Da li bi pristali da Srbijom vladaju stranci?

Пристао бих евентуално да "владају" Норвежани или Швајцарци, и то неки стручњаци којима је то посао а не владавина. И нико други, никакав домаћи и никаква "елита". Класно друштво је зло.
Za besmislenu marksisticku propagandu se obrati na salteru kod Ratibora Trivunca.

Dodatak..
Za poslanike bih samo dozvolio da se kandiduju ljudi kojima je Srbija pradedovina.
Ovi prečani, petokrakaški okupatori iz gora, lika, krajina...moraju da nas puste da mi svoju kuću uređujemo.
Doneli su nam tu sektu i zla naneli Srbiji, više nego iko!
I dalje samo njihovi potomci vladaju i uništavaju Srbiju.
Gedžo, probudi se!
Имамо ми сивог тића Александра Ранковића
И другога сивог тића Слободана Пенезића

Ко вас не зна...

Autorska :)

Da li bi pristali da Srbijom vladaju stranci? Zvanično.
jel to opet prica o obojenoj revoluciji ?

strani placenici...

ajmo ozbiljno o tome. ko su ti stranci koji finansiraju toboz obojenu revoluciju u srbiji?
kazu zapad...

ajmo konkretno , ko sa zapada ?

Tramp nije, od njega je dobio olovku, a usput mu je predao Kosovo na tacni.

Između njega i Makrona cveta platonska ljubav.

Sa Nemcima je na prst u dupe daje im Jadar na tacni.

Kinezima je dao i više nego što su tražili, Bor i rad kompletnoj infrastrukturi države po sistemu ruka-ruci.

Putin mu je drugi brat, a Orban i više od toga.

I kada više ništa ne ostane, upotrebljava se stara radikalska mantra - ustaše.

Najveći problem zašto zapadni sistem ne može da da rezultate na Balkanu (minus Slovenija) je što mi ne volimo da radimo. A da bi imao, posao mora da ti bude 80% od života
Jesi li ti radio za stranu firmu ili u inostranstvu? Posto ja jesam, i cinjenica da oni vole da rade i puno rade uopste nije tacna. A ja i ovde znam mnogo ljudi koji puno rade, ukljucujuci i mene.

Nece stranac doneti dobro, vec dobar SISTEM. Ne moze jedan covek da uradi NISTA, shvatite to konacno.

Izgleda ovde ljudi jos zamisljaju da je Tito vladao Jugoslavijom, sto je neopisiva glupost. Postoji citav sistem ciji je on bio samo istureni deo, a kao sto vidimo taj isti sistem funkcionise i danas, i opet imamo iluziju da je Vucic taj koji vlada Srbijom.

Da drzavni organi rade svoj posao, Vucic prvo nikad ne bi mogao da postane vlastodrzac, a pod dva bio bi uhapsen na prvu pomisao da tako nesto uradi. Mi tek sada kada su poceli ovi protesti vidimo vrlo jasno kako tuzilastvo i policija ne rade svoj posao, odnosno rade ga krajnje selektivno.

To u prevodu znaci da imamo pravno nasilje, i ujedno imamo PRESTANAK vladavine prava. U prevodu, krsenjem zakona drzava tj drzavni organi prakticno su doveli do toga da NIJEDAN ZAKON VISE NE VAZI, jer zakoni ne mogu da vaze za neke a ne vaze za neke druge. I zato i imamo sada haos na ulicama, koji se zapravo samo prelio iz haosa u drzavi.

Znaci ne moze jedna osoba da uradi nista bez podrske mnogo drugih osoba, a da bi nesto mogao da sprovedes ozbiljno ta grupa mora biti u drzanim organima. Da bi tamo dobili kvalitetne ljude treba nam ozbiljna i stroga selekcija i kontrola rada drzavnih organa sa vrlo jasnim i jednostavnim mehanizmom smene.

Sve ovo zadovoljava DIREKTNA DEMOKRATIJA.

Znaci nama ne treba stranac na celu drzave, niti bilo koji pojedinac, vec dobar sistem. Inace mi imamo jako pametnih i strucnih ljudi, samo ih vi ne vidite u javnosti jer su "losi djaci", citaj lopovi i kriminalci, preuzeli drzavu. Ja sam odavno pisao, ima na forumu - ako ne znas za koga da glasas, GLASAJ ZA ONOG OD KOGA SI PREPISIVAO KAD SI ISAO U SKOLU. Ako nista drugo, zna vise od tebe i pametniji je od tebe sigurno, jer to znas iz licnog iskustva.

Inace nagradno pitanje za sve vas: ko od vas je u stanju da objektivno kaze "tvoje dete je bolje od MOG deteta i stoga TVOJE dete zasluzuje da - sta god - ode u inostranstvo da specijalizaciju, dobije stipendiju, bude sef mom detetu, bude na poziciji a ne da se gura moje tupavo dete...". Jasno vam je o cemu govorim.

Dakle, ko je od vas spreman na ovako nesto? Ne morate da odgovarate, pitanje i jeste za vasu svest i savest, jer bez postavljanja najboljih da nas vode nikad nam nece biti bolje kao drustvu. Pametniji i sposobniji ce uciniti vise i za sebe i za ostale oko i pod njim, to vam je kao sposoban direktor firme koji donosi posao ili zna da na poslovima zaradi, i nesposobni debil koji samo gleda svoju platu i da, po mogucstvu, ne radi nista (a od cega onda da mu se isplati plata?). Naravno da ce svima biti bolje sa sposobnim koji ce doneti posao i sebi i drugima, ili sa nekim ko zna da radi i ko ce opet doneti posao i novac i sebi i drugima.
Znaci glupi ljudi moraju da osveste to da su glupi i gde im je mesto, i da gledaju otvorenim ocima ko je sposoban i pametan i da ga drze kao malo vode na dlanu, naravno ne bez kontrole i obaveze, ali da se ne guraju tupanderi gde im nije mesto zbog vece plate i pozicije nego da prepuste mesto sposobnijem.
Problem je sto je glupih mnogo, mnogo vise od pametnih - na kraju, setite se svoje skole i drugara, i koliko je bilo onih koji su se stvarno isticali pamecu - 3-5 max na 30-35 ucenika. To vam je to, ostalo je boranija. Tih 10-15% treba da cuvamo kao malo vode na dlanu, jer kad odu iz zemlje jer ih oteramo malim platama i losim tretmanom ostaju prakticno samo tupanderi. I to je trenutno stanje u kome se nalazi Srbija, nazalost.

Zato nam i ide tako dobro da nas je prosto sramota.

jel to opet prica o obojenoj revoluciji ?

strani placenici...

ajmo ozbiljno o tome. ko su ti stranci koji finansiraju toboz obojenu revoluciju u srbiji?
kazu zapad...

ajmo konkretno , ko sa zapada ?

Tramp nije, od njega je dobio olovku, a usput mu je predao Kosovo na tacni.

Između njega i Makrona cveta platonska ljubav.

Sa Nemcima je na prst u dupe daje im Jadar na tacni.

Kinezima je dao i više nego što su tražili, Bor i rad kompletnoj infrastrukturi države po sistemu ruka-ruci.

Putin mu je drugi brat, a Orban i više od toga.

I kada više ništa ne ostane, upotrebljava se stara radikalska mantra - ustaše.
Ukrajinci su ubeđeni da su oni sami odradili svoj Majdan. Ameri ne misle tako.

Back