Da li bi pristali da Srbijom vladaju stranci?

Da li bi pristali da Srbijom vladaju stranci? Zvanično.
pa stranci vec vladaju, aljek siftar je tek kolonijalni upravnik koji gleda da se od gazda koji vladaju ogrebe za svoje parce kolaca

eto mora da izvrsava sorosevo naredjenje i udomi do 100k ganaca, ali kaze gde je moj deo, neces da me prevaris ako ih primim? marko djuric ga uverava, sve sam se dogovorio sad, pare lezu kod sinisinog prijatelja koji mu skoluje decu, a srbi budale veruju u bajke

Србијом владају странци... званично
zahvaljujuci veleizdajniku aci siftaru

ej 100 hiljada ganaca?! samo ce da zdimi kada mu pare legnu offshore kao sinisa sto se hvalio da su prijateljeve

a mozda i nece koje su srbi gluperde zamisljaju manekenke obojene

ovom @Тихи ju dabogda zena glavu ulupala tiganjom sa cime se on bavi ovde, i kakve teme otvara!

Osim ako ne radiš u državnoj službi

Државна служба у србији непостоји

Држава је приватизована од стране мафијашко буразерских група

Зато у Србији нема образовања здравства и социјале ...

Јер МАФИЈА БУРАЗЕРСКА неће да плаћа образовање здравство и социјалу а УЗИМА сву колективну ( друшвену државну ) имовину

pa stranci vec vladaju, aljek siftar je tek kolonijalni upravnik koji gleda da se od gazda koji vladaju ogrebe za svoje parce kolaca

eto mora da izvrsava sorosevo naredjenje i udomi do 100k ganaca, ali kaze gde je moj deo, neces da me prevaris ako ih primim? marko djuric ga uverava, sve sam se dogovorio sad, pare lezu kod sinisinog prijatelja koji mu skoluje decu, a srbi budale veruju u bajke
To se ne računa. On se predstavlja kao Srbin. Nego da bude pravi stranac, bez ikakve sumnje.

To se ne računa. On se predstavlja kao Srbin. Nego da bude pravi stranac, bez ikakve sumnje.
pa soros je stranac, on vlada skoro celim jugo-istocnim balkanom [srbijom, albanijom, kosovom, bugarskom], a aljek je sorosev mali koji izvrsava samo - evo kome sada nije jasno da je ove ganjane do 100 hiljada ugovorio marko djuric sa njim, a za racun av-a, taj je slep kod ociju, onanista zaslepljen slikom,a ne cita tekst

У истом дану када и Марко Ђурић, у посети Гани је био и Александар Сорош
:mrgreen:
9u69hv.gif

Poslednja izmena:
pa soros je stranac, on vlada skoro celim jugo-istocnim balkanom [srbijom, albanijom, kosovom, bugarskom], a aljek je sorosev mali koji izvrsava samo - evo kome sada nije jasno da je ove ganjane do 100 hiljada ugovorio marko djuric sa njim, a za racun av-a, taj je slep kod ociju, onanista zaslepljen slikom,a ne cita tekst

У истом дану када и Марко Ђурић, у посети Гани је био и Александар Сорош
:mrgreen:
9u69hv.gif
и шта ће Ганци, гулити корјење по сербији? :eek:

Autorska :)

Da li bi pristali da Srbijom vladaju stranci? Zvanično.
Drugog spasa Srbiji i nema.
Skupština poštenih 100 ljudi/žena iz Srbije, izabranih po većinskom principu (neka udbine partije kandiduju i svoje ali ne bi imali šanse) i vlada od 10tak smenjivih ministara iz Japana, Holandije, Nemačke.
Znam ja nâs j... ti nâs.

Back