- Poruka
- 94.536
kome?Ulaže trud u svoj izgled, što ukazuje da voli sebe, a to je uvijek prioritet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kome?Ulaže trud u svoj izgled, što ukazuje da voli sebe, a to je uvijek prioritet.
Tako sam izmislio. Moja temaA otkud ti znas da ova levo cisti kucu a da ova desna ne jede?
da li bi mogao da imas zdravu vezu sa zenom koja sebe samu ne voli?
Što da ne. Važno da voli meneda li bi mogao da imas zdravu vezu sa zenom koja sebe samu ne voli?
Kako misliš da neko voli druge ako ne voli sebe, tebi psihologija nije jača strana?Što da ne. Važno da voli mene![]()
Pa moze je dobar partner nauciti da voli samu sebe.Kako misliš da neko voli druge ako ne voli sebe, tebi psihologija nije jača strana?![]()
Naprotiv. Ali to bi bila druga tema.Kako misliš da neko voli druge ako ne voli sebe, tebi psihologija nije jača strana?![]()
Vi svi sto bi druge ucili kako da zive - na goli otok!Pa moze je dobar partner nauciti da voli samu sebe.
Pa normalno da treba da je naučimo ako je sva sluđenaVi svi sto bi druge ucili kako da zive - na goli otok!![]()
Kako bi je naucio da sebe samu voli?Pa normalno da treba da je naučimo ako je sva sluđena
Ne ucim nikoga da uci da zivi, samo kazem ono sto znam i sto sam video kod drugih- da nekad jedan partner pomogne drugom partneru da se sredi, a vi ste ovde svi gotovani- samo nesto zahtevate i tupite, svi ljudi su “ rad u toku”.Vi svi sto bi druge ucili kako da zive - na goli otok!![]()
Ako voli mene, zavolela bi i sebe kada sam ja pored njeKako bi je naucio da sebe samu voli?
- Kako si mi lijepa.
- Nisam. Ja sam gad!
![]()
Odakle ovoj levo ovolike ruke od salate? Ako je ova vege i hoce od tebe to isto nema necu. Gurnuce ti viljušku i tanjir u usta.
Ni jednu. Ova levo je debela, ova desno veštačka.
Obe su smrdljuše
Oženio bih obe, ako hoće da se udaju, ali se ne bih oženio ni sa jednom.
mozda mogu da biraju?Ови пробирачи што не би ниједну вероватно тако и у животу избирљиви.
LEPOTA JE PROLAZNA - GLAD NIJE
Bez dileme - LEVA