Da li bi pre oženio ovu levo ili ovu desno na slici?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.849
1733201648280.png

Da li bi pre oženio ovu levo ili ovu desno na slici?

Što?

Pitanje koje bi bilo pravopisno ispravno (i po smislu) jeste Da li bi se pre oženio ovom ili onom?

Jer da li bi pre oženio... to može i kao kum, oženiš druga nekom ribom recimo. Otac ženi sina recimo. Ali ako ti hoćeš onda mora biti lično, da li bi se ti oženio ovom ili onom..

Kada bih morala da biram pre naravno desna. Ulaže u sebe i svoj izgled.. ne vidim koliko ima plastike, više mi smetaju obojene obrve.

Pitanje koje bi bilo pravopisno ispravno (i po smislu) jeste Da li bi se pre oženio ovom ili onom?

Jer da li bi pre oženio... to može i kao kum, oženiš druga nekom ribom recimo. Otac ženi sina recimo. Ali ako ti hoćeš onda mora biti lično, da li bi se ti oženio ovom ili onom..

Kada bih morala da biram pre naravno desna. Ulaže u sebe i svoj izgled.. ne vidim koliko ima plastike, više mi smetaju obojene obrve.

Морала .. где баш морала ?

.. могла ....хтела ...

Srećom mi muškarci znamo tačno šta znači "da oženiš neku"

Srećom mi muškarci znamo tačno šta znači "da oženiš neku"

Ma ok, nego baš jedan muškarac koji je prof me je stalno ispravljao dok nisam naučila ;)
I sad mi bode oči, iako me suštinski zabole haha..

Ženite se s kime oćete :)

Ja samo ne mogu sa debelim ljudima.. to mi je jako odbojno. I baš vodim računa da ne dođem u to stanje.

Back