Da li bi pre oženio ovu levo ili ovu desno na slici?

Pogledajte prilog 1651659

Da li bi pre oženio ovu levo ili ovu desno na slici?

Što?
Da sam muško, izabrala bih desnu.
Njeguje se i privlačna je. Ulaže trud u svoj izgled, što ukazuje da voli sebe, a to je uvijek prioritet.
Isto tako, ona bi se onda trudila i oko drugih stvari koje radi, pa i kuvanja koej spominješ itd.

Poslednja izmena:
Nijednu.

Ova levo sa tetovazama i tom kilazom bi isla po kuci samo da zvoca i svadja se
Vidis ja bih rekla bas obrnuto,zvocanje i kilaza nemaju veze jedno sa drugim.
plus deluje ko neka veganka (ne znam zasto su sad 90% njih ovako uvek debele)
Da li si cuo za Uh?Lisnata testa,grickalice,secere,biljne masti?
a one su poznati filozofi i pune su kompleksa i nekih opsesija i opsesivno kompulzivnih poremecaja.Necete dobiti od nje rucak i jelo a da uz to ne dobijete zvocanje i primedbe, zalbe ba vas racun.Zasto ono, zasto ovo.Sex verovatno slab i prosecan jer je ko tenk koji legne i nista ne radi.
Uglavnom bucke i generalno ljudi koji vole da ruckaju vole i da kuvaju.
Ova desno ima da vam zahteva luksuz i da vam budi i dize ljubomoru i konstantnu nesigurnost u vezi.Nece mnogo da zvoca a nece nista ni da uradi za vas osim sexa koji moze biti dobar ali sa velikom naplatom posle ili pre (skupe vecere, pokloni, putovanja).
Snimace se konstantno za drustvene mreze i dobijace milion komentara i udvaraca i vasa ljubav i komplimenti joj nece znaciti nista jer sve to dobija na netu i od fanova koji jos stalno nude sastanke itd.Od vas samo reakcije neke bice od onog iz zagrade.Ona je otupela na bilo koji kompliment, nematerijalni gest i nesposobna je sama za isto, za topli razgovor i osecaj bliskosti, prezasicena je i sve joj je to ko dobar dan i rutina i trazi samo korist i interes i to je jedino zanima.Lako ste zamenjivi cim pocne da manjkaju finansije za njene prohteve i slicno.Prikrivena latentna sponzorusa koja se ne odvaja od telefona i kamere, neverna i zanima je samo interes da zadovolji svoje potrebe i sex.

Za ovakve likuse imam razvijen radar da ih orepoznam cim ih vidim.Odma osetim taj njihov vajb, stil nacin ponasanja i pokreta jer sam se i sam opekao i to vise puta od obe sorte i imam iskustva sa takvim osobama bas kao na slici.
Ostalo me mrzi da citam.

aj ne foliraj :D
kako god okrenemo ulaznica za vezu je fizicka dopadljivost.
ne dodjes do unutrasnje lepote ako te fizicki odbija.
Mi sapioseksualci smo izgleda neshvaćena sorta. :mrgreen:

Fizička dopadljivost jeste bitna, ali to je bar kod mene ona mnogo jeftinija ulaznica - mnogo je veći procenat žena koje su mi OK u tom smislu nego procenat žena sa kojima bih želeo da delim svaki dan jer me fasciniraju kao osobe.

Pametne žene imaju nešto posebno što ne može da se fotografiše.

I čisto for the record, ne pričam ovo iz teorije nego iz prakse.

Jos samo da stavi hidzab, da ti pirka nozice i da ti kuva dzidzig-galnas. :P
Па једна од најважнијих ствари за жену је да зна да кува. Да буде домаћица.
Што се улице тиче, не треба да носи хиџаб баш, али треба пристојно да се облачи.

Back