Ne. Ne i da mi se dopada. Ne i da je muškarac 
---
Mslm jadan li onaj ko se meni obrati za takvu pomoć :/

---
Mslm jadan li onaj ko se meni obrati za takvu pomoć :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije problem..vidi se po kesama da ima dobru penziju..Evo, ova bi ti skuvala čajPogledajte prilog 1676791
do odredjene graniceDa. Trudim se da pomognem kome god mogu.
Da ako mi je to posaoDa li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
a sto ti se ne dopada ?da vam se ona ne dopada
lule jel treba da bude razlika u gledanju ako po kisi snegu naletimo na kosinicu ili komsiju sa torbom ?Ma kakav posao, to je već druga tema.
Nego recimo, komšinicu s torbom, po kiši, snegu ne bi povezali usput, prave se blesavi.![]()
Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Muška nesebičnost...sve sami samaritanci ovde
Ne treba da bude razlika.lule jel treba da bude razlika u gledanju ako po kisi snegu naletimo na kosinicu ili komsiju sa torbom ?
ipak su komsinice u prednosti jel su zensko ?
to je drugo
treba oboma komsijama pomoci
Lepota je paradigma, ali da, o tome drugom je reč.a ovo je drugo ovde se pominje dal lepota odlucuje oko pomoci zenskom polu...
Vi koji ste ubjeđeni u mušku nadmoć, i moje pitanje tumačite u duhu koji vam odgovara. Bestidno!И Хришћани....
Жене су недорасле Ришћанке...![]()
naravno da postoje..moj stari je priskocio djevojci u pomoc nakon sto je vristala, bez muvanja..dobio je batine od dvojice iza ledja..stas seljak otiso u grad i naucio lekciju..reko mi sine ne prilazi, nek vristi..vristi i ti zovi policiju al ne prilazi zensku kad vristi i doziva u pomoc..
Vi koji ste ubjeđeni u mušku nadmoć, i moje pitanje tumačite u duhu koji vam odgovara. Bestidno!
Molim Vas, dozovite se k umu!
Mene jednostavno zanima postoje li muškarci koji bi pomogli, bez muvanja?
Ja bih! Bez ikakvih očekivanja.
Бог отац је мушког рода...
И син.......срк
И свети дух.......срк, срк...
Јој што волим да је зезам....![]()
Slab humor? To mu je samo početak? To zezanje?
Kakav jadan i glup humor imaš
Nimalo originalnosti i kreativnost.
A kao dijete koje je juče naučilo da postoji M. Ž. i Srednji rod imenica...
Ajde da vidimo i krajnji humorSlab humor? To mu je samo početak
Jel ti to banjolučki humorAjde da vidimo i krajnji humor
pomogo bi svakom pa što nebi i njojDa li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?