- Poruka
- 4.442
Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to nije žena koju ne znam. Da naravno da bi.Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Pa ne znaš je.Pa to nije žena koju ne znam. Da naravno da bi.
I neko koga znam iz viđenja mi je ipak poznatPa ne znaš je.
Što bi joj pomagao ako je ne znaš?
Postoje li muškarci koji bi pomogli bez ikakvih očekivanja i dopadanja?
Razlikujem poznanike i znan e.I neko koga znam iz viđenja mi je ipak poznatNaravno da bi pomogao koliko mogu.
DaDa li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Ne. Zato što je ne poznajem.Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
DaDa li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Da. Trudim se da pomognem kome god mogu.Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
A eto, većina na temi kaže da bi pomogli iako nemaju nikakvih interesa.Jedino ako sam singl ili me baš briga šta "ova moja" kaže. Niti bi meni bilo OK da moja lepša polovina pomaže tamo nekome koga ne poznaje da nađe posao iili stan danima ili nedeljama (osim ako ne radi u agenciji) danima ili nedeljama, niti verujem da bi mojoj lepšoj polovini bilo svejedno. Naprotiv. Ljudski je da kreće znak za uzbunu.
da ... i jesamDa li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Naravno da postoje ...nije pomoc ako imas ocekivanja zauzvrat, a dopadanje nema veze s tim ...Postoje li muškarci koji bi pomogli bez ikakvih očekivanja i dopadanja?
kad god sam u mogucnosti.Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Tesko.mora bas da mi bude draga ta osoba da bih se angazovao oko toga.ovako ako slucajno cujem ili vidim jedino neki oglas oko stana ili posla.Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Zavisi od toga koliko vremena i truda zahteva ta pomoc. Ako joj mogu pomoci za stan ili posao okrenuvsi dva tri broja, za dan ili dva, pomogao bih a ako treba sedmicama i mesecima da jurim, naravno da ne bih. Takva zrtva samo za porodicu i najblize.Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?