Da li bi ostali ovde ili bi otišli u inostranstvo?

Gde planirate da živite u bliskoj budućnosti?

• Srbija!!!

• Što dalje odavde...

• Inostranstvo, na privremeno.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jel i to srpsko (evropsko)? :lol:

ebg,omaklo mi se. :lol:
ali poenta stoji.

:klap:

slazem se....

uostalom to je dzentlmenski... :mrgreen: zamisli da npr. devojka placa decku pice ili da placa svako svoje,ono kao odvojeno... :eek: bzvz

Joj.Ajd' se dogovorite sa sobom.
Čas vas stalno tlačimo,a svi jadne težite da budete samostalne i ravnopravne,
čas ovo drugo.

Nisam parazit.

Zašto je momak dužan da sve plaća?
Pogotovo ako je student, kao i ja, i ako novac dobija od roditelja, baš kao i ja?

Pod pojmom džentlmen, podrazumevam neke druge stvari a ne samo plaćanje.

Ali to nije tema.

A ako nije student i ako ga ima i vise nego dovoljno???? To znaci da svaka devojka koja je sa njim je sponzorusa???

A ako nije student i ako ga ima i vise nego dovoljno???? To znaci da svaka devojka koja je sa njim sponzorusa???

Poenta je da odgovoriš na moje pitanje, a ne da odgovoriš kontra-pitanjem.
Ja sam odgovorila na to tvoje.

a, bataaaaaaaaaaaaaaaaaalite, ili se jednostavno prebacite na temu gde se pricha o tome....zivcirate me, vec smo prichali o svemu ovome i isprozivali se medjusobno....:roll:

Rado, daj link.

Nisam parazit.

Zašto je momak dužan da sve plaća?
Pogotovo ako je student, kao i ja, i ako novac dobija od roditelja, baš kao i ja?

Pod pojmom džentlmen, podrazumevam neke druge stvari a ne samo plaćanje.

Ali to nije tema.

Nisam rekla bas sve da placa...

pogotovo ako se kao u ovom primeru radi o ne momku ne muskarcu,biznismenu,koji ima i vise nego dovoljno novca i za sebe i za devojku...pa zasto joj onda ne bi platio skolovanje i ostalo sto joj treba??? i glupo mi je to sto stipse svaku devojku kojoj nesto plate smatraju sponzorusom koja samo pokusava se "ogrebe za kes" ...

Nisam rekla bas sve da placa...

pogotovo ako se kao u ovom primeru radi o ne momku ne muskarcu,biznismenu,koji ima i vise nego dovoljno novca i za sebe i za devojku...pa zasto joj onda ne bi platio skolovanje i ostalo sto joj treba??? i glupo mi je to sto stipse svaku devojku kojoj nesto plate smatraju sponzorusom koja samo pokusava se "ogrebe za kes" ...

Jedno je plaćati piće a drugo je plaćati joj školovanje i sve što joj treba. ;)

@tema:
Volela bih svuda pomalo da živim. :)

e, meni je to san. da imam svoju kucu, dom, gde cu uvek da se vracam (koja NIJE u srbiji), ali da po par meseci budem na nekim drugim mestima...

Pregledajuci ovu temu video sam da ima jako puno ljudi koja bi rado otishla u inostanstvo,posle zavrsetka sa svim skolama,i tamo se zaposlila i skucila!Mogu vam reci i veoma surovu cinjenicu i istinu a to je da cenjih 10% uspeti u svojoj nameri i zelji a ostali ce da se u muce u blagostanju ove zemlje!Shto se mene tice nebih mogao da izdrzim duze od dva meseca unekom drugom mestu u Evropi bez uvrede na sve navedene lepe,prelepe gradove(dosta njih sam i posetio) koji su ljudi naveli ali ja nemogu bez Sajkasa i Novog Sada gde su mi svi,nikako!

Back