swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
ja sam za Srbiju!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak ni zbog finskih pitica sa mesom?
Nisam glasao, jer bojkotujem ankete... na neki nacin. Od kad su uveli opciju, ljudima je postao neki fetish da otvaraju anketu za sve i svasta. Najgrdje je sto niko ziv to ne radi promisljeno i daje opcije kakve treba.Ma nemoj
Ja se pecam kao da sam nova.... evo vec godinama
Uzgred.. glasaj na temicu (bas me zanima sta ce da pretegne)![]()
ja sam za Srbiju!!!
S tim što većina daje odgovore kao da je tema Da li biste kupili ovaj ili onaj kikiriki? Mislim ono - odgovor ostao bih, ili otišao bih sam po sebi da stoji u ovakvoj temi nema veze sa mozgom. Niti je to nešto što mi imamo mišljenje - e da, otišao bih, niti se tek tako odlazi.N Uglavnom dosta produbljena tema i stvar individue kako vidi i shvata neke stvari.
Dje sam ja napisala da su pare svrha zivota?
I gde sam rekla da mislim da je bilo gde u svetu bolji standard?
Ima takvih koji kukaju, naravno, ali to kukanje je samo izgovor - kao sto sam vec sve lepo objasnila pa me mrzi ponovo jer sam trenutno pod stresom
Mila moja Natasa..ti si potpuno promasila poentu onoga sto smo ti mima i ja pisale![]()
Laaana.
Nisam bila sigurna koja je to rekla. A ono dole se odnosilo na DJM, ne na vas dve.
DJM, bila sam u Ukrajni i nije baš tako. Jesu jeftini, ali nije baš tako. =))
Ubija me pomisao da sam imala novac, a ostala i gladna i umorna i žedna. O.o
Mnogo su oni gostoljubiv narod, pravi domaćini.![]()
Lično, više volim Azijske narode... Mada, verovatno je to do ljudskog senzibiliteta...
Pravo u nizozemstvo,sto dalje od ovog groznog naroda...
Kad bi se debelo lagali![]()
Otisla bi...da studiram u Americi,jer bi to bio jedini nacin da ujedno idem na faks i treniram.Ovde to ne bih mogla.
Ali vratila bih se ovde i radila,ako nadjem posao![]()
Dobro, preterao sam ga i ja malo.
Lično, više volim Azijske narode... Mada, verovatno je to do ljudskog senzibiliteta...
U svakom slučaju... Niko nije lancima vezan... i svako treba potražiti sreću tamo gde misli da je ima.![]()
ja zivim za srbiju i neidem nigde od davde
pametni ljudi ostaju ovde a ne idu u inostranstvo da drugima prave drzavu nego sebi zato smo i propali..............
ko jednom ode tesko da ce da se vrati..pogotovo da pored amerike radi ovde za sicu...