Да ли би ЉиС био бољи или лошији када би се више "Политичара" укључило на потфорум?

Најпопуларнији потфоруми су Политика и ЉиС (здравље не рачунамо).

Различита екипа долази на Политику и ЉиС, али, ево, ја сам се мало посветио ЉиСу у последње време, а ту су још неки другари са ПТФ Политика.

Различите дискусије се воде на Политици и на ЉиС-у, па ме занима, шта мислите, да ли би долазак Политичара допринео квалитету потфорума ЉиС, или би начин писања са политике смањио квалитет дијалога на ЉиС-у?
Па нису ваљда људи који дискутују о политици ограничени само на политику, нити остали само на ј*бачину😆🤣

Сликовито речено, би и политичар да ј*бе, ал би и ј*бач некад да политизира🤪

Ипак је често секс - политика

Jeste, fali nam jos neki @kapetanmark
Ма фали гуслар 1389...но он би само да су његове рибе 17 кољена у назад сви преци црногорци

Но такве нема😆 спрдамо се мало да се не љути гуслач, и он је мене прозивао свукуд ђе је мого...ја се само мало шалим

Најпопуларнији потфоруми су Политика и ЉиС (здравље не рачунамо).

Различита екипа долази на Политику и ЉиС, али, ево, ја сам се мало посветио ЉиСу у последње време, а ту су још неки другари са ПТФ Политика.

Различите дискусије се воде на Политици и на ЉиС-у, па ме занима, шта мислите, да ли би долазак Политичара допринео квалитету потфорума ЉиС, или би начин писања са политике смањио квалитет дијалога на ЉиС-у?
da mogu da ebu ne bi se tamo svadjali ciji je veci

Da bre. To radi ova Masa i medvjedi. Koja je fora s time? Da se pohvale za sledeci mandat da su oni to tada i tada rekli?
Kažu autorska tema
i onda oralni sex itd
Pa me zan imalo šta je to i onda sam otkrila da oni na politici često otvaraju teme sa naslovom iz medija i kopiraju tekstove.
Pa onda imaju ponekad i autorsku temu, to je ono da svojim rečima pitaju nešto :rotf:

Kažu autorska tema
i onda oralni sex itd
Pa me zan imalo šta je to i onda sam otkrila da oni na politici često otvaraju teme sa naslovom iz medija i kopiraju tekstove.
Pa onda imaju ponekad i autorsku temu, to je ono da svojim rečima pitaju nešto :rotf:
Ne verujem ti. Daj link!
U stvari ne moze, isteklo ti 3 min za post.

Ja mislim lošiji, ti ljudi mi većinom deluju površno, jer čim si opsednut dnevnom politikom ti si čovek jeftinih stremljenja i brzo sagoriš u razmišljanju.

Ne želim nikoga da vredjam ali poznajem u ril lajfu takve ljude što samo melju o sportu i dnevnoj politici... to je meni nezanimljiv svet.

Back