Da li ako nemamo faks nemamo i kritičko razmišljanje?

Психологија чак обезбеђује буџет на мастеру свима који су на основним студијама били на буџету (што иначе многи факултети не раде). Политичке науке немају буџет на мастеру на свим смеровима. Поједини смерови су све самофинансирајући кандидати.
Сад ти је мастер ништа. Мастер је еквивалентно старим четворогодишњим студијама зато се и завршава.
Ukupno BU ima 3000 master mesta. To je samo formalnost, cist papir bez znacaja.

Кад се не дружиш са студентима за тебе и нема значаја. За оне који студирају има. Перспективе су различите
Oni studiraju dugi niz godina jer im je fakultet kao rijaliti i vise vole da upisu i master zabave radi, nego da se zaposle.

U svakom slucaju glupost je da se nekadasnji VII stepen stice nakon 5 umesto 4 godine...

Oni studiraju dugi niz godina jer im je fakultet kao rijaliti i vise vole da upisu i master zabave radi, nego da se zaposle.
Кредити за плаћање мастер студија нису ником забава.
U svakom slucaju glupost je da se nekadasnji VII stepen stice nakon 5 umesto 4 godine...
Слажем се. Само на мастер нико не иде због рада у школи кад је Вучић успешно уништио школство. Нико млад неће да ради у просвети. Мастер се уписује због седмог степена, нпр плата се рачуна са већим коефицијентом него без мастера, али пре свега фирме доста траже мастер студије

Кредити за плаћање мастер студија нису ником забава.
Слажем се. Само на мастер нико не иде због рада у школи кад је Вучић успешно уништио школство. Нико млад неће да ради у просвети. Мастер се уписује због седмог степена, нпр плата се рачуна са већим коефицијентом него без мастера, али пре свега фирме то доста траже.
Ne mogu da plate vise skolarina od broja samofinansirajucih mesta, dakle koliko ih ima ukupno ove godine?

Dosta vidim kako se spominje da ljudi bez faksa ne mogu da imaju kritičko razmišljanje? Pogotovo mlađe generacije o tome pričaju i vređaju one bez faksa? Staviti etiku da si glup i da ne možeš da se boriš za promene ukoliko nisi akademski građanin?

E sad mi objasnite zašto je to tako?
Ja znam ženu/djevojku inžinjer etf ,uskoro doktor nauka. Socijalna inteligencija 0.
Van svoje sfere obrazovanja žena je točak.
Sa druge strane upoznao sam žene koje rade u trgovini. Imaju neku srednju ,zanat a možda samo osnovna i oduševile su me visprenošću i snalažiljivošću. Većina mojih prijatelja završila faks rade u državnoj službi ,totalno otupili. Fizički propali,mislim udebljali se dobili novih 20ak kg i debele vratove.

Back