- Poruka
- 9.215
Evo nova epizoida leteceg cirkusa Rufim&Georgije stvarno su ko forumska braca Marks
)))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljuta_mamba:nikad i nigde kao dobrovoljac
Albanac?José Luis Torrente:Javio bih se kao dobrovoljac ali na strani onih koji napadaju CG![]()
HEBEHA:A i kad te tjeraju, bjezi preko grane.
Ako je iko pametan nece dopustiti da ga koriste kao alat na popisu za ideale dzukela i elite!
José Luis Torrente:Ma sacuvaj boze. Nego inace albance ne mogu da smislim a slicno je i sa crnogorcima ali posto se zna da su nam siptari uvek bili neprijatelji a ipak neprijatelja vise treba postovati nego nekoga ko ti je kao prijatelj a izdao te.
Ja nisam tako učio.HEBEHA:Vidis Crnoj Gori Albanci nikada nisu bili neprijatelji. Ako se malo zinteresujes za istoriju vidjeces da CG i Albanija nikada nisu ratovale!
.
HEBEHA:Vidis Crnoj Gori Albanci nikada nisu bili neprijatelji. Ako se malo zinteresujes za istoriju vidjeces da CG i Albanija nikada nisu ratovale!
Ali, ako ih ti vec smatras neprijateljem...
Ok, postovati ga. Ali ginuti za njega kao dobrovoljac. Moras biti dosta intelektualno ogranicen da odvalis nesto tako.
Dikan:Ja nisam tako učio.
U novodukljanskoj istoriji možda stoji ovaj podatak.
Pošto imate nove prijatelje i braću, manite se Srbije.
Tirana je širom otvorila ruke da vas prihvati
José Luis Torrente:Pa ja se raspitujem o tome sta je bosnjak vec duze vreme.