nikikaoja
Zainteresovan član
- Poruka
- 387
da se vratin u meni najlepše školske dane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da se vratin u meni najlepše školske dane

Da vreme stane...
Ok onda...devojčice,...da ne ljutiš! zamisli,.....da dođe do ispunjenja tvoje želje,....koliko nesretnih ljudi bi zarobila,u večnost, u njihovoj sadašnjoj nesreći, bez ikakve nade u bolje sutra,...bez ikakve nade u ljubav,...bez ikakve nade u izlečenje, bez ikakve nade, izgubjlenih u beskraju sadašnjice,.....Možda je ipak bolje, da od svake naše želje odštinemo jednu malu željicu,...sve spojimo, u jednu veliku željutinu,...i neka se ona, takva ispuni,.....Ima neko, koji zna, mnogo bolje, od nas samih, šta nam je najbolje,...i ne sumnjajmo u to, nego mu se okrenimo, predajmo u vodstvo, i neće više biti zla, neće više biti nevolje, i neće biti više mržnje, tuge, i stradanja,.patnje i bola, ružnih misli i strašnih dela, neprijatelja i lažnih prijatelja,...a sačuvaj me, moj Bože, od svih onih, ,,dobrih drugih,,......Moramo, samo, krenuti od svog srca, od sebe samog,...i promenićemo svet,....pokrenućemo stene i svetove,...ali, prvo,....moramo to i poželeti,..... ,.......jedna od tih odštinutih željica,......zdrav čovek ima milion želja,...a bolestan,....samo jednu, sitnu, i malenu,...kao zrnce peska, željicu,....da ozdravi,........

samo da joj pravim društvo tako crnoj