Gilko Bilboa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.511
O tome pise Vashington Post
Znaci zvanicno glasilo americke vlade trkelja gluposti![]()
...
I Vasington post napise da je Milosevic na katolicki Bozic vaskrsnuo,ti bi i u to povjerovao???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tome pise Vashington Post
Znaci zvanicno glasilo americke vlade trkelja gluposti![]()
...
I Vasington post napise da je Milosevic na katolicki Bozic vaskrsnuo,ti bi i u to povjerovao???
nema razloga da ne verujem u ovo . Cim to pise zvanicno glasilo vlade u Vasingtonu jasno je da se razmislja u vladi i u tom pravcu.
Zasto da im ne verujem ,kad oni sami o tome pisu?
Zivela prodaja Aljaske !!!!
U americi zivi 250 000 Srba
, u nemackoj nesto malo vise - mi sad o njima ne mozemo da vodimo brigu , jer nam Srbiju ugrozavaju amerika i nemacka . Ali cim spasimo sami sebe i nasu Srbiju - i stvorimo Rusko Srpsku Imperiju - pokrenuce se i ta pitanja ! Rusko Srpske Imperija zastritice prava svojih sunarodnika u nemackoj i americi - narocito u svetlu cinjenice da ce te dve zlocinacke drzave neminovno da se raspadnu - pa cemo ili uzeti neke teritorije i tamo naseliti nase sunarodnike , ili traziti personalnu , kulturnu i treitorijalnu autonomiju za nase sunarodnike .... JA licno smatram da je bolja prva varijanta .....
...
"Prodaja Aljaske" je javno napisana laz sa porukom...
Ako mi Amerikanci razmisljamo da prodamo komad svoje teritorije i vratimo svoje dugove,tako treba da pocnu i drugi da razmisljaju...
Ko su "drugi" na koje se misli???
Grcka a Spanija i Italija su na istom putu...
Sama je Merkel javno na tv-u rekla a i stampa je o tome pisala...
Ako Grcka nemoze da vrati svoj dug,neka proda svoja ostrva...
Ko bi bio prvi kupac???
Ne laje kera zbog sela,nego zbog sebe...
Aljaska je i bila ruska
Neznam tačno koji car ju je prodao