- Poruka
- 23.062
Blajbingere sve ti je oprosteno, vrati se.Лепо је Блајбингер причао да се они нису још опоравили од вијетнаског рата а ја нисам веровао!

Mozda Miodrag Kostic kupi za jedan evro.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blajbingere sve ti je oprosteno, vrati se.Лепо је Блајбингер причао да се они нису још опоравили од вијетнаског рата а ја нисам веровао!
Tihi, zar ti stvarno veruješ u to što si napisao... ja bih bio zabrinut ako je to zaista tako, jer, ako Amerika propada, bar 3/4 država će povući za sobom koje će nestati pre nje...Sada je jasno da je Amerika gotova. Nece vise moci da se zaduzuju osim ako im ne prodje ova smicalica sa platinskim novcicima.
A u nemogucnosti da se dalje zaduze nece moci da finansiraju vise svoje avanture po svetu tj vojsku, osim ako ne srezu davanja gradjanima.
Sve u svemu u nikad vecem problemu su.
Tihi, zar ti stvarno veruješ u to što si napisao... ja bih bio zabrinut ako je to zaista tako, jer, ako Amerika propada, bar 3/4 država će povući za sobom koje će nestati pre nje...
Manite se likovanja i nerealnih priča...kod njih je benzim sada tek dostigao cenu od 60-70 dinara, pa to nazivate krizom...
Tihi, zar ti stvarno veruješ u to što si napisao... ja bih bio zabrinut ako je to zaista tako, jer, ako Amerika propada, bar 3/4 država će povući za sobom koje će nestati pre nje...
Manite se likovanja i nerealnih priča...kod njih je benzim sada tek dostigao cenu od 60-70 dinara, pa to nazivate krizom...
americki dug raste 2 miliona dolara u sekundi
Тема егѕистира већ 24 сата, а Блајбингера ниоткудЕ да појасни своје мисли.Blajbingere sve ti je oprosteno, vrati se.
Mozda Miodrag Kostic kupi za jedan evro.![]()
А и они су у бунару.
Предлажем да погледаш моју топ тему(Боро) ,,Пуче Немачка"!
Neki su okrenuti EAU, neki bezalternativnoj crkotini.Nemacka polako ali sigurno ulazi u slicne probleme sa kojima se vec bakce Francuska a pitanje je vremena kada ce sve drzave EU dostici Italiju.
Tako bar deluje. Medjutim, budimo realni.
DALEKO je sve to od nama zeljene tacke da Nemci i SAD dovoljno osiromase da vise nemaju skoro nikakvog uticaja u Svetu.
TU su jos uvek politicke i vojne veze, tu je dominacija u međunarodnim organizacijama, za koju je pitanje dana kada ce pasti itd...
Ipak mi se cini da su zemlje EU i SAD na putu konacnog i nama dugozeljenog pada, dugog perioda pada koji bih ih oslabio dovoljno da
mi mozemo malo da damo sopstvenoj inspiraciji na volju.
VELIKI PROBLEM je taj, sto nas ima MALO u Srbiji i preteyno smo kljakave babe i dede.
SVE OSTALO je MANJI problem od ovog i logicna je posledica.
Imamo male plate, solidnu pocetnu infrastrukturnu poziciju, kakve takve zakone i red? i ne vidim ako Tadžikistan i Uzbekistan beleže po
7,8,9 ili 10% rasta godisnje, zasto Srbija ne bi prosecno 6, recimo?.
Nemacka polako ali sigurno ulazi u slicne probleme sa kojima se vec bakce Francuska a pitanje je vremena kada ce sve drzave EU dostici Italiju.
DALEKO je sve to od nama zeljene tacke da Nemci i SAD dovoljno osiromase da vise nemaju skoro nikakvog uticaja u Svetu.
TU su jos uvek politicke i vojne veze, tu je dominacija u međunarodnim organizacijama, za koju je pitanje dana kada ce pasti itd...
Ipak mi se cini da su zemlje EU i SAD na putu konacnog i nama dugozeljenog pada, dugog perioda pada koji bih ih oslabio dovoljno da
mi mozemo malo da damo sopstvenoj inspiraciji na volju.
VELIKI PROBLEM je taj, sto nas ima MALO u Srbiji i preteyno smo kljakave babe i dede.
SVE OSTALO je MANJI problem od ovog i logicna je posledica.
Imamo male plate, solidnu pocetnu infrastrukturnu poziciju, kakve takve zakone i red? i ne vidim ako Tadžikistan i Uzbekistan beleže po
7,8,9 ili 10% rasta godisnje, zasto Srbija ne bi prosecno 6, recimo?.
Nemacka polako ali sigurno ulazi u slicne probleme sa kojima se vec bakce Francuska a pitanje je vremena kada ce sve drzave EU dostici Italiju.
.
Како дошло тако и отишло. Нека је продају мени имам пара на пејпалу да не знам куд ћу.
zelimo propast Amerike i Nemacke jer su oni opresori Srbije i srpskog naroda i cine nam zlo u kontinuitetu .
Amerika vec 20 godina , a Nemacka vec skoro 100 godina.
Pa koga bre zanimaju tvoje zelje? Zeli ti i porucuj zelje Deda Mrazu ili Bozic Bati, ali je stvarnost surova ( za tebe i tvoje ludacke zelje).
O, a ti si iz Cesida pa pravis statistike i znas da 90% Srba mrzi i raduje se pogibiji dvadesetoro dece iz neke skole?Pa ako te ne zanimaju sta radis na ovoj temi ? Zasto onda kukas sto se radujemo propasti Amerike ?
Zasto si besna sto 90% Srba ima negativno misljenje i mrzi Nemacku i Ameriku?
O, a ti si iz Cesida pa pravis statistike i znas da 90% Srba mrzi i raduje se pogibiji dvadesetoro dece iz neke skole?
Ima naravno budala svuda koje mrze sve, a sve istovremen Islam, Budizam, Ptotestante,Katolike, Ateiste. Medjutim, i u toj USA zivi nekoliko miliona Srba , ali i u Nemackoj oko 700.000.
Mrzis i njih ili samo neke native Nemce, a native Amerikancu su danas u toj zemlji prilicno minornao stanovnistvo.
ne trabunjaj gluposti nikakva deca nas ne interesuju niti ih iko ovde pominje. Ovde pricamo o propasti americke DRZAVE
Nama ne cine zlo ta deca vec nam zlo cine Nemacka i Americka DRZAVA . I svaka losa vest po njih - za nas je dobra.
ZIVELA PRODAJA ALJASKE
I briga me za sve Srbe koji zive u Americi i Nemackoj . Oni su kako bi tvoji zapadnjaci rekli "kolateralna steta"
Isto ko sto smo mi Srbi bili kada su nas ove drzave bombardovale okupirane proterivale i davile sankcijama.
Aljaska ne služi ničemu ako se ne radi na njoj.Čisto sumnjam da Milo ima želju da radi,ili da zaposli nekoga.Nije to stvar za njega.Neka on kupi havajska ostrva...Priča se da će Aljasku da kupi Milo Đukanović i tako da spasi Ameriku.
ne trabunjaj gluposti nikakva deca nas ne interesuju niti ih iko ovde pominje. Ovde pricamo o propasti americke DRZAVE
Nama ne cine zlo ta deca vec nam zlo cine Nemacka i Americka DRZAVA . I svaka losa vest po njih - za nas je dobra.
ZIVELA PRODAJA ALJASKE
I briga me za sve Srbe koji zive u Americi i Nemackoj . Oni su kako bi tvoji zapadnjaci rekli "kolateralna steta"
Isto ko sto smo mi Srbi bili kada su nas ove drzave bombardovale okupirane proterivale i davile sankcijama.
Tihi ti si odrastao čovjek kako možeš trkeljat takve budalaštine nije mi jasno,
Na priče o propasti SAD-a i prodaji svoje teritorije mogu samo povjerovati teške budale i kreteni.