Cvece na kucnu adresu

• Začetnik teme Začetnik teme BEG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, ako te sad vide neke od forumskih fem-ratnica, na glavu će ti se popeti što si za nekoliko cvetova izdala ''žensku stvar'' i poslala Nju u kuhinju.

E pa, da bi svi bili srecni, moze i ovaj scenario: zajednicka nabavka, zajednicko seckanje, kuvanje testenine i spremanje sosa ili sta se vec rucka uz vino i svece, a cvece kao znak paznje, ne neki fensi aranzman iz skupe cvecare na glasu, vec ruzica u trnju ukradena iz grma, iz baste neke namcoraste babe :lol:

Genovese ne obecavaju na prvi pogled, ali po mirisu i ukusu su magnifique :)
Okej, mozada izgleda kao mutagen, ali ne brinite, necete se pretvoriti u nindza kornjace :lol:

images

E pa, da bi svi bili srecni, moze i ovaj scenario: zajednicka nabavka, zajednicko seckanje, kuvanje testenine i spremanje sosa ili sta se vec rucka uz vino i svece, a cvece kao znak paznje, ne neki fensi aranzman iz skupe cvecare na glasu, vec ruzica u trnju ukradena iz grma, iz baste neke namcoraste babe :lol:

:think: Sve više mi se sviđa kako razmišlja ova egipćanka ! z;)

Klopa se pravi zajednički, a on je taj koji rizikuje da ga baba odstreli. Prilično nerentabilan projekat, sve u svemu.

Da li znate neku cvecaru u B E O G R A D U koja pruza uslugu nosenja cveca na kucnu adresu? Naravno, zelim da izbegnem Telefloru u siroookoooom luku jer dere sa cenama, a i aranzmani su im malo glupi..Ako se vec tako osecam, hocu da odem, kupim joj ruzu i lepo platim uslugu da joj odnesu i iznenade je,a ne neke tamo nametnute basnoslovno skupe aranzmane sa milion ruza i ostalim haosom..hvala savremenim muskarcima i damama unapred..

Ima na Novom groblju,mozes da joj poklonis naramak cvetja....msm sta si to osetio da si dobio potrebu da joj kupis ruzu?
Cccccccc....kakve sise se muvaju ovuda:)
Sad bas svi moramo da znamo da si se ti sav ulepio od osetjanja,a...i skroz *ebeno u Bgd natji neku cvetjaru...ma pali bve..

Što se tiče cvijeća, imam ja jednu priču.
Neki moj drug se ložio na neku žensku, obletao oko nje, valjda je vodio po kafama itd. I njemu jednog dana padne na pamet da joj kupi 101 ružu. Ne sjećam se tačno, ali je koštalo u pm. I tako ti on uradi, pošalje te ruže, kad se kasnije ispostavilo da je ta riba to veče bila sa nekim drugim likom. Ovaj moj drug jadnik čitavu noć hodao izbezumljen po gradu. Nama ga malo bilo žao, a kasnije smo ga zezali. Ta riba bila neka jeb**ica, ne veže sa romantikom. Njoj je bila bitna samo ona stvar, baš nju briga za ruže.

Поклоне давати тек пост фестум. А ни иначе се не поклањају ако нисте блиски, не знам одакле то међу нашим светом, чим види неку одмах пафем, кита цвећа.
Дао је око 150 €, по садашњим ценама, отприлике. Ваљда је научио лекцију.

Back