Cvece na kucnu adresu

• Začetnik teme Začetnik teme BEG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
loop:
Jeste ali nisam iz Bg.
A normalna cena je nieki 10evra za extra paket, a kod njih nema nista ispod 48 :shockiran:
Hajde da su podigli na 20 pa da ih razumeme ali bash su ga preterali.

Za 10E ne možeš ni pod razno da kupiš extra buket ... nemoj da se zavaravaš ... možeš da kupiš eventualno 5 ruža za te pare .... Za extra buket ti treba bar 3.000 dinara

Jesam rekao alicena nije bitna, ali nisam rekao da dajem uvo na klempe :mad:
Ja sam ovde kod mene u Cacku letos placao 8 evra za sasvim lep buket cveca, neke obojene ruze su bile, a dostava je se podrazumevala.Naravno nije to neki EXTRA buket ali sasvim pristojan.
A za 20 evra je bilo cudo od buketa.
Ali Beooooograd je izgleda sasvim druga prica.

NatasaNatasa:
Za 10E ne možeš ni pod razno da kupiš extra buket ... nemoj da se zavaravaš ... možeš da kupiš eventualno 5 ruža za te pare .... Za extra buket ti treba bar 3.000 dinara

missim, sta je extra buket........jel ono> da bude vece od komsijinog za jedan:roll:

loop:
Jesam rekao alicena nije bitna, ali nisam rekao da dajem uvo na klempe :mad:
A za 20 evra je bilo cudo od buketa.
Ali Beooooograd je izgleda sasvim druga prica.
po swemu sudeci, deluje da su samo beogradjanke druga prica.......jeste malo skuplje, ali verujem da je i izbor veci:wink:

nego nije obavezna da kupis buket za pola mesecne plate.......ja kao i moje drugarice i vecina bivsih tripujemo da je mnogo intimnije i izrazajnije da darujes recimo jedan cvet /ili tri/ sa stilom dekorisan:wink:
ja licno mislim da je recimo jedan ljiljan i ona paprat sto ide uz to ili orhideja/ima vise cvetova/ mnooogo draze devojci da dobije nego buket ruza za sve pare:shock:. pametno bi bilo pogledati neku knjigu o cvecu ili se konsultovati /kod nas veoma tesko naci/ sa nekim, posto svaki cvet ima skriveno(?, pa nije bas) znacenje i poruku.
ne mogu sada na net-u da nadjem sliku, ali uzivo ovo deluje predivno.

veoma interesantan cvet je rajska prica. malo je skuplji/oko 1000din/ ali mnoooogo lep i nije uobicajan, pa se i devojkama svidja.

ako ti je frka oko cele price, posalji mi pp i ja cu da ti odradim kupovinu i dostavu/narawno ako je u bg/.

Da li znate neku cvecaru u B E O G R A D U koja pruza uslugu nosenja cveca na kucnu adresu? Naravno, zelim da izbegnem Telefloru u siroookoooom luku jer dere sa cenama, a i aranzmani su im malo glupi..Ako se vec tako osecam, hocu da odem, kupim joj ruzu i lepo platim uslugu da joj odnesu i iznenade je,a ne neke tamo nametnute basnoslovno skupe aranzmane sa milion ruza i ostalim haosom..hvala savremenim muskarcima i damama unapred..

Ja bih probala na www.Cvecara-Online.com Cvecara Beograd

Moje iskustvo sa Teleflorom (www.teleflora.rs) je odlicno! Moze se poruciti preko sajta, a moze telefonom ili licno u Svetogorskoj 11 u Beogradu. Ta varijanta je povoljnija nego online. Ja sam porucio buket po izboru Teleflorinih aranzera i zajedno sa dostavom tu uslugu platio 1800 dinara! Osim sto je buket bio originalan i po meri devojke kojoj sam slao, cvece je trajalo 10ak dana, a dostavljac je cak otpevao rodjendansku pesmu i predao poklon koji sam im ja doneo, to nisu dodatno naplatili. Ko zeli kvalitet i originalnost, Teleflora je za njega!

U BG mozete uvek angazovati Potrcka .

Jedan moj prijatelj je skoro slao novoj buducoj devojci jagode pocetkom januara .
Prvo ih je sam nasao u Metrou i onda je tu dosao Potrcko i odneo na adresu i javio cak da je predato
Miiisim sta reci .......... oborio je snogu :)

Sad kad bi ti rekla sta je ''Potrcko'' onda bi to izgledalo ko reklamiranje firme ......... verovatno ne zivis u Bg i zato neznas
ali se koristi za sve i svasta ........ od placanja racuna pa na dalje

A ako je devojka u nekoj prici rekla da joj se jedu jagode u sred zime i on se setio tog detalja i zeleo da joj ucini nesto lepo a neobicno , u cemu je problem?

Tebi tako nesto , vidim , nikad ne bi palo na pamet

Kreni od gramatike i izrazavanja a u medjuvremenu vezbaj desnicu jer vidim dalje neces otici :)

Poslednja izmena:
Sad kad bi ti rekla sta je ''Potrcko'' onda bi to izgledalo ko reklamiranje firme ......... verovatno ne zivis u Bg i zato neznas
ali se koristi za sve i svasta ........ od placanja racuna pa na dalje

A ako je devojka u nekoj prici rekla da joj se jedu jagode u sred zime i on se setio tog detalja i zeleo da joj ucini nesto lepo a neobicno , u cemu je problem?

Tebi tako nesto , vidim , nikad ne bi palo na pamet

Kreni od gramatike i izrazavanja a u medjuvremenu vezbaj desnicu jer vidim dalje neces otici :)

Drago moje dete koje mislis da sve gluposti koje ljudi rade nazvavsi to romantikom imam za tebe samo jedan par recenica.

Da li neko vezba desnicu ili fura zenu,svalerku,devojku,kombinaciju... to tebe apsolutno ne treba da interesuje... samim tim sto si rekla, prikazujes sliku o sebi da se uzrujavas i da si sitna dusa koja kad izjavljuje ovde kojekakve nebulozne stavove o jagodama kao romanticnim detaljima i firmama.
Druga stvar ako covek poseduje shmek,sarm,lepotu... moze i da nikada ne kupi ni jednu ebenu ruzu niti poklanja prskane jagode u sred januara, vec da sa 2-3 reci i postupcima greje i hladi , devojko draga... zelena si ti izgleda jos i letis ... a ta firma za koju tvrdis da je samo iz bg-a, postoji i u krusevcu i u kragujevcu i u novom sadu i tako dalje. Nisam iz beograda , jedino u svemu sto si pogodila.
A to gde cu ja da stignem ili gde sam stigao tebe zabole q-rac tvog prijatelja koji se maje kao idiot po metrou u januaru da trazi jagode u zamenu za P*icku :cool: .... da se mi rezumemo. Tako da se*ri ... jer takve sto se pale na "jagode" ima za izvoz.:bye:

Drago moje dete koje mislis da sve gluposti koje ljudi rade nazvavsi to romantikom imam za tebe samo jedan par recenica.

Da li neko vezba desnicu ili fura zenu,svalerku,devojku,kombinaciju... to tebe apsolutno ne treba da interesuje... samim tim sto si rekla, prikazujes sliku o sebi da se uzrujavas i da si sitna dusa koja kad izjavljuje ovde kojekakve nebulozne stavove o jagodama kao romanticnim detaljima i firmama.
Druga stvar ako covek poseduje shmek,sarm,lepotu... moze i da nikada ne kupi ni jednu ebenu ruzu niti poklanja prskane jagode u sred januara, vec da sa 2-3 reci i postupcima greje i hladi , devojko draga... zelena si ti izgleda jos i letis ... a ta firma za koju tvrdis da je samo iz bg-a, postoji i u krusevcu i u kragujevcu i u novom sadu i tako dalje. Nisam iz beograda , jedino u svemu sto si pogodila.
A to gde cu ja da stignem ili gde sam stigao tebe zabole q-rac tvog prijatelja koji se maje kao idiot po metrou u januaru da trazi jagode u zamenu za P*icku :cool: .... da se mi rezumemo. Tako da se*ri ... jer takve sto se pale na "jagode" ima za izvoz.:bye:

Bilde si tezak

Back