Drago moje dete koje mislis da sve gluposti koje ljudi rade nazvavsi to romantikom imam za tebe samo jedan par recenica.
Da li neko vezba desnicu ili fura zenu,svalerku,devojku,kombinaciju... to tebe apsolutno ne treba da interesuje... samim tim sto si rekla, prikazujes sliku o sebi da se uzrujavas i da si sitna dusa koja kad izjavljuje ovde kojekakve nebulozne stavove o jagodama kao romanticnim detaljima i firmama.
Druga stvar ako covek poseduje shmek,sarm,lepotu... moze i da nikada ne kupi ni jednu ebenu ruzu niti poklanja prskane jagode u sred januara, vec da sa 2-3 reci i postupcima greje i hladi , devojko draga... zelena si ti izgleda jos i letis ... a ta firma za koju tvrdis da je samo iz bg-a, postoji i u krusevcu i u kragujevcu i u novom sadu i tako dalje. Nisam iz beograda , jedino u svemu sto si pogodila.
A to gde cu ja da stignem ili gde sam stigao tebe zabole q-rac tvog prijatelja koji se maje kao idiot po metrou u januaru da trazi jagode u zamenu za P*icku

.... da se mi rezumemo. Tako da se*ri ... jer takve sto se pale na "jagode" ima za izvoz.