- Poruka
- 50.344
Čime hranis to kučeDobar dečko![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čime hranis to kučeDobar dečko![]()
Pričaj u svoje imeKvaris nas matore![]()

PrekidačimaČime hranis to kuče![]()

A prezime?Pričaj u svoje ime![]()
Ne hrani nego cvakaČime hranis to kuče![]()

Pre zime sam isto mlađaA prezime?![]()

Dijetalni kerNe hrani nego cvaka![]()
Žmuri samoA da neko cvakne ovog Telefunkena? Jel nam sad mrak ili svetlo, ne znam kako da se ponasam?
Kad si zeznula prekidac, sad daj svecu pa da duvamoA da neko cvakne ovog Telefunkena? Jel nam sad mrak ili svetlo, ne znam kako da se ponasam?

Jel moze fenjer, vise je fensi? I mirse na benzin.Kad si zeznula prekidac, sad daj svecu pa da duvamo![]()
Pa dobro mozes i prstimaJe l ti to reče duvanje, pa posle vas ja kvarim, ccc![]()
Može, fenjer je romantičanJel moze fenjer, vise je fensi? I mirse na benzin.

Joj, jesi li i ti trčala za automobilima i udisala izduvne il sam ja jedina budala koja to radilaJel moze fenjer, vise je fensi? I mirse na benzin.
Bolje da prihvatimo fenjer, ko zna sta ce nam uvali sledeceJel moze fenjer, vise je fensi? I mirse na benzin.
Hoces mozda i kristalnu casu s vinom?!Može, fenjer je romantičan![]()

Oh, nisi sama...Joj, jesi li i ti trčala za automobilima i udisala izduvne il sam ja jedina budala koja to radila![]()

Možda ima neki naziv za naš poremećajOh, nisi sama...![]()
Sad ce od teme da napravi dnevni boravakHoces mozda i kristalnu casu s vinom?!![]()
'de me nađe?!Hoces mozda i kristalnu casu s vinom?!![]()
Vino može, crno moliću Joj, jesi li i ti trčala za automobilima i udisala izduvne il sam ja jedina budala koja to radila![]()