- Poruka
- 50.344
Ocete zaebete prekidace 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igra datira iz perioda pre nove ere samo sto su oni palili i gasili vatru.Super tema
Tek sad vidim
E sad me zezasJa mislim da su Schneider.

Znam da si stedio na prekidacima!Mislis???

ZABRANJENO LEPLJENJEJa ću da zalepim selotejp pa nećete moći da čvakate![]()
Pa ne, Schneider prekidaci su kvalitetni. Neces valjda kineske...E sad me zezas![]()

Jok, TelefunkenJa mislim da su Schneider.
Kina bre velesila a ti nesto kukasPa ne, Schneider prekidaci su kvalitetni. Neces valjda kineske...![]()
Plus kvaliteta!Kina bre velesila a ti nesto kukas![]()

Može i žvaka, probala ko klinka sa komšijskim zvonomJa ću da zalepim selotejp pa nećete moći da čvakate![]()

Ovo si sad izmislio, google izbacuje neke cudne oblike ali ne i prekidace od ove marke.Jok, Telefunken
I ti sad vaspitavas decu u skoliMože i žvaka, probala ko klinka sa komšijskim zvonom![]()
Sad će Senna da napiše "zabranjeno lepljenje žvake"Može i žvaka, probala ko klinka sa komšijskim zvonom![]()

Misliš da bi me to zaustaviloSad će Senna da napiše "zabranjeno lepljenje žvake"![]()
probaj ovo ukucatiOvo si sad izmislio, google izbacuje neke cudne oblike ali ne i prekidace od ove marke.

MajkemiOvo si sad izmislio, google izbacuje neke cudne oblike ali ne i prekidace od ove marke.
Jok, sad honorarno radim na forumuI ti sad vaspitavas decu u skoli![]()

E sad namerno necuSad će Senna da napiše "zabranjeno lepljenje žvake"![]()
Kvaris nas matoreJok, sad honorarno radim na forumu![]()

Dobar dečkoE sad namerno necu![]()