Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad bi nesto napisao al sam fin i kulturan![]()
Eeeee ibg.Sad bi nesto napisao al sam fin i kulturan![]()
Ne teraj me da idem van. Ni za Japanca mi nisu verovali da je na pauzine verujem dok ne vidim![]()
divnoooooooooooo....da sam znala da se tu kace mirisni buketici svako vece bih bila budna
Pupoljakne znam ja...ja sam jos vrlo neiskusna i mlada...![]()
Javi se senni sutra pre rucka.ne znam ja...ja sam jos vrlo neiskusna i mlada...![]()
koga bre interesuju japanci....svasta... ali visibabe....na to sam morala da reagujemNe teraj me da idem van. Ni za Japanca mi nisu verovali da je na pauzi![]()

Ne foliraj sad, znam da cekas jevtinu struju da peres vešdivnoooooooooooo....da sam znala da se tu kace mirisni buketici svako vece bih bila budna![]()
Ovde sve neki fini, neiskusni, kulturni, cvetići..pokvariću vas, odjavljujem sene znam ja...ja sam jos vrlo neiskusna i mlada...![]()

Sad znas za ubuduce.divnoooooooooooo....da sam znala da se tu kace mirisni buketici svako vece bih bila budna![]()
Vise i ne znam sta je temaJavi se senni sutra pre rucka.
Do tad ce da spremi Telefunken za cvakanje.
A i njegova tema.
Ma jok, ne dam muEeeee ibg.
Japanac mora da je rikn'o.
Lori sta bi sa onom babom sto spavala sa njih 50000?koga bre interesuju japanci....svasta... ali visibabe....na to sam morala da reagujem![]()
jok..sad sam u eko rezimu...idem u zoru na jezero...samo kamena nemam tuNe foliraj sad, znam da cekas jevtinu struju da peres veš![]()
sta je za koga fino, kulturno i neiskusnoOvde sve neki fini, neiskusni, kulturni, cvetići..pokvariću vas, odjavljujem se![]()
ovi me momci vec znajuOooo, garant ce i da pegla. O istom trosku.Ne foliraj sad, znam da cekas jevtinu struju da peres veš![]()
a planirao si?Ma jok, ne dam mu

E kad smo nosili kante i mastjok..sad sam u eko rezimu...idem u zoru na jezero...samo kamena nemam tu
sta je za koga fino, kulturno i neiskusnoovi me momci vec znaju
Kako na ovo da ne reagujem? Od toliko ozbiljnih tema, on našao babu i njene bippp , ccccLori sta bi sa onom babom sto spavala sa njih 50000?
Jel jos aktivna
O Bozeeee, ko te iskvari za ove godinea planirao si?![]()
to ne bih znala....eto... moram sutra da proverim...Lori sta bi sa onom babom sto spavala sa njih 50000?
Jel jos aktivna
Istina. Mada, ne bas dovoljno.jok..sad sam u eko rezimu...idem u zoru na jezero...samo kamena nemam tu
sta je za koga fino, kulturno i neiskusnoovi me momci vec znaju

Zao mi babu breKako na ovo da ne reagujem? Od toliko ozbiljnih tema, on našao babu i njene bippp , cccc