Ćutolog ili blebetalo ?

bila sam sa nekim tipom i najbolji je vibrator njegova ruka i bila sam stalno na ivici da svrsim na svaki minut dva ali je on toliko brbljao o svojim problemila da nisam mogla i drala sam se da cuti vishe, cela zgrada se tresla koliko sam se drala ali on nista i mnogo sam se smorila:( ali sam mu barem ispila sav alkohol u kuci u vrednosti od 5000 evra. kad je bal nek je maskembal.:zper:

Ne postavljam teme , pogotovo ne ovde , no da vas priupitam šta Vam vise odgovara od ove dve osobine
bilo da je kolega ili koleginica na poslu , bilo da je u vezi ili braku.
Da ne znate sta neko blizak (Vama) do Vas misli , ili da stalno brblja pored Vas i ometa Vase mudrolije u glavi.

Ko je imao cutologa pored sebe, taj voli nekog ko puno prica, i obrnuto..
Najbolja je sredina, ali nje nema ili ima jako retko.

Ja volim da pricam...a sto se partnera tice ako imamo neke teme u kojima se bas podudaramo volim da oboje verglamo a inace vise volim kad cura prica u normalnoj kolicini(manje od mene :D)...ne volim uopste ljude koji mnogo pricaju a nista ne kazu....

pa posto je na ljisu, gledala sam druga kako kara i caskali smo meni bi pao da sam muskarac,...

Cuj pao, pa ja bi se samo jos vise napalio ako bi me neka riba sa strane posmatrala dok karam.

Nego mogla bi da nam malo detaljnije opises taj dogadjaj, pliz :)

bila sam sa nekim tipom i najbolji je vibrator njegova ruka i bila sam stalno na ivici da svrsim...

A da nije kojim slucajem ovo isti lik i ista situacija - nju kara dok tebe opsluzuje prsticem, mmmmmm mljac :) ?

Ne postavljam teme , pogotovo ne ovde , no da vas priupitam šta Vam vise odgovara od ove dve osobine
bilo da je kolega ili koleginica na poslu , bilo da je u vezi ili braku.
Da ne znate sta neko blizak (Vama) do Vas misli , ili da stalno brblja pored Vas i ometa Vase mudrolije u glavi.

Kad bi morao da biram pre bi uzeo u društvo blebetalo. Obično su to dobronamerne, vesele, razigrane osobe. A ovi ćutolozi mračnjaci, ne znaš ni šta misle, ni kud će ni šta će.

Bem ih u tišini. :rotf:

Back