Cuti i pusi!

iskreno, mislim da me tim rečima nikad ne bi ni pitao
uostalom, bilo koje pitanje te vrste mi je bezveze... j'ebem ti ja i seks i tipa ako ne ume sam da proceni šta može, a šta ne, nego pita da li si za seks? da li si za jedan mali oralni seks? da li si za poljubac?
...

ma, idi bre i ti i tvoja kurtoazija :roll:

Od reci do reci :klap:

PROFESOR ĐOLE ISTRAUMIRAO MASERKU!

Sa porodicom Đogani nikada nije dosadno. A ako u njihovim anegdotama, aferama i raznoraznim čudima glavnu ulogu ima Đole, onda je dobra priča zagarantovana. E ova je baš takva.

Kako naime saznajemo, Đogani se nedavno zaigrao sa maserkom, koja je zbog njegovih navalentnih predloga pobegla glavom bez obzira i ostavila ga da leži potpuno go i sa povređenim egom. A evo i šta se, prema kazivanju našeg izvora, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, dogodilo.
Kod poznatog densera i njegove supruge Vesne, a po preporuci Đoletove ćerke Silvije, jednom sedmično počela je da dolazi devojka zadužena za relaksaciju popularnog para. Prilikom jednog od uobičajenih dana rezervisanih za masažu Đogani je pred devojku došao potpuno go! Iako joj je bilo neprijatno, maserka nije komentarisala njegovo ponašanje, već mu je muškost prekrila peškirićem i počela sa masažom.

Nakon izvesnog vremena, da li zato što se previše opustio ili što je hteo da se našali, tek Đole se okrenuo ka njoj i rekao: "Uz'i ga, uz'i ga!" Pošto je u tom trenutku i peškirić spao, a Đoganijev "ponos" iskočio napolje, djevojka je u najmanju ruku doživela šok i istrčala iz stana porodice Đogani ni ne pokupivši svoje stvari. Denser je ostao da leži kao od majke rođen i nezadovoljen. U svakom smislu te reči. Maserkin iznenadni odlazak svojoj supruzi objasnio je time da je devojka imala poziv, nakon čega je hitno morala da ode. Da li mu je Vesna poverovala ili nije, ne znamo, ali celu priču potvrdila nam je i najbolja drugarica istraumirane devojke...

Dal ste morali na bilo koji nacin da kazete(pokazete) devojci da zelite da vas oralno zadovolji?

Ne vidim ništa loše u tome da dečko pokuša naći neki obilazni način da dobije šta želi, ukoliko djevojka sam ne napravi inicijativu, ii ukoliko odbije nešto, zbog recimo stida.
Svako navođenje smatram vrlo prihvatljivim, do onog momenta kada bilo koja strana kaže jasno da ne želi. Vrdanje meni nije prihvatljivo. Mora mi saopštiti razloge odbijanja.

Meni lično ne pada na pamet da se bakćem sa nekim ko ne želi stvari koje ja želim, a da pri tome neće da mi kaže razloge, već poteže neku spontanost, pa ćemo mi, kao, jedno drugom pročitati misli.
Ne čitam misli. Ako nešto neće, mora mi reći zašto neće, da bih mogla srušiti tu prepreku i naći način da on to poželi.

možda da je lepo zamoli, da joj nešto obeća i tako...

...šalim se...

...piši propalo ako ona sama neće...

Ma gde bre piši propalo..
Ako devojka nema inicijativu, ne znači da ne želi..
Nego da je stidljiva, ili nije sigurna da i on želi, možda se nije opustila dovoljno..

Sasvim je ok nagovestiti šta želimo.
Ne rečima i ne direktno kao da sklapamo posao, ali možda samo malo suptilnije.

Jeeee, pa nismo se svi rodili sa 25-30 god života i ko zna koliko godina seksualnog iskustva.
Nismo svi isti, slobodni i rasterećeni.
Čak uglavnom ni nismo sve to, samo se pravimo da smo mnogo jake njuške.

Meni je ok da ljudi iskažu šta žele u seksu.
I ne vidim u tome ništa loše.

Ma gde bre piši propalo..
Ako devojka nema inicijativu, ne znači da ne želi..
Nego da je stidljiva, ili nije sigurna da i on želi, možda se nije opustila dovoljno..

Sasvim je ok nagovestiti šta želimo.
Ne rečima i ne direktno kao da sklapamo posao, ali možda samo malo suptilnije.

Jeeee, pa nismo se svi rodili sa 25-30 god života i ko zna koliko godina seksualnog iskustva.
Nismo svi isti, slobodni i rasterećeni.
Čak uglavnom ni nismo sve to, samo se pravimo da smo mnogo jake njuške.

Meni je ok da ljudi iskažu šta žele u seksu.
I ne vidim u tome ništa loše.

Takoe:ok:retke su te kojima je gadno..al i one se samo neckaju dok ne probaju

Dal ste morali na bilo koji nacin da kazete(pokazete) devojci da zelite da vas oralno zadovolji? Ja licno nisam imao tih problema al slusam sad drugara kom devojka nece da pusi, sta mislite da je resenje? :mrgreen:

pa evo....ni ja to ne radim :(

mislim ne znam....da znam mozda bi i pokushala nekako....ali bi morao biti totalni mrak...samo da ne vidim ***** :) nekako mi se gadi...ko zna gdje je to sve bilo :(

jednom sam pokushala...i kad sam ga poslala u hitnu jer sam kihnula i refleksno zatvorila usta...niko mi vishe ne da *****..:(
losh glas se daleko cuje...:(

Back