Cuti i pusi!

Kao prvo, ne sme da je prisiljava na to, samo ce je odbiti, time rizikuje da se devojka prepadne, vec da u nekoj opustenoj atmosferi (npr. kad se maze i kad su napaljeni) zapocne pricu o tome sta bi novo voleo da proba sa njom u krevetu.
Treba joj prici nezno i pazljivo, obratiti joj se odabranim recima, ako je devojka stidljiva i osetljiva.
Kada vidi njenu reakciju na pricu o tome, to ce mu biti dobra prognoza kakve su sanse za akciju.

Moj drug je prvo svojoj devojci priredio to uzivanje, pa je onda i ona sama pozelela da na taj nacin zadovolji njega.

Dal ste morali na bilo koji nacin da kazete(pokazete) devojci da zelite da vas oralno zadovolji? Ja licno nisam imao tih problema al slusam sad drugara kom devojka nece da pusi, sta mislite da je resenje? :mrgreen:

Ne slušaš drugara nego tebe zanima...

Ne razumem koja je to fora ''pitam za druga'', ''čuo sam negde'', kada i ovako na forumu niko ne zna ko si...

Isto tako mislim da je bolje pitati devojku da li zeli da ima oralni seks nego da decku pusi. Cure vole da im se to malo lepse upakuje. Jao, momci bre, nista ne znate.

Kakva je razlika između oralnog sexa i klasičnog pušenja...?

Koja budala bi rekla devojci u lice, ''aj sagni se''...mislim stvarno i vi devojke mislite da smo mi primati...

Isto tako mislim da je bolje pitati devojku da li zeli da ima oralni seks nego da decku pusi. Cure vole da im se to malo lepse upakuje. Jao, momci bre, nista ne znate.

ako se dobro znamo, i već smo neko vreme u vezi, može da mi kaže šta hoće, neću da osetim poniženje
isto tako, da mi kaže - da li si za jedan oralni seks, mislim da bih se preturila sa kreveta od smeha :D

Pa zar ne misliš da bi se onda on našao povređenim tj. poniženim?

iskreno, mislim da me tim rečima nikad ne bi ni pitao
uostalom, bilo koje pitanje te vrste mi je bezveze... j'ebem ti ja i seks i tipa ako ne ume sam da proceni šta može, a šta ne, nego pita da li si za seks? da li si za jedan mali oralni seks? da li si za poljubac?
...

ma, idi bre i ti i tvoja kurtoazija :roll:

iskreno, mislim da me tim rečima nikad ne bi ni pitao
uostalom, bilo koje pitanje te vrste mi je bezveze... j'ebem ti ja i seks i tipa ako ne ume sam da proceni šta može, a šta ne, nego pita da li si za seks? da li si za jedan mali oralni seks? da li si za poljubac?
...

ma, idi bre i ti i tvoja kurtoazija :roll:

Pa dobro, u pravu si da je malo glupo pitati, pogotovo ako je neko bar mesec dana u vezi...nešto čovek treba i sam da shvati...

Jedna engleskinja cini mi se da ga nikad do tad nije stavila usta..i nikad to necu saznati..bas sam joj onako iz sve snage gurnuo glavu dole..sad nije se opirala al nije znala de treba..pos nisam je mogo odvojim od cucle

Back