Ћута иступио: Косово и Метохија је део Србије! Стратешки пајтоси поробили народ да леми каблове за 300 евра!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1667818538955.png

ĆUTA ISTUPIO: Kosovo i Metohija je deo Srbije! Strateški pajtosi porobili narod da lemi kablove za 300 evra!

1667818525329.png

7 новембра, 2022

Gost Slavija info bio je Aleksandar Jovanović Ćuta narodni poslanik i veliki borac za ekološke standarde.

U emisiji Intervju Ćuta je otkrio prave namere multinacionalnih kompanija koje nisu odustale od naše zemlje bez obzira na velike proteste već su samo prikrili svoje aktivnosti, ali one postoje i dalje upadaju čak i na privatnu imovinu građana i vrše svoja istraživanja. U narednom periodu sledi nam borba za vazduh, vodu i zemlju naglasio je Ćuta koja će biti ugrožena zarad njihove zarade a od koje građani Srbije neće imati ništa.

Autor i voditelj emisije Ljubomir Stefanović. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

link

Анти-Србијански режим Taдича Борисова је русима дао гас и нафту, а исто тако анти-Србијански режим председника СНС-а је Кинезима поклонио Србијанско злато и бакар. Сада председник СНС-а фолира грађане Србије везано за Косово. А Србија је темпирана еколошка бомба. Зато - браво за Ћуту!

Pogledajte prilog 1251824

ĆUTA ISTUPIO: Kosovo i Metohija je deo Srbije! Strateški pajtosi porobili narod da lemi kablove za 300 evra!

Pogledajte prilog 1251823

7 новембра, 2022

Gost Slavija info bio je Aleksandar Jovanović Ćuta narodni poslanik i veliki borac za ekološke standarde.

U emisiji Intervju Ćuta je otkrio prave namere multinacionalnih kompanija koje nisu odustale od naše zemlje bez obzira na velike proteste već su samo prikrili svoje aktivnosti, ali one postoje i dalje upadaju čak i na privatnu imovinu građana i vrše svoja istraživanja. U narednom periodu sledi nam borba za vazduh, vodu i zemlju naglasio je Ćuta koja će biti ugrožena zarad njihove zarade a od koje građani Srbije neće imati ništa.

Autor i voditelj emisije Ljubomir Stefanović. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

link

Анти-Србијански режим Taдича Борисова је русима дао гас и нафту, а исто тако анти-Србијански режим председника СНС-а је Кинезима поклонио Србијанско злато и бакар. Сада фолира грађане везано за Косово. А Србија је темпирана еколошка бомба. Зато - браво за Ћуту!
Nece ni nova ministarka proci u ponovnom pokusaju dovodjenja Rio Tinta...

Али велики борац за еколошке стандарде. Морам да признам да ме скоро нешто није овако насмејало. Ћута, несуђени градитељ мини хидроелектрана, који је, када је одбијен за дозволу, постао преко ноћи заштитник река Старе планине како сам каже. Реално још један политички опортуниста који је профитирао из ове еколошке приче. По његову жалост, у свету се тренутно дешавају таква сра.ња, да те еко-џихадисте, људи све мање узимају за озбиљно. Сада када види да народ више не гута та еко-ср.ања, сад одједном Косово је Србија. Па овакву опозицију Алек да је лично плодио, не би могао да је створи.

Nece ni nova ministarka proci u ponovnom pokusaju dovodjenja Rio Tinta...
Ćuti tu, nije dobro za okolinu, ali ne uništava baš na 500 km okolo, doći do litijuma pa bar baterije praviti je bolje nego ništa, a kad imaš Li baterije i akumulatore, ondas kažeš: “ko hoće akumulatore nek napravi u našoj Srbiji električna kola”. Bar nešto da se od toga uradi.

Ljudima kupiti zemlju u Vojvodini i napraviti moderno selo, da bar poljoprivreda bude malo obnovljena.

Poslednja izmena:
Ћута је другар са Сташом Зајвеић. Иначе, не постоји ништа што је србијанско. Постоји само оно што је српско. Мада, знам ја да ти намерно и подлачки вређаш Србе.

Ћута је другар са Сташом Зајвеић. Иначе, не постоји ништа што је србијанско. Постоји само оно што је српско. Мада, знам ја да ти намерно и подлачки вређаш Србе.
Podlaštvo je kod nekih samo simptom neprilagođenosti, svi smo čuli za neke problematične tipove ličnosti…

Коле са румунске принцезе прешао на ћуту.

7 новембра, 2022

link

Анти-Србијански режим Taдича Борисова је русима дао гас и нафту, а исто тако анти-Србијански режим председника СНС-а је Кинезима поклонио Србијанско злато и бакар. Сада председник СНС-а фолира грађане Србије везано за Косово. А Србија је темпирана еколошка бомба. Зато - браво за Ћуту!
Nije više baš 300 e. To je bilo dok sam bacao pamperse AV...popravio se malo.

Sada su plaćice od 50 k din i topli i kartica.

Али велики борац за еколошке стандарде. Морам да признам да ме скоро нешто није овако насмејало. Ћута, несуђени градитељ мини хидроелектрана, који је, када је одбијен за дозволу, постао преко ноћи заштитник река Старе планине како сам каже. Реално још један политички опортуниста који је профитирао из ове еколошке приче. По његову жалост, у свету се тренутно дешавају таква сра.ња, да те еко-џихадисте, људи све мање узимају за озбиљно. Сада када види да народ више не гута та еко-ср.ања, сад одједном Косово је Србија. Па овакву опозицију Алек да је лично плодио, не би могао да је створи.
I onda kažu - Srbi su tako glup narod, jer neće da glasaju za nas. :lol:

Komšija se razilazi sa Ćutom po pitanju KiM ali mora da ga toleriše jer je ovaj deo koalicije koju Komšija trenutno podržava. No, pitanje je do kada će moći tako. Verovatno je polomio sebi ruke nakon što je otvorio ovu temu.

Interesantno je da je postao veliki borac tek kad je ispušio za dozvolu za mini hidroelektranu.
Kad mu nije uspelo da zagradi potok.

Сада председник СНС-а фолира грађане Србије везано за Косово.
Kaže Ćuta?
Kome ja na vanrednoj sednici o KiM bilo važnije gde će da sedne, nego šta će biti sa Srbima na KiM?
Jesi ti srbomrzac, ali sam mislio da si malkice (ne baš puno) pametniji.

Komšo, taj naziv koriste uje
Наравно да не.

1668615923710.png

1668615663866.png

У ужој Србији, све је српско, ко и у Републици Српској.
У ужој Србији све је и Србијанско и српско, а у босанско-херцеговачком ентитету Република Српска не постоји баш ништа шта је Србијанско.

7 новембра, 2022

link

A bre komso, do nedavno si bio za tadicija a sada je postao anti srbijanski?? :eek:

A bre komso, do nedavno si bio za tadicija a sada je postao anti srbijanski?? :eek:
Никада моја маленкост није била за Тадича Борисова као таквог нити за ДС коју не волим, никада нисам био њеним чланом нити сам је икада гласао осим када је била део широке коалиције ДОС (тада сам био припадник Покрета за Демократску Србију који је предводио славни Србијански ђенерал Момчило Перишић).
Него када сам дошао на овај форум у фебруару 2012, писао сам да ће СНС ако дође на власт бити гора од режима Тадича Борисова и за то сам добијао епитете типа "жути усташа" и слично.

Poslednja izmena:
Никада моја маленкост није била за Тадича Борисова као таквог нити за ДС коју не волим, никада нисам био њеним чланом нити сам је икада гласао осим када је била део широке коалиције ДОС (тада сам био припадник Покрета за Демократску Србију који је предводио славни Србијански ђенерал Момчило Перишић).
Него када сам дошао на овај форум у фебруару 2012, писао сам да ће СНС ако дође на власт бити гора од режима Тадича Борисова и за то сам добијао епитете типа "жути усташа" и слично.

Ma ne umišljaj da nekoga interesuje istorija tvojih zabluda, nego vodi računa sad na čijoj si strani, da opet ne pogrešiš !

Наравно да не.

Pogledajte prilog 1256459

Pogledajte prilog 1256457

У ужој Србији све је и Србијанско и српско, а у босанско-херцеговачком ентитету Република Српска не постоји баш ништа шта је Србијанско.
То је једна језичка могућност коју већ деценијама користе српски непријтељи против Срба. Зато то под хитно
треба укинути.

Наравно да не.

Pogledajte prilog 1256459

Pogledajte prilog 1256457

“Srbijanci” - naziv za “Jugoslovene” sa teritorije nekadašnje Kraljevine Srbije u sumanutoj “državi” Kralja Aleksandra. Ni Broz nije zabranjivao Srbe kao on.

Back