Curvy

Da li treba na bazenima da postoji odvojen odjel za debele ?

• Da

glasova: 4 18,2%
  • Ne

glasova: 18 81,8%

• Ukupno glasova
    22
Ljutim se zbog predrasuda

I nije te briga koliko je X ispred L

Jer nas ti ne financiras mi same sebe platjamo hranu, garderobu i fun
Naravno da me je briga, imam u porodici i okruženju više ljudi koji muče muku sa kilogramima. Neki priznaju ali ništa ne rade po tom pitanju, dok su drugi u bodi pozitiviti fazonu, a svi imaju zdravstvene probleme zbog gojaznosti.

ali realno
ako izuzmemo na stranu medicinske razloge i to je sasvim normalno, ne postoje drugi razlozi da zena ili muskarac ne izgledaju fit.. samo se radi o njihovoj licnoj lenjosti da vezbaju, obrate paznju na ishranu i da se krecu.
Zasto ako su srecni,zdravi i lepo se osecaju u svojoj koži??Znam mnoge divne buce,kojima bi na harizmi,pozitivi i izgledu pozavidele i mnoge mršave *femme fatale* :D Stereotipi ce od nas napraviti ponovo majmune....

Poslednja izmena:
Zasto ako su srecni,zdravi i lepo se osecaju u svojoj koži??Znam mnoge divne buce,kojima bi na harizmi,pozitivi i izgledu pozavidele i mnoge mršave *femme fatale* :D Stereotipi ce od nas napraviti ponovo majmune....
ako obratis paznju na fotkama pre i posle
ono buca pa onda posle godinu dana hot riba
na fotkama gde su kao buce bas deluju srecno sa sirokim osmehom
a na fotkama gde su hot, nema vise te srece i osmeha.

Pre sam mislila na one koje su zadovoljne jer su buce i ne zele biti *hot ribe* ;) inace,dugo sam bila premrsavaaa, na 174cm , 52 kg, ne dijeta ,bolest, vec genetika,i nisam nesto bila zadovoljna, sada, sa par kg vise,nekako sam sama sebi zenstvenija :) Hvala klimaksu il cemu god vec :D

Back