linabg
Poznat
- Poruka
- 7.455
neznam meni ne lici na foto montazu a i pre 500 god tesko da je iko mogao to da uradi !!!

a mogao je da slika, to sigurno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neznam meni ne lici na foto montazu a i pre 500 god tesko da je iko mogao to da uradi !!!
ja koliko znam niko nikada u zivotu nije video dinusaurusa, kako onda njudi mogu da znaju njegove karakterisitke i osobine ?? a i molio bi nekog da mi objasni kako to cudoviste ne postoji kada je na slici ?!?!
Dali verujete u cudoviste iz loh nesa ?? Dali imate neke slike ili slicno ??
Cudoviste iz Loh Nesa je turisticka vasarska atrakcija...Da postoji do sada bi ga zilion puta lovokradice ubile i njegovo meso i ostalo iskoristili za nesto pametno...
ne ja kazem da sam gledao jedanAmaterski snjimak a koliko ih ima ja to neznam ! a anasao sam na internetu sliku samo mora neko da mi objasni kako mogu da je stavim pa da je svi vidite
axa uspeo sam al sam pametan
Nessie se opisuje kao životinja tela dugog cak 10 metara i cetiri peraje te dugim vratom s malenom glavom. Lokalni stanovnici oduvijek su vjerovali u Nessie, a to je bice postalo popularno i svijetu nakon 1933, kada je Nessie navodno imala trenutak loše volje i živcano repom šamarala po površini vode, i to pred ocima vlasnika hotela Johna Mackaya i njegove žene.
Neki naucnici smatraju da možda zaista postoje neke takve životinje, starudije iz porodice plesiosaura koji su izumrli pre sedam milijona godina, no koji su možda nekim slucajem ostali i preživjeli u jezeru nakon što je ono odseceno od mora na kraju ledenog doba. Medutim, možda je zanimljivija cinjenica da je, kad je John Mackay prvi put vidio Nessie, pre toga minirano podrucje s kamenjem koje je palo u jezero i na bujnu višegodišnju vegetaciju pored jezera, što je mnoge životinje ucinilo nesretnim beskucnicima.
Ziv primerak ribe iz roda sakoperki koje su izumerle davno pre pojave dinosaurusa.
![]()
Tako da nije nista cudno ako je preziveo i neki plesiosaurus u jezeru Loh Nes.
Plesiosaurus
![]()
A ono sto je zanimljivo za ovu temu jesu novi snimci sa Loh Nesa gde je dinosaurus snimljen i jasno se vidi.
pa gde nadje da stavljas snimak sa humora??