Чудо у Бечу

Vidiš tu je problem što Tramp kao i mnogi američki biznismeni imaju dosta poslova razgranatih u Arabiji.

A bogami i ruski tajkuni i političari nisu baš odvojeni od Arabije u paketu sa Putkom.

Руси су силом прилика тамо, јер тако мора бити, зарад баланса. Због Амера и осталих.
Иначе Руси никад неби изашли ван својих граница.

Deportaciju baš svih muslimana možeš izvršiti samo tako što ćeš ih pola pobiti a pola proterati jer kao prvo mnogo ih je a kao drugo nerealno je misliti kako će oni svi mirno da pristanu na deportacije, dovoljno je jedna trećina da ih podivlja kada krene policija i vojska da ih hapsi.

Mnogi od njih su naoružani u okviru Evrope i Amerike, ne bi to tako glatko išlo i bilo bi žrtava na obe strane.

Много је то 'по пола', брате, него коначније је ово решење: трећину побити, трећину протерати, а трећину покрстити. То увек упали.

Много је то 'по пола', брате, него коначније је ово решење: трећину побити, трећину протерати, а трећину покрстити. То увек упали.

Проблем и јесте у томе, што Хришћани несмеју убијати никог на својој територији. Поготово не Исламисте.
Зато се и води оваква незгодна политика. Мирним путем доћи до решења.

Наравно да могу. Ислам се толико шири јер су му то велике силе дозволиле. Америка, пре свих, свуда помаже исламском фактору, из једног једноставног разлога: она има политички пакт са кључном исламском државом Саудијском Арабијом. И то је чињеница.

Ако би се велике силе сагласиле, оне би итекако могле да ограниче исламски фактор на исламској територији. Е сад, питање је да ли ће велике силе ставити своје себичне интересе изнад општих интереса.

ovo je krucijalno

te velike sile gledaju samo svoje interese, naravno, 'gaze preko leševa' i to preko leševa svog naroda
i onda se pojave(obitavaju) neki libtrandi, pacifisti, humanisti koji sve to sveusrdno podržavaju

lako je sa vladarima, oni se brzo smaknu, nego, teško je promeniti narod koji ih podržava

Mislim da je muslimane lakše pobiti i proterati nego pokrstiti.

Kontam da oni ne prodaju tako lako veru kao hrišćani lol, al opet, kontam da ima i takvih muslimana koji bi pod prisilom prešli al taj bi garant bio hrišćanin za javnost a onda kad dodje kući klanjao bi se poput Minga i piskarao na forumu o slatkoci islama lol.

Mislim da je muslimane lakše pobiti i proterati nego pokrstiti.

Kontam da oni ne prodaju tako lako veru kao hrišćani lol, al opet, kontam da ima i takvih muslimana koji bi pod prisilom prešli al taj bi garant bio hrišćanin za javnost a onda kad dodje kući klanjao bi se poput Minga i piskarao na forumu o slatkoci islama lol.

Онда, уместо покрштавања, поново пустити у погон гасне коморе. Њих већ има по Европи, па не морају људи да се троше.

Siptari i Islam kao Srbi i Hriscanstvo, to je otprilike taj nivo.

Немаш појма, не брукај се незнањем. Јел си упознао икад у животу бар једног Шиптара? Гарантујем да ниси, а ја сам упознао доста њих. Шиптари су тешки муслимани. Ево, погледај призоре са албанских улица:

islam_albania.jpg

Шиптари клањају намаз јавно. Овакви призори се могу видети само у дубоко религиозним исламским друштвима. Или, још један импозантнији призор из Тиране:

Овакви призори се могу видети у Техерану или Арабији, дакле радикално религиозним исламским друштвима. Погледај коју заставу Шиптари редовно носе на свим демонстрацијама:
ProtestaIslamikeNeMaqedoni6.jpg

P1280129.JPG

siptar-islam-terorizam-790x550.jpg

То ти је главна исламска застава са натписом који означава суштину муслиманске вере. Шиптари су тешки муслимани и трагично је што ми и до дан данас то не схватамо.

- - - - - - - - - -

Онда, уместо покрштавања, поново пустити у погон гасне коморе. Њих већ има по Европи, па не морају људи да се троше.

А које је твоје паметно решење, реци ми молим те? Шта би ти урадила? Прихватила Ислам? Прихватила шеријат? Или би се супроставила томе? И какве гасне коморе, нико не говори о томе, не упропаштавјте ову озбиљну тему.

Siptari nemaju veze sa Islamom Dule, to je kao da pokazujes slike Srba po crkvama i pricas kako su Srbi veliki vernici i Hriscani i kako se to vidi po tim slikama. Pristina je prepuna mladih koji duvaju travu i alkoholisu se po ceo dan, i loze se da su nesto kao balkanska verzija Berlina, i retard verzija San Franciska- mladi, moderni i nadrogirani. Nacionalisti jesu, ali sa Islamom blage veze nemaju.

Poslednja izmena:
Немаш појма, не брукај се незнањем. Јел си упознао икад у животу бар једног Шиптара? Гарантујем да ниси, а ја сам упознао доста њих. Шиптари су тешки муслимани. Ево, погледај призоре са албанских улица:

islam_albania.jpg

Шиптари клањају намаз јавно. Овакви призори се могу видети само у дубоко религиозним исламским друштвима. Или, још један импозантнији призор из Тиране:

Овакви призори се могу видети у Техерану или Арабији, дакле радикално религиозним исламским друштвима. Погледај коју заставу Шиптари редовно носе на свим демонстрацијама:
ProtestaIslamikeNeMaqedoni6.jpg

P1280129.JPG

siptar-islam-terorizam-790x550.jpg

То ти је главна исламска застава са натписом који означава суштину муслиманске вере. Шиптари су тешки муслимани и трагично је што ми и до дан данас то не схватамо.

- - - - - - - - - -

А које је твоје паметно решење, реци ми молим те? Шта би ти урадила? Прихватила Ислам? Прихватила шеријат? Или би се супроставила томе? И какве гасне коморе, нико не говори о томе, не упропаштавјте ову озбиљну тему.

Озбиљна сам к'о куга из теме.

Проблем и јесте у томе, што Хришћани несмеју убијати никог на својој територији. Поготово не Исламисте.
Зато се и води оваква незгодна политика. Мирним путем доћи до решења.
jadni a tako bi voleli, pogotovo ovi s krste.
eto šta znači raskorak između želja i mogućnosti.

Ne može tu više čovek proceniti, mnogi džihadisti su pili alkohol, drogirali se, bili čak i homosi lol a neki koji su išli redovno u džamiju i radili sve full u duhu islama nije im palo na pamet da krenu u džihad.

Ne može tu više čovek proceniti, mnogi džihadisti su pili alkohol, drogirali se, bili čak i homosi lol a neki koji su išli redovno u džamiju i radili sve full u duhu islama nije im palo na pamet da krenu u džihad.

Pa oni ne idu u dzihad zbog vere, nego jer su besni i ocajni autsajderi koje je prihvatio neki iskusni hodza i uticao na njih.

to bre, da se ugledamo ustaše, treba učiti od onih koji su ranije imali slične ideje i uspeli da ih sprovedu u praksi

jadni a tako bi voleli, pogotovo ovi s krste.
eto šta znači raskorak između želja i mogućnosti.

Давање одушка изношењем својих оптеречења због услова и начина живота је једно, а убијати људе реално у стварности је нешто сасвим друго.

Незнам тога ко од Хришћана воли да убија. Непричај небулозе. :)

Siptari nemaju veze sa Islamom Dule, to je kao da pokazujes slike Srba po crkvama i pricas kako su Srbi veliki vernici i Hriscani i kako se to vidi po tim slikama.

Ја не знам што си толико упоран и тврдоглав у својој жељи да ништа не знаш. Али не само ти, већина Срба тако, већина прича о нечему што не постоји: албанској нацији и албанском национализму. Молим те, шиптарски представници у Македонији траже уклањање Крста, јер њих то вређа. Зашто? Па зато што су тешки муслимани и њих вређа симбол немуслиманске религије. Зашто пале и руше цркве и манастире а не дирају џамије? Зашто аплаудирају Ердогану који каже да је Косово Турска? Зашто је највећи број џихадиста са Балкана дошао са Косова? Зашто аплаудирају масовно кад хоџа у Скопљу изјави да је мајка Тереза (која је била Албанка) у паклу, јер ,,није веровала у Алаха"?

Зашто све то? Зато што је реч о тешким муслиманима који све неисламско виде као туђе и који то одбацују. И данас они Албанце немуслимане не зову Албанцима, већ ,,ђафирима" тј. ,,неверницима" и не гледају их као своје. А ово масовно клањање намаза нема везе са српским одласком у цркву. Иначе, српске цркве су празне, ја не знам о чему причаш ти, у наше цркве се ретко кад иде.

Велика је грешка што све посматраш кроз призму Срба.

Па и у Енглеској већ увелико влада шеријат. За сад само међу муслиманима, али ако се тако настави, биће наметнут и самим Енглезима. То је реална опасност која прети и ако се Европљани не опамете и не дођу себи под хитно-исламска држава Европа ће постати реалност.

možda je već kasno, britanija i francuska su u situaciji sa svojim ''manjinama'', većinom iz bivših kolonija, sličnoj amerikancima sa njihovim bivšim crnim robovima
toliko su im se ukorenili u društva, da sad samo mogu da vide ne šta, nego kako će s njima

Давање одушка изношењем својих оптеречења због услова и начина живота је једно, а убијати људе реално у стварности је нешто сасвим друго.

Незнам тога ко од Хришћана воли да убија. Непричај небулозе. :)
kojih uslova i načina života?

pokrašće vam muslimani poslove u beču?

51NwNESKNuL._SY355_.jpg

Pa oni ne idu u dzihad zbog vere, nego jer su besni i ocajni autsajderi koje je prihvatio neki iskusni hodza i uticao na njih.

Иду баш због вере. Иако су радили ствари које Ислам забрањује, они су се подсвесно плашили казни које их очекују након смрти. Пошто Ислам учи да постоји само један начин да се сви грехови опросте, а то је да се погине у џихаду- зато се многи одлучују на тај корак. То је психологија чиста, он јесте муслиман, он верује у Алаха, али ради ствари које Алах забрањује. Међутим, он се цео живот подсвесно плаши казне која га очекује. Да би се оправдао и спасао казне, он се одлучује на тај корак јер зна да му религија каже да само у том случају може да се спасе.

Мора се разумети психологија ових људи да би се схватило њихово понашање.

možda je već kasno, britanija i francuska su u situaciji sa svojim ''manjinama'', većinom iz bivših kolonija, sličnoj amerikancima sa njihovim bivšim crnim robovima
toliko su im se ukorenili u društva, da sad samo mogu da vide ne šta, nego kako će s njima

А ми смо се забринули за Французе и Енглезе, као што су они бринули за нас.

Озбиљна сам к'о куга из теме.

Али реци ми које је твоје решење? Да пређеш у Ислам? Да ли схваташ да је једина алтернатива ономе што сам написао (а то нису гасне коморе и то није убијање муслимана, немој да измишљаш) управо скоб, страдање и убијање људи? Да ли схваташ то?

Али реци ми које је твоје решење? Да пређеш у Ислам? Да ли схваташ да је једина алтернатива ономе што сам написао (а то нису гасне коморе и то није убијање муслимана, немој да измишљаш) управо скоб, страдање и убијање људи? Да ли схваташ то?

Решење - за шта? За насељавање Европе муслиманима? Боли ме уво.

da, kako je to tužno kad nekog okupiraš, iscrpiš mu resurse, maltretiraš ga, kidnapuješ ga i prodaš u roblje,a on posle postane manjina pa ti traži da mu plaćaš zdravstveno i socijalno.

hqdefault.jpg

Иду баш због вере. Иако су радили ствари које Ислам забрањује, они су се подсвесно плашили казни које их очекују након смрти. Пошто Ислам учи да постоји само један начин да се сви грехови опросте, а то је да се погине у џихаду- зато се многи одлучују на тај корак. То је психологија чиста, он јесте муслиман, он верује у Алаха, али ради ствари које Алах забрањује. Међутим, он се цео живот подсвесно плаши казне која га очекује. Да би се оправдао и спасао казне, он се одлучује на тај корак јер зна да му религија каже да само у том случају може да се спасе.

Мора се разумети психологија ових људи да би се схватило њихово понашање.

Тачно.

Шиптари и многи Муслимани убијају из страха од казне из верских побуда.

Али то се манифестује само код одређених Исласких/Муслиманских групација. А њихов број је велики.

Back