Чудни звуци широм света

upravo o tome i pricam...i lepo ovo kazes "delovao" natprirodno...samim tim sto nesto danas deluje natprirodno ne mora znaciti da i jeste natprirodno...
sto se tice prve recenice vecnost deluje natprirodno, nepojmljivo, nesto sto je izvan svih granica...ali mozes li tvrditi sa sigurnoscu da ce vecnost ostati to sto danas jeste? i jedno si u pravu ako bi covek mogao da dosegne vecnost, onda ne bi bio covek, ali bi to za njega u takvom stanju bilo sasvim prirodno :) i sta dalje?
ja naprotiv ne tvrdim da sve znam, tacnije isto kao sto si ti rekla, vrlo malo znam, samo zrno u postojecem moru ljudskih SAZNANJA...a zamisli tek koliko je to zrno malo kad dodas i ono izvan pojmljivog ljudskom umu.

pa sama bit je u tom da riječ uzimaš u kontekstu s vremenom-to htjedoh reći. Neodvojivo se ne uzima. Natprirodno je ono što u onom vremenu u kom se tumači nije s zakonitostima koje su do tada shvaćene. Jednako kao što gusjenici nećeš reći vidi koji lijepi leptir, jer u tom vremenu to nije-bit će možda kasnije, ali nije sad. :)
Zato sam ti kroz post vrijeme pominjala kao bitno, jer mislim da je kod ovakvih termina bitno...a ovdje ne gledam apsolutno što je nešto, izvan vremena, nego konkretno....u vremenu. Sam termin to tako nalaže. Možda malo više idemo u filozofiju, pa će nas Ozi obje srediti, jer je i meni to sklizak teren :D :D....ali ...pričamo...tom forum i služi-razmjeni mišljenje. :)

A ja ovde ne vidim da je tema smak sveta 2012 ako se ne varam...
Mislim da si omasio temu...

Može biti da ti ne primjećuješ da u svijetu vlada yebena psihoza straha .Počev od NG koja je dosad pokušala na mnoge načine da vidi kako bi planet Earth mogao da bude uništen z:shock: pa do kretena koji nasnime zvuk i poslije to postave na YT .Zadnje što sam vidio je na Diskaveriju kad razmišljaju kako bi se zemljani odbranili od vanzemaljskog napada z:shock:.
Naravno u startu smo najebali pa smo se poslije ipak povratili i pobjedili te male zelene .

Holivud ne smijem ni da pominjem,svi znate šta se snima zadnjih 10-15 godinica ,E da i niko ne pominje one enterprajze što su isti oni likovi sa YTubeta uočili kod Jupitera prošle godine ,i planet Nibiru koji je trebao da udari u zemlju još u novembru čini mi se i yuhuuu ima toga mogao bih do sutra
Uživajte u životu z;)

То што је нешто лако направити у фотошопу или већ где, не значи и да није аутентично. Ево, ово бих и ја могао да направим у фотошопу за минут..

man_in_space.jpg

А кладим се да немаш ни макар зрнце сумње да је ово на снимку аутентично...јер то си видео на телевизији!!! То је званично објавила НАСА! А они никада не лажу... јел тако?

Епа, ја пре сумњам да је овај снимак у свемиру фотомонтажа јер НАСА је масонска радионица лажи одувек, него што је неко губио време да синхронизује слику и тон само да би исто поставио на јутубе.
А што се тиче тих снимака има много њих који су неоспориви.

Како објањаваш ово на утакмици? .Звуке који су сву чули а водитељ их описује ..као натриродне? Јел и то монтажа?

ja sam komentarisao onaj snimak sto je sniman mobilnim telefonom ili nekom jeftiniom kamerom(a ti tvrdio da su mozda vanzemaljci) i to je totalnna glupost zato sto nista ali nista ne dokazuje niti pokazuje i nije vredan komenta.
Ovaj snimak sa tekme neam poima....meni zvuci kao da duva jak vetar pa proizvodi zvuke tako sto prolazi kroz neke useke u tribinama.

Back