bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401

Odavno želim da otvorim ovu temu ali sve nekako mi glupo to da uradim, mislim ja to umišljam....Ali sve što više vreme prolazi i sve što više upoznajem nove ljude iz raznih branši i starosnog doba, sve više uočavam raznorazne pojave, zanimljivosti, čudna ponašanja.....
Ovakvi ljudi izazivaju pažnju spoljašnje sredine i često su deklarisani kao "ludi" a zapravo oni su samo drugačiji zbog nekog uzroka koji mogu uvideti samo psiholozi i slični stručni saradnici mada u velikom broju slučajeva i pronicljivi laici mogu veoma vešto zaključiti o uzroku posledice.....
Da li znate nekog iz svog okruženja da je posebno interesantan ovde svima onima koji bi proučavali psihologiju jednog živog (ili preminulog) ljudskog bića koje zaista postoji/postojalo je ?
Kada kažem čudni ne mislim na adolescenta koji je obukao crnu Iron Maiden Metallica majicu i pustio kosu i ne uklapa se u turbo folk subkulturu ili da kažem slobodno današnju kulturu, nego mislim na zaista neke čudne ljude sa kojima bi psiholog imao posla

Oni su obično odlično uklopljeni u socijalni sistem, unkonformirani , drže se propisa i socijalno prihvatljivih stvari, nemaju smetnje nikakve drugima i nemaju nikakvih problema sami sa sobom, ali opet to nije baš normalno i ko zna šta bi mu "našao" psiholog kada bi ga "otvorio"

Ja znam "brdo" njih!
UPOZORENJE : Kako bi zastitili identitet i privatnost tih ljudi obratite paznju kada navodite primere da ne naglasavate imena i prezimena tih ljudi, iz kog su grada sta tacno rade (ako je npr taj posao deficitaran u tom gradu pa ako spomenemo njegovu struku da se a priori moze znati o kome se radi itd )
Kada opsiujete ljude fizicki vodite racuna da opis nije takav da npr nekom sutradan moze sugerisati da ga prepozna u gradu itd....

http://3.***************/_AnQuBWveg6I/TUAMHYHTfFI/AAAAAAAAAMA/8KnklVpsmtI/s1600/freak1.jpg
Poslednja izmena: