Cudna svetla iznad norveske!

Nema ovo veze sa raketom.Rakete se ne ispaljuju u tom smjeru nikad,nego prema poluostrvu Kura na Kamacatki i test Bulave je odgodjen do sljedece godine i treci stepen rakete ne moze da ostavi pravilne kruzne tragovi,a ko je progutao da je to raketa mora da je velika ovca,cudi me kako nisu rekli da je to bio ruzicasti leteci slon.

Sreten Žujkic Penzioner :To je bila neka plavicasta masa, magma, nesto i to tako se, to se kretalo i onda odjednom nestalo!!!!!
A da ja vas pitam sta je sa onih 500 miliona neprijavljenih kineza a?
Neprijavljeni kinezi 500 miiona oni kopaju tunele, kopaju rupe do Moskve, do Pariza do Londona do Washintona eeee?Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete...ko je srusio Berlinski zid, ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj i gde je Isusova rupa!!Ja pozivam da celo covecanstvo shvati da nema III svetskog rata, nema ga nije ni bilo II svetskog rata celo covecanstvo spava!!!:whistling::whistling::hahaha::hahaha:

Interesantana pojava ko zna sta je to bilo izgleda da je neko testirao vatromet vrsio pripremu za docek ili sto kazu mozda su rusi nesto mutili ili se malo vanzemaljci vozikaju ili se otvorila neka4 dimenzija?????:think::think::think::think::think:
Sta je samo mozemo da nagadjamo?

Pa naseg cuvenog Nikole Tesle...

Ovo sto cu sada reci ne odnosi se samo na tebe, ali isto tako nemam nikakvu nameru da uvredim bilo koga.

Dakle, mnogo ljudi se pali na nesto, izucava, pa cak biva i zastraseno svakojakim teorijama, a ne znaju zapravo nista osim sto su u njima culi. Znam da je sve to jako primamljivo, i ja sam ranije upadao u takve zamke, ali sada 3 puta merim pa opet ne secem. z;)

Pa naseg cuvenog Nikole Tesle...

Ovo sto cu sada reci ne odnosi se samo na tebe, ali isto tako nemam nikakvu nameru da uvredim bilo koga.

Dakle, mnogo ljudi se pali na nesto, izucava, pa cak biva i zastraseno svakojakim teorijama, a ne znaju zapravo nista osim sto su u njima culi. Znam da je sve to jako primamljivo, i ja sam ranije upadao u takve zamke, ali sada 3 puta merim pa opet ne secem. z;)

Nemoj ishitreno da zaključuješ o tuđem znanju .Pogotovo onima o kojima ne znaš ništa.

Jedan savet : ako ne misliš da sečeš nemoj ni meriti, jer gubiš vreme a nećeš ništa uraditi.

Back