AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 36.243
Bora. Može biti.![]()
Само дазнаш ..све праве бајке имају по заслузи катастрофкрајеве по ликове ...
Браћа Грим и Дизни су све уљуљкали у лаж
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bora. Može biti.![]()
Da da, ubacili boje, osmehe i srećan kraj... i poneko veselo šumsko biće.Само дазнаш ..све праве бајке имају по заслузи катастрофкрајеве по ликове ...
Браћа Грим и Дизни су све уљуљкали у лаж
Da da, ubacili boje, osmehe i srećan kraj... i poneko veselo šumsko biće.
Bora. Može biti.![]()
O! Pa dobro, može. Jela je lepša od Bora.Јеле .... Ти си Пинокиа .... Пинокио је од Бора
Ne budi toliki fazan.
Opet sam sanjao letnje kiše.Takođe, neku noć sanjao sam letnje kiše.
Čoveče što se ispadalo
Opet sam sanjao letnje kiše.
Ovaj put, počela je neobično da se transformiše; nije bila više samo voda što pada, već je postajala nešto mnogo više - živa, očaravajuća prisutnost. Kako su kapljice spajale svoje sile, stvorile su figuru žene, Boginje, čija je lepota bila tako zadivljujuća da je mogla zaustaviti vreme.
Njena kosa se spuštala niz ramena poput zlatnih slapova, svaka je vlas sjajila u ritmu laganog letnjeg povetarca. Njeni koraci bili su tihi, ali svaki put kada bi dodirnula tlo, cvetovi niču spontano, odajući počast njenoj veičanstvenoj Divnosti.
I nije bila samo apstrakcija lepote i gracioznosti; ona je govorila jezikom koji je bio stariji od vremena, glasom koji je lepši od bilo kakve glazbe, glasom koji je zvonka radost. Svaka njena reč kovala je nove istine, njen smeh lečio je tugu.
Naravno, kao svaka prava Boginja, imala je i svoje nestašne trenutke. Znala je da koristi svoju božansku moć da povremeno pošalje pljuskove na krkanske svadbe ili ognjem sprži nekakvo hendikepirano june kad joj se ćefne, samo da podseti ljude da i dalje vlada elementima.
Ne, nije samo hodajući fenomen; javila se kao simbol svih onih neverovatnih promena koje mogu nastati kad se priroda i čovek savršeno spoje.