JNA se nećkala, a ne Srbi.Научило се....
Треба тући у рату свом силом одмах максимум док имаш метка
Тако су урадили словенци хрвати шиптари
Срби су се нећкали и прошли како су прошли
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JNA se nećkala, a ne Srbi.Научило се....
Треба тући у рату свом силом одмах максимум док имаш метка
Тако су урадили словенци хрвати шиптари
Срби су се нећкали и прошли како су прошли
Ne! - lažeš po običaju,.. tvoj saborac je napisao da bi on koristio dovoljnu količinu sile. ( do tada niko nije ovde pominjao silu).
pa na silu se odgovara silom,.. Ko se mača lati,.. zna se šta će mu biti .
Prestani da lažeš ako želiš sa mnom da diskutuješ.
samo krivci ?Немаш доказ да хрвати словенци муслимани шиптари кажу да су криви
Понављам ти да већина у србији није била за рат нити срби било где
Само су срби истерани из хрватске избосне сакосова... друге нације нису истериване
JNA se nećkala, a ne Srbi.
samo krivci ?
to su njegove kolege, takvi kao i onБројеве телефона ветерана кординатора у 60 градова + тројица њих када се изузме тај Жељко. У спојлеру су на коме пише "Бројеви телефона", још сам ти поменуо да можда неког из тих других градова знаш.
Nisu mi ni bitni,.. (njihovo priznanje),.oni nisu moj narod.Немаш доказ да хрвати словенци муслимани шиптари кажу да су криви
da, slažem se,.. ali su slušali Miloševića, Šešelja,..Понављам ти да већина у србији није била за рат нити срби било где
Он као не зна ово што му пишеш? Шта је вама људи, који вам је кхурац?Он гледа из угла неког ко је дошао из Србије, дакле сужено гледање.
У СРБиХ је било око милон и триста педесет хиљада Срба који су до почетка рата гледали РТ Сарајево а не РТС (осим ако је нешто заједничко на ЈРТ), након почетка рата је основан на Палама "Канал С" и опет није имао утицај РТС. Дакле, РТС није могао да утиче на Србе у Републици Српској, већ само њихова жеља да се боре и опстану на својим огњиштима јер им је по трећи пут у 20-ом вијеку пријетила опасност да буду уништени.
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Срби_у_Босни_и_Херцеговини
Ja ne znam da li ti mozes ista shvatiti kako treba?a, ako ćemo dublje u analizu njene priče:
Nauk te priče je da treba da mrzimo Muslimane ( Bošnjake).
Ili da ratujemo i bez mržnje ?
Гледам неки снимак на интернету и видим наводног ратног ветерана , како сам себе представља , држи говор испред РТС , дошао да га блокира и линчује новинаре
Лик узео микрофон , ставио беретку и кренуо да говори , али шта говори .
Говори најгнусније оптужбе на рачун српског народ , говори да је отишао у Сарајево 1992 године са неких дведесетак година и да је рањен у ногу и ту се његов ратни пут и завршава . затим говори како је РТС КРИВ што је он отишао и рат и да тамо где је био није било никаквих "балија и усташа" , него све дивни и красни људи које је он убијао јер га је РТС натерао .Говори да су Срби геноцидни и да су Сарајево држали под опсадом итд...
Гледам шта говори и како чита оно што је написано и делује веома постиђено док то чита , питам се да ли му је неко саставио шта да каже и да ли је уцењен јер ко би тек тако ишао и држао говор да је убијао људе у рату а криви РТС .
Питам се да ли су ДОСОВЦИ у дослуху са нпр СИПА из Сарајева нашли спискове људи и уценили их или платили да иду на протесте и говоре ове ствари .
Деловало ми је у једном моменту као да сам то већ негде видела ,ту ситуацију , ако неки Дежа ву и онда се сетим филма :"У земљи крви и меда" и схватим да је то тај сценарио .
Довели су их и представили ратним ветеранима са береткама да би они говорили да су злочиници ратни и да је српски народ злочиначки народ и да је Република Српска геноцидна творевина а да је за све то крив РТС ..
А ја не могу да верујем шта смо доживели као нација да највећи издајници и дезертери држе говоре и да их дочекују овацијама .
Е , то су ти сјајни ветерани и док њима кличу наше праве ратне ветеране црвене беретке , капетана Драгана пљују и провоцирају .
Imam rodbine tamo. Srbe. (tj. imao sam).То се добијало у Војводини или су чуо од неког ахрвата муслима шиптара
Која је шифра била за муслимане шиптаре хрвате или они су били ненауружани ?
Očekujući da će to da reši JNA, umesto njih.И срби су се нећкали .. ..
Kao sto rekoh...vjeruj u sta hoces.Ja ubjedjivati nikoga ni u sta necu.Pokušavam pokazati ( ali ne mogu dokazati) da su to priče rekla-kazala.
Он као не зна ово што му пишеш? Шта је вама људи, који вам је кхурац?
Da znas,ne bi pitao.a, šta je tu zdrav razum ?
Ja znam.Nije mrzio nikoga.Ne znam, ali to ni ti ne znaš.
Ja ne vjerujem svim ljudima,ali vjerujem nekim koji su dokazali da mogu da im vjerujem.Kapiras?Ne trebaš mi verovati (niti bih ja to ni izjavio) ali ni njemu - ni njoj, ne trebaš verovati. I ja ne verujem.
Bivše granice, bio je rat,.. a primirjem se crtaju nove. ALi dobro neka ti bude.
Trol bre.Kao sto rekoh...vjeruj u sta hoces.Ja ubjedjivati nikoga ni u sta necu.
to je već dosta boljeKao sto rekoh...vjeruj u sta hoces.Ja ubjedjivati nikoga ni u sta necu.
Hvala,.. ti si prvi koji mi je to prilepio.Trol bre.
Nivo tvog obrazovanja, poimanja stvari, usvojenih znanja i način razmišljanja se jako razlikuju prijatelju.Trol bre.
da se uči iz istorije....да само кривци
,..
и штаможе да се уради ?
Ne zanimaju me oni, ponavljam. Ja mislim da radim dobru stvar za svoj narod, svejedno koliko me mrzeli što to radim.. Oni neka vode svoju brigu.Имали снимак хрвата муслимана шиптара који исто тврди да је нас'о или су сви 'опростили Србима што су их тукли '?
PEcaš ljude i uvlačiš u besmislice. Pa ko se upeca. Opasna biljkaHvala,.. ti si prvi koji mi je to prilepio.
To je tvoja odbrana tvojih stavova ?
Uvek kad nemaš argumenata, pređeš na uvrede ?
Zasto onda ne slusas svoj narod koji ti prica sta je licno dozivio i prezivio?Nisu mi ni bitni,.. (njihovo priznanje),.oni nisu moj narod.
Kakvog Seselja?Neko slusao Seselja i krenuo u rat?da, slažem se,.. ali su slušali Miloševića, Šešelja,..
A i to što su samo Srbi isterivani tebi više govori o nama ili o njima ?
Nisu to besmislice. Kad se postidiš svoje mržnje.PEcaš ljude i uvlačiš u besmislice. Pa ko se upeca. Opasna biljka![]()