Čudaci

Baci fotku?

E, da, evo prigodan film
http://www.imdb.com/title/tt0105438/
Preporuka :)

hvala, ovo moram hitno skinuti sa neta.
inače, pre par dana sam otkrio fenomenalan film za osobenjake, nihiliste itd
ako ti je kojim čudom promakao -
gummo
http://www.imdb.com/title/tt0119237/
ušao u moj top10 svih vremena, kao od šale. prejako!

ne bih fotku postavljao. skulptura nema neku veću vrednost, to je neka moja kreacija koja ima taj neki subjektivni značaj.

reci sad ti...

Da li ste se nekad ložile na nekog čudaka?
Ili uvek na normalne, okej muškarce?

Ako jeste, šta je čudno bilo u vezi njega?

Nikada na "normalne" (?!?!?!).I nisu to cudaci, vise su osobenjaci od kojih vecina zazire, jer ih se plase. A plase se te energije koju emituju, ne bas transparntno i nikada prijatno, javno. Ono sto uistinu jesu, jesu onda kad ih neko "prepozna"; onda imaju drugu krajnost, ne mare ni za jednu svoju slabost, jednostavno su predati - uzmi ili ostavi.

h
gummo
http://www.imdb.com/title/tt0119237/
ušao u moj top10 svih vremena, kao od šale. prejako!
reci sad ti...

Aha, znam za taj film, ali nisam gledala. Pogledaću, hvala :ok:

A opisi čudaka... pa uglavnom su o slične stvari kao ovo što si ti rekao o sebi, ljudi koji imaju neku svoju pasiju.
Ili ne mare za neke stvari koje su opštepriznato bitne... Napisaću kad budem inspirisana, sad sam u drugoj priči.

ispričajte neku pikanteriju iz života čudaka? možete i iz svog ako to jeste.

Bio jednom jedan staiji covek od 30 godina,u toku zivota nije bas bio srecan i nije imao srece sa zenama,i onda se sve vise povlacio u sebe..
I jednog dana umesto da ceka da totalno pukne ili da ostari bez ljubavi odlucio je da promeni nesto kod sebe..
Gledao je crnu tacku u sobi lutao u mislima i nesto mu je kvrcnulo,rece sebi od sutra cu da se menjam,nece biti lako ni prijatno al ja to mogu jel me letargija i usamljenost ubijaju...
I onda je otisao kod psihologa,i pricao i pricao i pricao i polako poceo da uvidja greske u svom ponasanju...
Poceo je da vezba komunikaciju,iscimao je i drugare da mu pomognu,poceo je fizicki da vezba,terao je sbe sve vise da izlazi,i trudio se da ne pada u ponor kad su ga ribe odbijale(jer naravno nece sve uspeti iz prvog)..
Isao je na spid dejt i ubacivao se u ralicite akcije kao sto su planinarenje i slicno..Odlucio je da ne zeli vise zivot kakav je nekada ziveo vec da hoce i moce biti srecniji...

- - - - - - - - - -

A ti napisi nastavak....

Bio jednom jedan staiji covek od 30 godina,u toku zivota nije bas bio srecan i nije imao srece sa zenama,i onda se sve vise povlacio u sebe..
I jednog dana umesto da ceka da totalno pukne ili da ostari bez ljubavi odlucio je da promeni nesto kod sebe..
Gledao je crnu tacku u sobi lutao u mislima i nesto mu je kvrcnulo,rece sebi od sutra cu da se menjam,nece biti lako ni prijatno al ja to mogu jel me letargija i usamljenost ubijaju...
I onda je otisao kod psihologa,i pricao i pricao i pricao i polako poceo da uvidja greske u svom ponasanju...
Poceo je da vezba komunikaciju,iscimao je i drugare da mu pomognu,poceo je fizicki da vezba,terao je sbe sve vise da izlazi,i trudio se da ne pada u ponor kad su ga ribe odbijale(jer naravno nece sve uspeti iz prvog)..
Isao je na spid dejt i ubacivao se u ralicite akcije kao sto su planinarenje i slicno..Odlucio je da ne zeli vise zivot kakav je nekada ziveo vec da hoce i moce biti srecniji...

Da :ok:

- - - - - - - - - -

A ti napisi nastavak....
i jel zbario nešto na kraju ?

A ti napisi nastavak....

Jbt sto volim kad se javi neka riba i krene da prica kako nije nista strasno biti odbijen :roll:, kazi mi CicaMaco koliko puta si ti prisla momku i pokupila korpu?

što jedan moj kolega reče...svako ko prihvata taj njegov svet takav kakav je dobrodošao je u njega

Pa tako i treba da bude. Da smo ono sto jesmo. Samo tako i mogu da nas prepoznaju slicni i mi njih. Slicni? Oni kojima nismo cudaci.
Niti zelim da me iko menja niti imam pravo da ikoga menjam. Ili pasemo ( u prijateljskom ili m-z odnosu ) ili ne.

Mogu misliti kako bi neko normalan bio unezveren da me vidi kada se istovremeno smejem i placem :rotf::rida: ( :eek: )
Ili kada cucim ispred kuhinjskog elementa sa slatkisima i jedem ih tako jer se kao ako lepo ne sednem ne racuna :rumenko:
Ili kada biram bolesne ( za normalne :lol: ) filmove i knjige :whistling:
Ili, ili...

Jbt sto volim kad se javi neka riba i krene da prica kako nije nista strasno biti odbijen :roll:, kazi mi CicaMaco koliko puta si ti prisla momku i pokupila korpu?

Žene popiju korpu na drugi način.

Ti i drugarica u klubu, a tip priđe tvojoj drugarici, i tebe ni ne primeti.
Muškarcu to ne deluje kao korpa, jer si prišao ovoj drugoj, ali pitaj onu koju nisi ni pogledao kako joj je...

Ili, priđeš momku, i ne popiješ korpu, samo zato što je on napaljeni majmun i sasvim mu je svejedno ko će da ga pokupi
- ne znam kakva je to pobeda?

To su samo dva primera, i naravno, ne shvataju sve žene to kao korpu, ali... da ne pišem dalje, a i pitao si Cica Macu :)

Meni je mnogo smešno kad muškarci misle da je dovoljno biti žena, pa da se ima neverovatno ispunjen i uspešan ljubavni život. :ne:
Taj svet muvanja i zavođenja nije lak ni ženama, šta umišljate.

Poslednja izmena:

Back