bridgetown
Primećen član
- Poruka
- 508
Nisam videla da je Hogarius vec odgovorio.
Hvala kolega!
Hvala kolega!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, to...
Moldavske prostitutke sve redom studiraju u Bukureštu da bi imale EU vizu, tako da novac stiže kod univerzitetskih profesora koji ga odmah predaju Sorošu da bi zadržali katedre. A Soroš nervira budale po Srbiji, što već samo po sebi vredi zdravog novca.![]()

Baš dobro da ih država ne tera da vode računovodstvo. Čudan bi to bilans bio:
- A, Miljune, a na koju stavku ćemo turati svetitelja?
- Velju, na fiksna sredstva?
- To znam, al ne znam na koji kont?
- A kakvijeh konata ima tamo?
- E, ima materijalna fiksna srectva i to zgrade, oprema, nekretnine...
- E, to, to. Turaj na nekretnine?
- Kako, jado, na nekretnine, kad noću zar hoda!
- Jes. Onda turaj na nematerijalno.
- Na nematerijalno zar? Neće li nam se smijati ateisti odavde do Kanade da nemamo... materijala pod tepih?
- Onda meći na sitan inventar. Da vidimo dobit poslovne godine.
- Slabijeh peta liječenje... Jel tu mijerna jedinica peta il par peta?
- ...
Fino rečeno.Uvek je bilo onih koji su iskorišćavali i zaradjivali na duši običnog čoveka. Običan čovek je čovek koji živi svoj maleni život ne remeteći tudji
i spada u većinu. Taj čovek nema vremena da se bavi problem finansijama svetskih razmera, nema vremena da misli o tudjim lošim namerama
on brine svoje malene brige smeštene u okvire sopstvene porodice.
Ako je taj isti maleni čovek odvojio vreme i otišao na Ostrog, ostavio prilog i osetio pritom zadovoljstvo bilo koje vrste ili u tom činu video
ili našao na sekund neki pa bar misaoni spas za sebe i svoje voljene, niko nema prava da mu to ospori.
Sve ostalo, sve istine i neistine, podvale, mahinacije se dešavaju mimo njega, on je srećan a to je jedino važno u tom trenutku...
Protiv takvih vjernika nemam nista , ali ima protiv onih koji bjesomucno sire pricu o cudotvornim izljecenjima .Uvek je bilo onih koji su iskorišćavali i zaradjivali na duši običnog čoveka. Običan čovek je čovek koji živi svoj maleni život ne remeteći tudji
i spada u većinu. Taj čovek nema vremena da se bavi problem finansijama svetskih razmera, nema vremena da misli o tudjim lošim namerama
on brine svoje malene brige smeštene u okvire sopstvene porodice.
Ako je taj isti maleni čovek odvojio vreme i otišao na Ostrog, ostavio prilog i osetio pritom zadovoljstvo bilo koje vrste ili u tom činu video
ili našao na sekund neki pa bar misaoni spas za sebe i svoje voljene, niko nema prava da mu to ospori.
Sve ostalo, sve istine i neistine, podvale, mahinacije se dešavaju mimo njega, on je srećan a to je jedino važno u tom trenutku...

Ququ!Uskoro će država plaćati porez za popove.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=04&dd=29&nav_id=604876

Kaj je tzv.otac Joil bio starešina manastira,ispričao je priču o tome da je u manastir došla porodica sa slepom devojčicom od rodjenja i koja boluje od leukemije,kao poslali je doktori kući da umre.Došli ljudi u manastir,dete progledalo,otišli na kontrolu u bolnicu-nema leukemije.
Sad postoji jedna začkoljica...devojčica nije bila slepa od rodjenja...nije poslata kući da umre,nego je tek trebala da ide u Italiju u bolnicu pa su u manastrir došli pre odlaska u bolnicu.I ja se pitam..zašto je Joilu bilo potrebno da laže?![]()
I ti si od svega nasao da zapazis bas to sto je otac Joil slagao, a ne sto je izlecio devojcicu?
A imas takav link u potpisu?

Ko je napisao da je izlečio devojčicu?
Jok...nego je lagao.Mislio sam..možda je u SPC zabranjeno lagati..ali nije![]()
Nije lagao. Otac Joil nikad ne laze.
Ja proverio sa porodicom te devojčice.
Lagao Joil.Napisao sam gore.Nije rodjena slepa,nije umirala,a on tako izjavljivao za medije.
Meni je stvarno žao...ali lagao je.
I preduvavao celu priču da bi izgledala uveljivija,šta mu je to trebalo?
Za vrijeme rata u Krajini , mrtvih bilo na sve strane .Popovi morali da rade prekovremeno .Najbolji posao u današnje vreme.Nema krize,para ko pleve...
Za vrijeme rata u Krajini , mrtvih bilo na sve strane .Popovi morali da rade prekovremeno .
U ono doba dolazak na sahranu kostao 100 maraka . Popovi dinare nisu htjeli ni primati ,
barem mi vjernici to tvrde . Umre meni otac . Posto je bio krsten , odem kod popa da ga
pitam kakve su sanse da ga sahranim kao hriscanina posto sam ja ateista . Trazio je da
platim parohijat 10 godina unatrag . Pruzio sam mu ruku i rekao da u moju kucu svestenik
nece nikada vise da udje .U to vrijeme nisam imao nikakvu platu i jedva sam kupio i sanduk .
Najgore je ne kad veruješ,nego kad si uveren.Kad te drugi uvere u nešto i slepo veruješ da je to istina.Ajd sad vici:Vatajte vesca i spalite ga na lomaci,jer ne misli kao ja!Jeretik jedan,sram da udje u njega!
Pokojni baba i deda su mi iz Krajine.Za vrijeme rata u Krajini , mrtvih bilo na sve strane .Popovi morali da rade prekovremeno .
U ono doba dolazak na sahranu kostao 100 maraka . Popovi dinare nisu htjeli ni primati ,
barem mi vjernici to tvrde . Umre meni otac . Posto je bio krsten , odem kod popa da ga
pitam kakve su sanse da ga sahranim kao hriscanina posto sam ja ateista . Trazio je da
platim parohijat 10 godina unatrag . Pruzio sam mu ruku i rekao da u moju kucu svestenik
nece nikada vise da udje .U to vrijeme nisam imao nikakvu platu i jedva sam kupio i sanduk .

Za vrijeme rata u Krajini , mrtvih bilo na sve strane .Popovi morali da rade prekovremeno .
Najgore je ne kad veruješ,nego kad si uveren.Kad te drugi uvere u nešto i slepo veruješ da je to istina.
Nemam ništa protiv vernika,neko svako veruje šta god hoće,samo eto..napisao sam ovo zato što znam pouzdano slučaj i pričao sam sa tim ljudima i njihova priča se ne slaže sa Joilovom.Bili su u manastiru ali opet kažem,nije bilo onako kako je Joil pričao,uveličao je celu stvar,začinio tako da bi delovalo uverljivije.
Pokojni baba i deda su mi iz Krajine.
Baba je pre smrti izričito zahtevala da joj se ne dovodi pop na sahranu.
Eto koliko narod tamo voli popove![]()
A sto ne pocnete malo od sebe? Sta si ti nekome dobro ucinio? Koliko si puta pruzio dinar prosjaku?
Nije li te sramota da ne kazes sta je bilo sa devojcicom?
Kad si vec poceo, zavrsi pricu do kraja.
Najlakse je odustati na prvoj prepreci.
Jel čitaš uopšte šta sam pisao?
Nije bila slepa,lagao je Joil.
Nije umirala-laž Joilova.
Kakva priča do kraja,to je priča,uopšte nije govorio onako kako je bilo.

. Ја после помислим колико је чуда учинио свети Василије, да никад није чуо никакву ријеч, окле њему српски језик сад да говори. Па онда, дао му глас да говори, дао му уши да чује. Ко би то могао данас на свијету, каква медицина то да уради. А ево, 1993. године Христина Јоковић из Никшића, Зорана и Вјере Јоковић, слијепа од рођења, и рођена у седам месеци, и још болесна од леукемије и довели су је са клинике, треба за пар дана да умре и они као задње доводу је у Острог. Ја читам молитве, то није да ми је неко причао други, после два сата она је видела као онај што најбоље очи овде има. Никад јој није требало ништа да ставља, ни наочаре ни ништа, а кад су је повели на клинику да виде да ли има леукемију, леукемију није имала. То је сад здраво дијете, баш су је доводили и ја кажем свратите овамо да покажемо чудо Божије и светог Василија Острошког
Evo ti Pikolo šta je Joil pričao...a nije bilo tako.
http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?11783-Cuda-Svetog-Vasilija-Ostroskog
Govorim o gramzivosti popova .Ima to itekako veze sa temom .Kakve ovo ima veze sa temom? Niko nije ni tvrdio da su svi popovi ispravni.