kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
А он јел добио децу са младом колегиницом?
Jok,nije dobio ni jedno ni drugo!Zasta li se onda on molio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А он јел добио децу са младом колегиницом?
Чекај, да ли се разумемо, он се молио као ожењен да буде са својом колегиницом са посла?Jok,nije dobio ni jedno ni drugo!Zasta li se onda on molio?
Чекај, да ли се разумемо, он се молио као ожењен да буде са својом колегиницом са посла?

Чекај, да ли се разумемо, он се молио као ожењен да буде са својом колегиницом са посла?
То је као да си питао зашто се Бог не појави пред људима па да онда сви повјерују у Њега и постану вјерници.
Тражиш да лијечи удове, унутрашње органе и на тај начин нам обезбједи бесмртност?
Ne tražim ja ništa. nego gledam šta se dešava. Mnogi ljudi su bolesni, Bog neke leči a druge ne. Zašto diskriminiše ove druge, kad Isus jasno kaže "Tražite i dobićete"
I za jedno i za drugo,ali njegove molitve su izgleda bile upucene ka mladoj koleginici.Tako da se dzaba moja drugarica molila za brak i decu.
Vera je ono sto razgranicava
Ne tražim ja ništa. nego gledam šta se dešava. Mnogi ljudi su bolesni, Bog neke leči a druge ne. Zašto diskriminiše ove druge, kad Isus jasno kaže "Tražite i dobićete"
Jesi li ti Hriscanin ili nisi?
Ne znam ni za jedan slučaj da je ikada i sa verom ili bez nje nekome izrastao novi ud. Dakle, ili je Bog nefer ili ne postoji. Druga varijanta je mnogo verovatnija
mozda sto nisu zasluzili isus je takodje i jasno rekao da ce mnogi biti pozvani - gledaj
Rekao je on mnogo štošta, al je malo šta ispunio...
Pa sto me onda pitas:Je l se secas....?Nemam ti ja sto godina![]()

Nebitno je kako se deklarišem, jer deklaracija nije ono što predstavlja suštinu čoveka.
Ne znam ni za jedan slučaj da je ikada i sa verom ili bez nje nekome izrastao novi ud. Dakle, ili je Bog nefer ili ne postoji. Druga varijanta je mnogo verovatnija
Bitno je, jer kako se deklarises tako mogu sa tobom da diskutujem.
Jer ti postavljas naivna pitanja , pa se zapitam po nekad da li me zezas ili stvarno zelis odgovor?
Bitno je, jer kako se deklarises tako mogu sa tobom da diskutujem.
Jer ti postavljas naivna pitanja , pa se zapitam po nekad da li me zezas ili stvarno zelis odgovor?
krije se iza nicega...
to ti je ono uradi sam, pa posle prsti bole kad promasi ekser
Zato što si formalista, i čoveka definišeš po deklaraciji, tj. po onome ko govori, a ne po suštini, tj. onome šta govori.
Zato, da Ti Tvoj deklarisani autoritet kaže, amputirane noge izrastaju ljudima, Ti ćeš reći tako je, ali ako nedostaje deklaracija, reći ćeš nije tako.
Ti sudiš po deklaraciji i pripadaš grupi ljudi, koji svet posmatraju površno, formalistički.
Gresis, po svemu sto si mi prilepio etiketu.
Jednostavno moram da znam, jer cas si ateista ,cas Hriscanin, cas si JS, cas subotar.
Sta si ti?
Činjenica je da ne možeš sakriti svoju paranoju.

То што спомињеш је фактички бесмртност. Тврдиш да не постоји Бог због тога што нам није подарио бесмртност?
Па није нам је ни обећао.
po verovanju on je ispunio sta je obecao, a za ostalo su nasa dela
Jednostavno se ne deklarišem, da li je to zabranjeno ili nedozvoljeno?
P.S. Dobio si više od etikete, dobio si argumentovanu analizu ispod etikete.