Cuda pod Ostrogom?

То је као да си питао зашто се Бог не појави пред људима па да онда сви повјерују у Њега и постану вјерници.

Тражиш да лијечи удове, унутрашње органе и на тај начин нам обезбједи бесмртност?

Ne tražim ja ništa. nego gledam šta se dešava. Mnogi ljudi su bolesni, Bog neke leči a druge ne. Zašto diskriminiše ove druge, kad Isus jasno kaže "Tražite i dobićete"

Pa sto me onda pitas:Je l se secas....?Nemam ti ja sto godina :zcepanje:

Па добро, требао сам питати да ли ти је позанто. Моја грешка, ништа злонамјерно. :)

Ne tražim ja ništa. nego gledam šta se dešava. Mnogi ljudi su bolesni, Bog neke leči a druge ne. Zašto diskriminiše ove druge, kad Isus jasno kaže "Tražite i dobićete"

Они који вјерују могу и тражити.

Ne znam ni za jedan slučaj da je ikada i sa verom ili bez nje nekome izrastao novi ud. Dakle, ili je Bog nefer ili ne postoji. Druga varijanta je mnogo verovatnija

То што спомињеш је фактички бесмртност. Тврдиш да не постоји Бог због тога што нам није подарио бесмртност?

Па није нам је ни обећао.

Bitno je, jer kako se deklarises tako mogu sa tobom da diskutujem.
Jer ti postavljas naivna pitanja , pa se zapitam po nekad da li me zezas ili stvarno zelis odgovor?

Zato što si formalista, i čoveka definišeš po deklaraciji, tj. po onome ko govori, a ne po suštini, tj. onome šta govori.
Zato, da Ti Tvoj deklarisani autoritet kaže, amputirane noge izrastaju ljudima, Ti ćeš reći tako je, ali ako nedostaje deklaracija, reći ćeš nije tako.
Ti sudiš po deklaraciji i pripadaš grupi ljudi, koji svet posmatraju površno, formalistički.

Zato što si formalista, i čoveka definišeš po deklaraciji, tj. po onome ko govori, a ne po suštini, tj. onome šta govori.
Zato, da Ti Tvoj deklarisani autoritet kaže, amputirane noge izrastaju ljudima, Ti ćeš reći tako je, ali ako nedostaje deklaracija, reći ćeš nije tako.
Ti sudiš po deklaraciji i pripadaš grupi ljudi, koji svet posmatraju površno, formalistički.

Gresis, po svemu sto si mi prilepio etiketu.
Jednostavno moram da znam, jer cas si ateista ,cas Hriscanin, cas si JS, cas subotar.
Sta si ti?

То што спомињеш је фактички бесмртност. Тврдиш да не постоји Бог због тога што нам није подарио бесмртност?

Па није нам је ни обећао.

Nigde ja besmrtnost nisam pomenuo, niti to iko traži. Govori se o izrastanju nove ruke/noge, izlečenju Daunovog sindroma itd...nikad nikoga Bog nije izlečio od navedenog. A na pitanje zašto, svi izbegavate odgovor kao vampir raspeće

Jednostavno se ne deklarišem, da li je to zabranjeno ili nedozvoljeno?

P.S. Dobio si više od etikete, dobio si argumentovanu analizu ispod etikete.

Vidis da si pogresio, nikako me nisi razumeo.
Jer da jesi ja bi ti priznao.
Ali do sada si pricao o ljubavi, istini, moralu, veri, ljubavi.
A sam nisi spreman da kazes istinu.
Evo ti prilika da dokazes sve sto si pisao do sada, ja te pratim , mozda drugi nisu ali ja jesam.
Reci sada ako Boga znas i ako stojis iza svega sto pises?

Back