ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

Pa vi samoproklamovani vernici valjda poštujete istinu, ne? Dakle, diskusija vam je retardirana, i nigde ne ide.
O tome dovoljno govori i broj podeljenih kartona za 'međusobno uvažavanje'.

Ne psujem unapred, već, na žalost, tek kad sam pogledao. Pročitah, i osećam se kao da prisustvujem osmozi.
Ili fotosintezi fikusa.

Zar ne vidiš da razgovaraš sa samoproklamovanim đavolom, zašto misliš da razgovaraš sa samoproklamovanim vernikom?
Nešto što za Tebe je istina, za mene može biti laž, dakle, o kakvoj istini govoriš?

Da li je diskusija retardirana, ili je Tvoje razumevanje diskusije retardirano i ne ide igde?

Zaista, onako Ti je kako veruješ, otuda i ne čudi što se osećaš kako se osećaš.

Zar ne vidiš da razgovaraš sa samoproklamovanim đavolom, zašto misliš da razgovaraš sa samoproklamovanim vernikom?
Nešto što za Tebe je istina, za mene može biti laž, dakle, o kakvoj istini govoriš?

Da li je diskusija retardirana, ili je Tvoje razumevanje diskusije retardirano i ne ide igde?

Zaista, onako Ti je kako veruješ, otuda i ne čudi što se osećaš kako se osećaš.

QlPdk.gif

Ne znaci, ja sam dao samo dva paralelna primera izmedju dve vrste cuda.

Nisi Ti dao išta, jer i dalje nemaš odgovor na pitanje, kako se poznaje koje je čudo božije, a koje je čudo đavolje, što znači da za Tebe sva čuda su u istom košu.
Prvo si rekao čudo đavolje traje 40 dana, pa kada sam pitao da li to znači da svako čudo, koje traje duže od 40 dana je čudo božije, nastao je tajac.
Potom si rekao čudo božije se dešava u manastiru, pa kada sam pitao da li to znači da svako čudo, koje se nije desilo u manastiru, to je čudo đavolje, opet je nastao tajac.

Jer da nije tako, umeo bi da kažeš kako razaznaješ, koje je čudo božije, a koje je čudo đavolje.

Nisi Ti dao išta, jer i dalje nemaš odgovor na pitanje, kako se poznaje koje je čudo božije, a koje je čudo đavolje, što znači da za Tebe sva čuda su u istom košu.
Prvo si rekao čudo đavolje traje 40 dana, pa kada sam pitao da li to znači da svako čudo, koje traje duže od 40 dana je čudo božije, nastao je tajac.
Potom si rekao čudo božije se dešava u manastiru, pa kada sam pitao da li to znači da svako čudo, koje se niej desilo u manastiru, to je čudo đavolje, opet je nastao tajac.

Jer da nije tako, umeo bi da kažeš kako razaznaješ, koje je čudo božije, a koje je čudo đavolje.

Ako ti se ne svidja odgovor sto me i dalje pitas.
Kazi mi ti ako znas bolje?

I zasto mislis da je tema retardirana?
Zar ne verujes u cuda?

Van onih koja je pravio Sale Đorđević, ne.
Njihov broj je obrnuto proporcionalan IQ stanju onih koji u njih veruju. A vrlo često je bitna konstanta nedostatak ikakvog formalnog obrazovanja ljudi koji pred njima padaju ničice. Počev od elementarne pismenosti, čak.
Samo mi je to intrigantno, na ovu temu. Ostalo je u skladu sa očekivanjima...

Pored 7 milijardi ljudi na Zemlji, pored hiljade programa na televiziji, pored storine hiljada foruma na internetu i koječega drugoga, čovek dođe tamo gde ima osećaj da se vodi retardirana diskusija, i tu troši svoje životno vreme.
To ne govori mnogo o mestu gde je taj čovek došao, ali zato govori mnogo o tom čoveku.
Jer, kada , na primer, neka životinja u šumi, pojede gov_na, to ne govori mnogo o govn_ima, već govori o toj šumskoj životinji, koja jede gov_na.

Van onih koja je pravio Sale Đorđević, ne.
Njihov broj je obrnuto proporcionalan IQ stanju onih koji u njih veruju. A vrlo često je bitna konstanta nedostatak ikakvog formalnog obrazovanja ljudi koji pred njima padaju ničice. Počev od elementarne pismenosti, čak.
Samo mi je to intrigantno, na ovu temu. Ostalo je u skladu sa očekivanjima...

Ok.
Tvoje misljenje.
Po mom misljenju postoje mnoga cuda,pocevsi od isceljenja mnogih bolesnih pa na dalje.

Pored 7 milijardi ljudi na Zemlji, pored hiljade programa na televiziji, pored storine hiljada foruma na internetu i koječega drugoga, čovek dođe tamo gde ima osećaj da se vodi retardirana diskusija, i tu troši svoje životno vreme.
To ne govori mnogo o mestu gde je taj čovek došao, ali zato govori mnogo o tom čoveku.
Jer, kada , na primer, neka životinja u šumi, pojede gov_na, to ne govori mnogo o govn_ima, već govori o toj šumskoj životinji, koja jede gov_na.

Vidiš? Sad nešto brabonjaš o govnima.
Lepo rekoh, retardirana diskusija. :lol:

Džaba što čovek ima elementarnu pismenost, koja je poput lepog celofana, kada se ispod tog lepog celofana nalazi trulež.

I džaba što čovek ima visok IQ, koji je poput moćnog oružija, kada se to moćno oružije upotrebljava za prljave poslove.

Nije pitanje da li mi se sviđa odgovor, već da li je odgovor istina ili nije.
Jer, kako možeš govoriti o čudima božijim, ako ne umeš da kažeš kako se poznaje koje je čudo božije, a koje je čudo đavolje?

Opet isto, rekoh ti da demon nikada nece napraviti cudo u manastiru ili crkvi,jel tako?
Dakle cuda koja se tamo desavaju su od Boga.Dok cuda kod vracara su uz pomoc demona.

Džaba što čovek ima elementarnu pismenost, koja je poput lepog celofana, kada se ispod tog lepog celofana nalazi trulež.

I džaba što čovek ima visok IQ, koji je poput moćnog oružija, kada se to moćno oružije upotrebljava za prljave poslove.

A evo i dela kad se infantilno nipodaštava faktor elementarne pismenosti i obrazovanja...
I to, klasično, sa visine urnebesnih metafora. :lol:

Vidiš? Sad nešto brabonjaš o govnima.
Lepo rekoh, retardirana diskusija. :lol:

Da li je retardirana diskusija, ili je Tvoje razumevanje diskusije retardirano?
Jer, kada vidiš neki kamen, pa kažeš kako je kamen ružan, pitanje je da li je kamen zaista ružan, ili je ružan Tvoj doživljaj kamena.

Činjenica je da Ti voliš da namećeš svoj osećaj kao da je istina, što ne govori mnogo o onome čemu daješ etiketu, već govori o onome ko daje etiketu.
To radiš nesvesno, jer si ograničen svojom sujetom, koja je poput zida između subjektivnosti i objektivnosti.

Da li je retardirana diskusija, ili je Tvoje razumevanje diskusije retardirano?
Jer, kada vidiš neki kamen, pa kažeš kako je kamen ružan, pitanje je da li je kamen zaista ružan, ili je ružan Tvoj doživljaj kamena.

Činjenica je da Ti voliš da namećeš svoj osećaj kao da je istina, što ne govori mnogo o onome čemu daješ etiketu, već govori o onome ko daje etiketu.
To radiš nesvesno, jer si ograničen svojom sujetom, koja je poput zida između subjektivnosti i objektivnosti.

Retardirana je diskusija.
Iznad ti rekoh nešto o infantilnim metaforama. :lol:

Back