- Poruka
- 6.715
Postoji li ozrdavljenje, koje je đavolje?
Verovatno da da, za one koji su se "udruzili s djavolom".
Da li to znači da čudo božije postoji i izvan Tvoje crkve?
Ne znam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji li ozrdavljenje, koje je đavolje?
Da li to znači da čudo božije postoji i izvan Tvoje crkve?
Šta znači navedi mi ko je taj neko?
Hoćeš JMBG?
Da li se o čoveku sudi na osnovu toga kako se zove ili na osnovu dela, koje čini?
Ako čovek čini ozdravljenje, da li ćeš reći da taj čovek čini đavolje delo, ako ne pripada Tvojoj crkvi ili nije doktor?
Verovatno da da, za one koji su se "udruzili s djavolom".
To znaci da budes konkretan.
Da kazes ko, dali je to, saman,bidista neki, vracar, gatar,hodza ko,razumes.
A lepo kaze platonida da se prava cuda dogadjaju samo u crkvi Hristovoj.
Ako postoji ozdravljenje koje je đavolje, kako ćeš poznati, koje ozdravljenje je božije, a koje ozdravljenje je đavolje?
Ti kažeš ozdravljenje, koje je u okviru Tvoje crkve, to je božije ozdravljenje, a ono koje je izvan, za njega ne znaš je li božije ili đavolje.
Da li se ozdravljenje poznaje po formi, tj, po onome gde se desilo, ili se poznaje po suštini, tj. po onome šta se desilo?
Recimo da ne znam ko je, običan čovek. nepoznat, zašto je bitno da se zna kako je deklarisan?
Zar se čovek ne poznaje po delima, koje čini?
Po formi.
Bitno je od koga dolazi.
Ako je od Crkve, dobro je i pravo.
Ako je od samozvanih "izlecitelja", bioenergeticara, i sl., onda je djavolje, i kratkotrajno je.
Ako je od lekara (u medicinskim ustanovama) opet je dobro.
Po formi.
Bitno je od koga dolazi.
Ako je od Crkve, dobro je i pravo.
Ako je od samozvanih "izlecitelja", bioenergeticara, i sl., onda je djavolje, i kratkotrajno je.
Ako je od lekara (u medicinskim ustanovama) opet je dobro.
Isus je rekao:
"Mnogi ce mi doci u onaj dan i reci: 'Gospodine, gospodine! Zar nismo u tvoje ime prorokovali, u tvoje ime zle duhove izgonili i u tvoje ime cuda cinili?' A ja cu im reci u Onaj dan: odlazite zlotvori, nikada vas nisam poznavao!"
Dakle nisu bili njegovi ,u njegovoj istini.
Da li se čovek poznaje po delima, koje čini, ili se čovek poznaje po tome kako je deklarisan i kojoj crkvi pripada?
Kao Dragan David Dabić ..![]()
Ko sve danas izgoni zle duhove i čini čuda u Isusovo ime?
Mnogi su pokusavali od davnina,pa i danas pokusavaju razni beli i crni magovi, vracari i ko zna koji probisveti.
Osim vračeva, belih i crnih magova i probisveta, ima li još ko da čini čuda u Isusovo ime?
Osim vračeva, belih i crnih magova i probisveta, ima li još ko da čini čuda u Isusovo ime?
Jel' tebi treba ponoviti 10 puta? Oni to ne cine u Njegovo ime, vec u svoje i djavoljevo.
Sto pitas kad ne shvatas?
sta je cudo?
Naravno, jer sve što čovek čini, to čini u svoje ime.
I ne može iko da čini u tuđe ime, jer svakome je od Boga dato ime, da čini u svoje ime.
A ti ne znas sta je cudo?
sta je cudo?
da li je zivot sam po sebi cudo?
Jel' tebi treba ponoviti 10 puta? Oni to ne cine u Njegovo ime, vec u svoje i djavoljevo.
Sto pitas kad ne shvatas?
Pa nebi ni mogli, u njegovo ime,prosli bi kao i oni:
13 I počeše neki od Jevreja, koji se skitahu i zaklinjahu đavole, spominjati nad onima u kojima behu zli duhovi ime Gospoda Isusa govoreći: Zaklinjemo vas Isusom koga Pavle propoveda.
Mt. 12:27, Mk. 9:38
14 A behu nekih sedam sinova Skeve Jevrejina, poglavara svešteničkog, koji ovo činjahu.
15 A duh zli odgovarajući reče: Isusa poznajem, i Pavla znam; ali vi ko ste?
Mt. 8:29, Mk. 1:24, Lk. 5:34, Dela 16:17
16 I skočivši na njih čovek u kome beše zli duh nadvlada ih, i pritište ih poda se tako da goli i izranjeni utekoše iz one kuće.
17 I ovo doznaše svi koji življahu u Efesu, i Jevreji, i Grci; i uđe strah u sve njih, i veličaše se ime Gospoda Isusa.
A ti ne znas sta je cudo?
Daleko od toga. Mnogi cine za ljubav bliznjega i zive u Hristovo ime.
Nisi ti za ovu materiju.
Šta znači živeti u Hristovo ime?
Pa zar posle toliko "prebivanja" na ovom pdf-u nadje takvo jednostavno pitanje da postavljas? To valjda treba da znas.