ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

Ja sam na vecoj nadmorskoj visini od fruske,ali za svaki slucaj tu je beljanica.
Nego da ne dodje kao u doba maja ono globalno smrzavanje?

meni je lako, ja sam s te strane obezbeđen...ja sam par metara na nižoj nadmorskoj visini od samog mora.
podmorska visina, takoreći. :mrgreen: :hahaha:

a pošto živim u gradu sodome i gomore, ne sumnjam gde će božo otpočeti svoju akciju potapanja. :lol: :evil:

meni je lako, ja sam s te strane obezbeđen...ja sam par metara na nižoj nadmorskoj visini od samog mora.
podmorska visina, takoreći. :mrgreen: :hahaha:

a pošto živim u gradu sodome i gomore, ne sumnjam gde će božo otpočeti svoju akciju potapanja. :lol: :evil:
A pa za tebe nema problema , valjda ni grom ne udara dsva puta na istom mestu,hahahahaha
Salu na stranu nadam se da nece,tako se zakleo zar ne?

Чуда Божија су заиста свуда око нас и непрестано се дешавају. Не само ова која доспевају у медије, мноштво их има. Ал "Ко има уши да чује нека чује."

И неверујући (Јер је одрвенило срце овијех људи, и ушима тешко чују, и очи су своје затворили да како не виде очима, и ушима не чују, и срцем не разумију, и не обрате се да их исцијелим) да то виде и разумеју могу уз Бжију помоћ уколико то желе. А уколико не желе "И не створи ондје чудеса многијех за невјерство њихово."

Чуда Божија су заиста свуда око нас и непрестано се дешавају. Не само ова која доспевају у медије, мноштво их има. Ал "Ко има уши да чује нека чује."

И неверујући (Јер је одрвенило срце овијех људи, и ушима тешко чују, и очи су своје затворили да како не виде очима, и ушима не чују, и срцем не разумију, и не обрате се да их исцијелим) да то виде и разумеју могу уз Бжију помоћ уколико то желе. А уколико не желе "И не створи ондје чудеса многијех за невјерство њихово."
Šefe...imamo mi i teleskope,mikroskope,otoskope stetoskope i da ne nabrajam,a nedavno rusi izmislili spravu kojom gledaju kroz zidove...Znaš kako se zove???

A ono jes...u glavama šizofrenih uvek se nekakva čudesa dešavaju, 24/7 a nikako da razumeju činjnicu kako to da ih drugi ljudi ne vide :lol:

Mnogi naucnici su videli stvari za koje drugi ljudi nisu mogli ni da predpostave,zvali su ih ludima, ali se sve kasnije potvrdilo.
Tako je i sa Bogom,koji daje neka cuda da bi se mi utvrdili u veri, a ostali da nas zovu ludacima.
Na kraju kada se sve karte otvore videce se ko je bio lud a ko mudar.
Pozz

S malom razlikom da su naučnici dokazali da postoje stvari koje drugi nisu mogli da vide, pa sada mogu :kafa:

А како се зову они који не виде оно што други виде?

Zavisi o čemu je reč....

Zavisi o čemu je reč....

О овоме:
Јер је одрвенило срце овијех људи, и ушима тешко чују, и очи су своје затворили да како не виде очима, и ушима не чују, и срцем не разумију, и не обрате се да их исцијелим.

Back