ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

Ma kakvi. Ustvari, mnogo ih je voleo, ali ga je iskvario drugar sličnog prezimena. :lol:

Količina neznanja je ovde nepojmljiva. Slučajno sam pročitao mnooooooogo knjiga i istraživanja o toj materiji, budući mi je diplomski rad bio na temu psiholoških profila običnih članova SS. Pokazalo se da su retki među njima uopšte mrzeli Jevreje pre nego što su ušli u SS, a veliki procenat ih nije mrzeo ni posle toga. Samo su izvršavali naređenja.

O cemu ti imas pojma ??? Himler nije bio okultista ?
Prvi potez su bili Jevreji, a ne komunisti, sa komnistima je on i sporazum potisao , sa Jevrejima ne.
Vidi se kao imas pojma...

Sporazum Ribentropp-Molotov je bio potpisan, sa strane SSSR, kako bi dobio teritoriju u slučaju napada Nemačke, a sa nemačke strane, i iz tog razloga, samo obrnuto, i kako bi se dobilo u vremenu za opremanje Wehrmachta za napad na SSSR.
Zanimljivo je kako je jedna Nemačka, niti komunistička, niti ateistička, pobila 27 000 000 Rusa, 5 820 000 Poljaka, 1 700 000 Srba, a komunistička SSSR nije istrebio ceo nemački narod, iako je imao mogućnosti i opravdanja?

On je bio ateista,isto sto i ti.
Poligamija u Crkvu LDS je iskorenjena u pretproslom veku, a ateisticka kina danas u 21. veku proganja vernike.
Imamo na delu ateizam u kini, a ti se sada smej...ti si vec dobio sta je trebalo.

U Kini postoji sasvim slobodno ispovedanje svih religija. Ono što Kina radi na Tibetu, radi iz političkih i vojnih razloga, budući je Tibet područje od strateškog značaja i za Kinu, i za Indiju, i za Rusiju.

Sporazum Ribentropp-Molotov je bio potpisan, sa strane SSSR, kako bi dobio teritoriju u slučaju napada Nemačke, a sa nemačke strane, i iz tog razloga, samo obrnuto, i kako bi se dobilo u vremenu za opremanje Wehrmachta za napad na SSSR.
Zanimljivo je kako je jedna Nemačka, niti komunistička, niti ateistička, pobila 27 000 000 Rusa, 5 820 000 Poljaka, 1 700 000 Srba, a komunistička SSSR nije istrebio ceo nemački narod, iako je imao mogućnosti i opravdanja?
U istoriji ostaje sporazum nacista (okultista) i ateista. Hitler i Staljin su potpisali sporazum.

Količina neznanja je ovde nepojmljiva. Slučajno sam pročitao mnooooooogo knjiga i istraživanja o toj materiji, budući mi je diplomski rad bio na temu psiholoških profila običnih članova SS. Pokazalo se da su retki među njima uopšte mrzeli Jevreje pre nego što su ušli u SS, a veliki procenat ih nije mrzeo ni posle toga. Samo su izvršavali naređenja.

r3ivf.gif

To je rečenica koju su pominjali kao svoju odbranu. Većina ljudi je ušla u Allgemeines SS i Totenkopfverbaende ne zbog ideologije, već zbog položaja u društvu i dobre plate.Ista naređenja bi izvršavali i jesu, u slučaju Slovena i Roma.SS oficiri su se čak zgražavali nad ustaškim pokoljima izvršenim na balkanski način. Oni su bili tehnokrate smrti, viša rasa koja uništava nižu rasu, koju ne može da mrzi jer nižu rasu i ne čine ljudska bića. Za njih je to bilo higijensko pitanje. Unutrašnji krug SS okupljen oko akademije SS u Wewelsburgu imao je sasvim druge razloge, naravno.
Ne zamaraj se, picolo, za diplomski rad na tu temu sam morao da pročitam oko 40ak knjiga, tražim rezultate istraživanja i ispitiavnja iz više nemačkih psiholoških instituta, a ti i bibliju jedva sričeš. :)

Poslednja izmena:

Izvršavanje naređenja ne oslobađa krivične odgovornosti. A koliko su voleli Jevreje pokazalo se u konc logorima.

Zanimljivo je kako je jedna Nemačka, niti komunistička, niti ateistička, pobila 27 000 000 Rusa, 5 820 000 Poljaka, 1 700 000 Srba
Pa kad su joj vođe bili okultisti.

U istoriji ostaje sporazum nacista (okultista) i ateista. Hitler i Staljin su potpisali sporazum.

Ne, u istoriji (iz koje si imala keca) biće upisan datum sporazuma o nenapadanju između Nemačke i Rusije.
Uostalom, ne znam zašto stalno kudiš ruske komuniste. Pa i oni su smatrali da je Darvinova teorija budalaština i kapitalistički trik. Vidi pronađi njihove argumente, možda ti pomogne u borbi protiv: biologije, istorije, arheologije i svih ostalih nauka sa kojima si u svađi.

Ne, u istoriji (iz koje si imala keca) biće upisan datum sporazuma o nenapadanju između Nemačke i Rusije.
Uostalom, ne znam zašto stalno kudiš ruske komuniste. Pa i oni su smatrali da je Darvinova teorija budalaština i kapitalistički trik. Vidi pronađi njihove argumente, možda ti pomogne u borbi protiv: biologije, istorije, arheologije i svih ostalih nauka sa kojima si u svađi.

:super::super::super:

Back