ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

Pravi ateista sme da laze,krade i vredja druge ???
Razlika izmedju mene kao ateiste i tebe kao vjernice je ta sto si ti mormonski vojnik , a ja nisam niciji vojnik .Bavis se vrbovanjem i za to
ocekujes nagradu od svoje crkve . Vjerovatno uspon na hijerarhijskoj ljestvici . Meni nije potrebna nikakva nagrada . Dovoljna mi je nagrada
ako neka od mladih osoba koja cita ovakve postove , pocne razmisljati svojom glavom . Tebi je cilj da iz pravoslavnog stada otmes poneku ovcu
a meni da razotkrivam prevare . Ko je tu moralniji , neka procjenjuju drugi .

Razlika izmedju mene kao ateiste i tebe kao vjernice je ta sto si ti mormonski vojnik , a ja nisam niciji vojnik .Bavis se vrbovanjem i za to
ocekujes nagradu od svoje crkve . Vjerovatno uspon na hijerarhijskoj ljestvici . Meni nije potrebna nikakva nagrada . Dovoljna mi je nagrada
ako neka od mladih osoba koja cita ovakve postove , pocne razmisljati svojom glavom . Tebi je cilj da iz pravoslavnog stada otmes poneku ovcu
a meni da razotkrivam prevare . Ko je tu moralniji , neka procjenjuju drugi .
Razlika izmedju mene i tebe kao ateiste i sledbenika staljina,enver hodze, a ja Isusa. Ovde ucestvujem u diskusiji kao vernik druge Crkve, a ovo sto ja ''vrbujem'' pise u svakoj enciklopediji religije. Da pocne neko da razmislja svojom glavom , da mu nabacujes darvina,majmune...
Svi pravi vernici, a pogotovo Hriscani postuju deset bozijih zapovesti, a sta postuju ateisit ? Nista
Stvarno ko je moralniji ko sledi Isusa ili staljina ?
Nisi odgovorio da li pravi ateista sme da laze,krade i vredja druge ???

Ateisti ne slede ni Staljina ni Enver Hodžu. Ateisti samo ne veruju u bogove.
To što su Enver Hodža i Staljin bili ateisti ima isto onoliko veze s nama koliko s tobom ima veze to što je Emanuel Noriega bio hrišćanin.

Međutim, ja čak i to razumem... ako nemaš da kažeš šta pametno, moraš napisati neku odvalu ovog tipa, pošto se kvota mora ispuniti za isplatu honorara....

Ateisti ne slede ni Staljina ni Enver Hodžu. Ateisti samo ne veruju u bogove.
To što su Enver Hodža i Staljin bili ateisti ima isto onoliko veze s nama koliko s tobom ima veze to što je Emanuel Noriega bio hrišćanin.

Međutim, ja čak i to razumem... ako nemaš da kažeš šta pametno, moraš napisati neku odvalu ovog tipa, pošto se kvota mora ispuniti za isplatu honorara....
Neonacisti ne slede ni Hitlera ni Himlera. Oni samo ne veruje u bogove.
To sto su Hitler i Himler bili nacisti ima isto onoliko koliko s tobom ima veze sto je Milosevic bio Srbin. ( Naravno da ima)
Medjuti, ja mogu samo da se nasmejem tvom pokusaju da odvojis staljina od ateizma...a uspesec u tome nikad, staljin i njegovi zlocini prate ateizam...

To što ti ponoviš tu glupost 1000 puta i dalje ne pomaže da tvoja laž postane istina.
Na pirmer, Ingersoll je moderni ateista koji je govorio protiv monoteističkih religija 50 godina pre nego što je Staljin i rođen.
Vidi se ko je ispran mozak...staljin ispada simpaticni stricek ateista....
To sto spominjes I. ne negira zlocine ateizma....koje ti gluposti pises....

To sto su Hitler i Himler bili nacisti ima isto onoliko koliko s tobom ima veze sto je Milosevic bio Srbin. ( Naravno da ima)
Medjuti, ja mogu samo da se nasmejem tvom pokusaju da odvojis staljina od ateizma...a uspesec u tome nikad, staljin i njegovi zlocini prate ateizam...

Jok, samo su se zaklinjali lično Hitleru na odanost, i to uz pozivanje na Boga:

"Ich schwöre bei Gott diesen heiligen Eid,
daß ich dem Führer des Deutschen Reiches und Volkes Adolf Hitler,
dem Oberbefehlshaber der Wehrmacht,
unbedingten Gehorsam leisten und als tapferer Soldat bereit sein will,
jederzeit für diesen Eid mein Leben einzusetzen."

"I swear by almighty God this sacred oath:
I will render unconditional obedience
to the Fuehrer of the German Reich and people, Adolf Hitler,
Supreme Commander of the Wehrmacht,
and, as a brave soldier,
I will be ready at any time
to stake my life for this oath."

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/oath.html

Jok, samo su se zaklinjali lično Hitleru na odanost, i to uz pozivanje na Boga:

"I swear by almighty God this sacred oath:
I will render unconditional obedience
to the Fuehrer of the German Reich and people, Adolf Hitler,
Supreme Commander of the Wehrmacht,
and, as a brave soldier,
I will be ready at any time
to stake my life for this oath."

Dotični su se bavili okultizmom i proučavali Vede.

Hitler je bio clan drusutva Tule koja je bila mix okultizma i germanske mitologije,paganstva.

Mix pogrešnog shvatanja okultizma i germanizma. Nisu shvatali da se sve što je ozbiljno u zapadnom hermetizmu bazirano na hrišćanstvu. Jedini član Ahnenerbe, SS oficir Otto Rahn, koji je vršio ozbiljna istraživanja u smeru Sv. Grala, istupio je iz SS zgrožen stvarima koje su tu radile i propovedale i nedugo potom pronađen mrtav.

Ne Hitler, već Dietrich Eckart, njegov učitelj. Nisu gajili nikakve simpatije prema Vedama, već prema islamu. Himler je smatrao da islam treba da bude nemačka religija, kao muška i ratnička.

Himmler always carried a copy of Bhagwad Gita with him. Why Gita ? Because it was here he found inspiration and justification for mass killings from the dialogues of Krishna(prophet) and Arjun(warrior king). Here Krishna tells Arjun to rise up and start the war without remorse, which killed millions in the epic.
http://hinduapartheid.blogspot.com/

Nemas ti pojma . Najveci broj Hitlerovih sljedbenika su bili bas vjernici
a jedan od prvih poteza im je bio da pobiju komuniste .

Vidi se ko je ispran mozak...staljin ispada simpaticni stricek ateista....
To sto spominjes I. ne negira zlocine ateizma....koje ti gluposti pises....
Možda tebi ispada simpatičan... meni ispada jako antipatičan, jer je ta budaletina umesto jedne religije uvela drugu, a ja sam protivnik svake religije, a naročito one na nivou države.

Kad malo bolje razmislim, ti i nemaš ni jedan validan argument protiv savremenog ateizma. Kad neko kritikuje mormonizam zbog toga što je Džozef Smit imao buljuk žena i što je LDS do skora podržavala rasnu diskriminaciju (što recimo SPC nikada nije činila) ti se ljutiš i kažeš "to je bilo nekad, više nije tako"... a protiv ateizma tvoj jedini argument su bajate žvake na račun poremećenih pojedinaca od pre sto godina, kad su mormoni plivali u poligamiji i rasnoj diskriminaciji.

Hajde reci jedan pametan argument, ako imaš protiv savremenog ateizma... da se malo svi smejemo. A možda dobiješ i bonus.

Možda tebi ispada simpatičan... meni ispada jako antipatičan, jer je ta budaletina umesto jedne religije uvela drugu, a ja sam protivnik svake religije, a naročito one na nivou države.

Kad malo bolje razmislim, ti i nemaš ni jedan validan argument protiv savremenog ateizma. Kad neko kritikuje mormonizam zbog toga što je Džozef Smit imao buljuk žena i što je LDS do skora podržavala rasnu diskriminaciju (što recimo SPC nikada nije činila) ti se ljutiš i kažeš "to je bilo nekad, više nije tako"... a protiv ateizma tvoj jedini argument su bajate žvake na račun poremećenih pojedinaca od pre sto godina, kad su mormoni plivali u poligamiji i rasnoj diskriminaciji.

Hajde reci jedan pametan argument, ako imaš protiv savremenog ateizma... da se malo svi smejemo. A možda dobiješ i bonus.

On je bio ateista,isto sto i ti.
Poligamija u Crkvu LDS je iskorenjena u pretproslom veku, a ateisticka kina danas u 21. veku proganja vernike.
Imamo na delu ateizam u kini, a ti se sada smej...ti si vec dobio sta je trebalo.

Back