BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
Brojutro Boky!
Nemoj mi reći da čitaš Kurir, i to ovako rano?![]()
Dobro jutro Sizif.
Pa da.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brojutro Boky!
Nemoj mi reći da čitaš Kurir, i to ovako rano?![]()
Meni su ti Rusi uvek nekako sumnjivi u tom pogledu. Imaju čak i "Fakultet za parapsihološke nauke". Mo'š misliti. Onomad ode kod njih James Randi da napravi emisiju, i toliko ih je izblamirao, i pokazao kakvi su prevaranti, da su mu zauvek zabranili ulaz na "fakultet". To je trebalo videti, nema koga nije potkačio - i one žene koje su kobajagi vidovite, i tu njihovu "savetu vodicu" koju prodaju, i rašljare, ma ludnica jedna. Razvalio ih je na sastavne delove.Dobro jutro Sizif.
Pa da.![]()
ima li negde snimak te emisije?Sizif;11136265]Meni su ti Rusi uvek nekako sumnjivi u tom pogledu. Imaju čak i "Fakultet za parapsihološke nauke". Mo'š misliti. Onomad ode kod njih James Randi da napravi emisiju, i toliko ih je izblamirao, i pokazao kakvi su prevaranti, da su mu zauvek zabranili ulaz na "fakultet". To je trebalo videti, nema koga nije potkačio - i one žene koje su kobajagi vidovite, i tu njihovu "savetu vodicu" koju prodaju, i rašljare, ma ludnica jedna. Razvalio ih je na sastavne delove.
Pa da, tu si u pravu.Ne treba verovati čudima dok ne dođe stručni tim da ih proveri. Po mogućstvu, da stručni tim bude pravi stručni tim.
ima li negde snimak te emisije?
Pa da, tu si u pravu.
Hej, ima, siguran sam. Ja sam gledao na TV, to je ova emisija: http://movies.nytimes.com/movie/188221/NOVA-Secrets-of-the-Psychics/overview
Siguran sam da ima na torrentu, ako hoćeš mogu potražiti, i ja bih voleo da je ponovo vidim![]()
Evo upravo se skida, mada je RAR-ovan fajl, nadam se da nema password. Ako je OK, poslaću ti link.Pa ako te ne mrzi, i ja bih pogledao![]()
Evo upravo se skida, mada je RAR-ovan fajl, nadam se da nema password. Ako je OK, poslaću ti link.
Da, kao i ono drvo na slici iznad....Protojerej Jovica Vićentijević, starešina crkve Svete trojice u Kuršumliji, priča da je pojavljivanje Isusovog lika u drvetu Božji znak...
Zašto se misli da je vešti goroseča isekao Isusa iz panja? Zar ne liči više na Apolona?![]()
Foto sop![]()
Sveznajuci Google me je prosvetlio!Gde pa ovo nadje?