gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Meni ova tema o čudima smešna...jesam to već rekla....ne sećam se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel takav autoritet nije mogao poslati uzorak nekome ko bi ustanovio koja vrsta supstance je to miro?
Tako neverovatan rezultat, a tako malo medijske/nauchne paznje...
Da li moze neko da mi da link do neke struchne analize toga sem ovih verskih sajtova?
Meni ova tema o čudima smešna...jesam to već rekla....ne sećam se...![]()
Ili je neverovatna za tvoja uska ateisticka shvatanja nadprirodnih desavanja oko nas, koja se prepisuju Bogu, koji dela kroz svoje ugodnike.![]()
Znaš da nisam čist ateista....
Mora da mu nisam dovoljno ugodna...![]()
I šta vele braća Rusi, koja je krvna grupa Bogorodica? Šta kaže DNK analiza? To bi bilo zanimljivo ispitati.Po predanju, kada ju je vojnik udario mačem, na desnom obrazu Prečiste se pojavila krv…
I šta vele braća Rusi, koja je krvna grupa Bogorodica? Šta kaže DNK analiza? To bi bilo zanimljivo ispitati.
Da bilo bi zanimljivo ispitati, i nije mi jasno zasto se nauka slabo interesuje za takve fenomene?
Zato što sve posmatra kao prevaru, a kad ni to ne mogu da dokažu onda jednostavno ignorišu
Zato što sve posmatra kao prevaru, a kad ni to ne mogu da dokažu onda jednostavno ignorišu
Ne ignorišu...smeju se...![]()
Potcenjujesh nauku.Cemu ? svojoj nemoci da ista dokazu, ili se plase da takvi rezultati budu pogubni po nauku?
Pa vec smo rekli da se nauka ne bavi dokazivanjem Boga, tako da sumnjam da ima interesovanje svaki put kad se nekom verniku ukaze chudo - doleti sa interventnim timom za analizu.
Sukob interesa, vernicima nije u interesu da se ispitivanjem pokaze da nema chuda.
Ovu moju tvrdnju mogu da potkrepim ovim.
Sveshtenici nisu dali da se uzorci analiziraju.
Analiza miro-a Svetog Simeona mi je sumnjiva, poshto je nije ispratila nauchna/medijska javnost.
A to definitivno zasluzuje.
Cemu ? svojoj nemoci da ista dokazu, ili se plase da takvi rezultati budu pogubni po nauku?
Ne, vec tome u sta sve ljudi mogu da poveruju. Danas je najlakse nabudziti nesto i to nazvati cudom, a ona nekadasnja cuda se i ovako ne mogu dokazati.
Ne bavi se , to je svima jasno, ali trebala bi, odnosno neke njene grane da vise posvete paznju ovakvim stvarima, jer bi tada istina izasla na videlo, ili bi se reklo ovo jeste zaista prst Boziji, ili da se manemo zabluda.
Istina....prst Božiji...zablude...ovde jedino zabluda ima nekog smisla....![]()
Pa ne bih bas rekao, zato i rekoh da trebaju da dokazu, ali nesto cisto sumnjam da smeju?![]()
nema potrebe da se vise dokazuju, kada su vec jednom dokumentovana
Dokumentovan je i Dejvid Koperfild, dokumentovan je i Hudini........