ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

ono sto sam ja primetio na svim ovim religioznim temama je verbalno nasilje i pritisak od strane svih "vernika" i ubedjivanje u ispravnost svoje vere..
ako je necija vera zaista prava vera..onda taj neko nema ama bas nikakvog razloga da ubedjuje druge ljude u samoispravnost i ispravnost svojih stavova

ako neko stvarno ne veruje , onda nema potrebe da ide okolo i ubedjje druge u ispravnost svojih ideja. Ostaje pitanje koga to najbucniji ateisti ubedjuju i ispravnost svoga verovanja , pardon , neverovanja .

ako neko stvarno ne veruje , onda nema potrebe da ide okolo i ubedjje druge u ispravnost svojih ideja. Ostaje pitanje koga to najbucniji ateisti ubedjuju i ispravnost svoga verovanja , pardon , neverovanja .
и наравно Џеј...z:lol:

А шта ти радиш овде на форуму осим што чекаш да се на некој теми закува па упадаш да правиш још већу пометњу? z:lol:
Што је сад Навар дужан теби да објашњава и како он уопште може да зна, кога то најбучнији атеисти убеђују у било шта...:lol:

Заправо ми и не треба одговор на питање.. одох да спијем...z:poz:

А шта ти радиш овде на форуму осим што чекаш да се на некој теми закува па упадаш да правиш још већу пометњу? z:lol:
Што је сад Навар дужан теби да објашњава и како он уопште може да зна, кога то најбучнији атеисти убеђују у било шта...:lol:

оћеш и ти бону од Бокија?

Pa zasto pitas kad ti odgovor ne treba ,ili ne mozes da izdrzis a da ne das bar neki komentar,koji je valjda trebao da bude sarkastican i inteligenatn u isto vreme.

ima ona dosta slatkisa, evo tebi jos jedna.

хвала, хвала, ја сам потрошио све боне за данас.

али за овај пост
BOKYSTAMY
Re: CUDA BOZIJA SVUDA OKO NAS
Citat:
Original postavio Navar Pogledaj poruku
optuzujem tvoj nacin razmisljanja..
inace i samo hriscanstvo je nekada bilo sekta pa je naraslo i postalo religija..

jer ne vidis nista izvan propovedanja..a to je problem ..ono sto ja zelim da kazem..bez ikakve uvrede..jeste..misli svojom glavom a ne tudjom
ako bi procitao neke druge postove , jasno bi ti bilo da mislim svojom glavom, a zaista ne nosim tudju na sebi, ako tvrdis da mislim tudjom glavom dokazi?

da bilo je za nekog , ali sektu za koju mislis da je kao i druge , nju je osnovao licno sin boziji , a ostale ljudi, evo procitaj

Ако си Лутеран, твоју религију је основао Мартин Лутер, бивши монах католичке цркве, 1517. године.

-Ако си припадник Енглеске цркве (Англиканске), твоју религију је основао Краљ Хенри 8., 1534.г. јер му папа није дозволио да се разведе и поново ожени.

-Ако си Презбитеријанац, твоју религију основао је Џон Нокс у Шкотској, 1560.г.

-Ако си Конгреационалиста, твоја религија потиче од Браун Роберта из Холандије, од 1582.г.

-Ако си Протестант Епископилијанац, твоја религија је огранак Англиканске цркве, коју је основао Самјуел Сенбури у Америчким колонијама у 17.веку.

-Ако си Баптист, дугујеш захвалност Смит Џону, који ју је основао у Амстердаму 1606.г.

-Ако си припадник Холандске реформаторске цркве, знаш да је Мајкл Џонс основао твоју религију у Њујорку 1628.г.

-Ако си Методиста, твоју религију су основали Џон и Чарлс Весли у Енглеској 1774.г.

-Ако си Мормон (Latter day Saints – црква светаца последњих дана), Џозеф Смит је започео твоју религију у Палмири, држава Њујорк, 1829.г.

-Ако упражњаваш религију уз Армију спаса, твоја секта је основана од стране Вилијама Бота у Лондону 1865.г.

-Ако си Хришћански Сајентист (научник), можеш рећи да је твоја религија настала 1879. и да ју је створила Мери Бејкер Еди.

-Ако припадаш некој од религиозних организација познатих као ''Назаренска црква, Пентакостална црква, Црква светости, Јеховини сведоци'', твоја религија је једна од стотине нових секти основаних од стране човека у протеклих стотинак година.

-Ако си римокатолик, твоја црква је делила исто богато апостолско и доктринарно наслеђе са Православном Црквом, за првих хиљаду година своје историје, јер су током првог миленијума били једна и јединствена Црква. Нажалост, 1054.г., римски папа је решио да се одвоји од преостале четири Апостолске Патријаршије (Цариградска, Александријска, Антиохијска и Јерусалимска), мењајући основну доктрину (догму) Цркве и сматрајући себе непогрешивим. Стога је твоја црква стара хиљаду година.

-Ако си Православни Хришћанин, твоју религију је основао Исус Христос, Син Божији, 33. године. Она се није мењала од тада. Наша Црква је сада скоро 2000 година стара и стога се баш Православље,Црква Светих Апостола и Светих Отаца, сматра истинитом једном Светом и Апостолском Црквом.
иде и ЈАВНА РЕПУТАЦИЈА.

veruj da jeste , zivi smo imamo svest o sebi samima,kakvo nam cudo vise trebaz:lol:
Ja nemam neku preteranu zelju da ateistu ubedim u to zasto verujem u Boga..Digla sam ruke od toga,jer to ti je kao kad slepom coveku pokusavas da docaras kakve je boje duga..
Vera to je nesto licno,intimno..nesto sto se nosi u srcu i sto je deo tebe.
Mogla bih da napisem svoje iskustvo,koje je bas bilo u rangu cuda...ali ne zelim..jer je intimno i licno i nije za forum na kome se podsmevaju svakome ko veruje da ima Boga z:)

Ja nemam neku preteranu zelju da ateistu ubedim u to zasto verujem u Boga..Digla sam ruke od toga,jer to ti je kao kad slepom coveku pokusavas da docaras kakve je boje duga..
Vera to je nesto licno,intimno..nesto sto se nosi u srcu i sto je deo tebe.
Mogla bih da napisem svoje iskustvo,koje je bas bilo u rangu cuda...ali ne zelim..jer je intimno i licno i nije za forum na kome se podsmevaju svakome ko veruje da ima Boga z:)

slazem se u mnogome ,takodje imam dosta dozivljaja, ali nije za javnost , bar jos uvek nije. ali ipak zasto zakopati talenat, najbolje je umnoziti ga, , nasa je duznost pisati iznova , i iznova, dok bar i jedna dusa ne bude spasena.

Back