ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

meni nisu potrebni ,pa ne sudi se ovde nikom, jednostavno meni nisu potrebni neki posebni dokazi,jer zasto bi neki jadnik ,koji je isceljen, lagao nesto, ili si isceljen ili nisi ,nema tu laz

Joj, ima itekako. :lol:

A inače, jes čuo ti za placebo?

Zatim, nije li ti palo na pamet da jadni ludak oceni da je bolje da se primiri nego ponovo da ga vezuju i gone uzbrdo?

A ima i drugih primera. Svojevremeno mi se oduzeo živac lica (zbog problema sa zubom ). Izgledao sam vrlo ... sugestivno :lol:. Sa napola opuštenim ustima i potpuno otvorenim izbuljenim okom kojeje bilo crveno jer nisam mogao da trepćem. Sačekao sam da prođe (nisam išao ni kod lekara). I vremenom je popustilo i vratio sam se na normalu. Da sam u tom periodu požurio ko budala u Ostrog, vrlo moguće da bih pri polasku na put osetio izvesno olakšanje, a da bih se potpuno polečio kad stignem. Tajming, tako reći. :lol:
Svakako bi kaluđer imao i potpise dva svedoka u svom tefteru, a i moj otisak prsta. :hahaha:

Joj, ima itekako. :lol:

A inače, jes čuo ti za placebo?

Zatim, nije li ti palo na pamet da jadni ludak oceni da je bolje da se primiri nego ponovo da ga vezuju i gone uzbrdo?

A ima i drugih primera. Svojevremeno mi se oduzeo živac lica (zbog problema sa zubom ). Izgledao sam vrlo ... sugestivno :lol:. Sa napola opuštenim ustima i potpuno otvorenim izbuljenim okom kojeje bilo crveno jer nisam mogao da trepćem. Sačekao sam da prođe (nisam išao ni kod lekara). I vremenom je popustilo i vratio sam se na normalu. Da sam u tom periodu požurio ko budala u Ostrog, vrlo moguće da bih pri polasku na put osetio izvesno olakšanje, a da bih se potpuno polečio kad stignem. Tajming, tako reći. :lol:
Svakako bi kaluđer imao i potpise dva svedoka u svom tefteru, a i moj otisak prsta. :hahaha:

:vidi ,vernici ne treba na svakih pet minuta , da trckaju u ostrog ili bilo gde,zbog nekakvih laksih bolesti, zato ima lekara , ali ako nesto krene naopako ,ili nema leka .apoteka,onda vernik trazi pomoc ,u manastiru, crkvi . nece vernik za svaku kijavicu da ide u crkvu da trazi svestenika ,i kaze oce ,oce ,ja kijam ,ima li neka molitvaprotiv kijavice,,,,

ima jedna lepa knjiga, bolest,bozija poseta,,koja govori o tome da covek mora malo da pretrpi ,a ne za svaku sitnicu da se zali,,

jednom je u ostrogu sa nekih sedamdeset metara palo jedno malo dete, svi su ga vec otpisali .ali za divno cudo detetu nije falilo nista,tome dogadjaju prisustvovalo je dosta ljudi, i nije neki kaludjer izmislio,poz

Pise u naslovu snimka.:roll:

pogledaj ponovo.
a evo ti i sličica:
1b.jpg

Back