gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
zbog cega , postoji sumnja da navedeni , dokazi nisu istiniti?
Samo pitam šta je na tom ... snimku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo pitam šta je na tom ... snimku.![]()
dokazi???![]()
![]()
![]()
meni nisu potrebni ,pa ne sudi se ovde nikom, jednostavno meni nisu potrebni neki posebni dokazi,jer zasto bi neki jadnik ,koji je isceljen, lagao nesto, ili si isceljen ili nisi ,nema tu laz
Joj, ima itekako.
A inače, jes čuo ti za placebo?
Zatim, nije li ti palo na pamet da jadni ludak oceni da je bolje da se primiri nego ponovo da ga vezuju i gone uzbrdo?
A ima i drugih primera. Svojevremeno mi se oduzeo živac lica (zbog problema sa zubom ). Izgledao sam vrlo ... sugestivno. Sa napola opuštenim ustima i potpuno otvorenim izbuljenim okom kojeje bilo crveno jer nisam mogao da trepćem. Sačekao sam da prođe (nisam išao ni kod lekara). I vremenom je popustilo i vratio sam se na normalu. Da sam u tom periodu požurio ko budala u Ostrog, vrlo moguće da bih pri polasku na put osetio izvesno olakšanje, a da bih se potpuno polečio kad stignem. Tajming, tako reći.
Svakako bi kaluđer imao i potpise dva svedoka u svom tefteru, a i moj otisak prsta.![]()
jednom je u ostrogu sa nekih sedamdeset metara palo jedno malo dete, svi su ga vec otpisali .ali za divno cudo detetu nije falilo nista,tome dogadjaju prisustvovalo je dosta ljudi, i nije neki kaludjer izmislio,poz
Dete bi podjednako bezbedno bilo i kod kuće.![]()
Možda čak i bezbednije.
a mozda i ne bi,koliko vidim imalo je neku svrhu ,objavljivanja cuda bozijeg
U tom slučaju trebalo je sprovesti krivičnu istragu. Nije humano koristiti decu ni u reklamama za dečju hranu, a kamoli ga ovako izlagati opasnostima.![]()
ostrog posecuju cak i muslimani, dali si nekada citao sta se desilo turcinu , kada je hteo da proveri dali je sveti vasilije zaista zivi svetac ,
Nisam, ali bih voleo da čujem![]()
Oci vide ono sto um projektuje.![]()
Šta je tvoj um isprojektovao dok si gledala snimak?
Morala sam da procitam ispod slike,da znam u sta da gledam...a nisam videla nikakvo cudo.![]()
htede turcin da proveri ,dali je ,s.vasilije ,zaista zivi svetac,i dodje ti on na poklon, ali kada ne bese nikoga on ,odkri s .vasilija uze njegovu ruku i zagrize mu prst,bratija ga je nasla mrtvog pored kivota, a na prstu ugriz od turcina
pa vjerovatno od hemikalija kojim su ga premazali...![]()
meni nisu potrebni ,pa ne sudi se ovde nikom, jednostavno meni nisu potrebni neki posebni dokazi,jer zasto bi neki jadnik ,koji je isceljen, lagao nesto, ili si isceljen ili nisi ,nema tu laz