crvene gace ... sto

nikad nisam kapirao famu da se za NG jure posto-poto i kupe crvene gace.
Jbte iseces yaya malo ziletom i sve lepo crveno.

a kinezi u fazonu "ludi ljudi odakle nam vise crvene boje za jebene gace" sve pokupovase.

Da li polazete na onu staru "za NG crvene gace/slip/bokserice da biste imali srece u ljubavi" ?
Zato što je utvrđeno da crvena boja podstiče privlačenje pažnje, energiju, uzbuđenje, ubrzavanje rada srca. Utvrđeno je da izaziva agresiju dominantnost, strast, moć.

Zato je na svim sajtovima dugme za "kupi" ili "Dodaj u korpu" crvene boje. Čista psihologija.

nikad nisam kapirao famu da se za NG jure posto-poto i kupe crvene gace.
Jbte iseces yaya malo ziletom i sve lepo crveno.

a kinezi u fazonu "ludi ljudi odakle nam vise crvene boje za jebene gace" sve pokupovase.

Da li polazete na onu staru "za NG crvene gace/slip/bokserice da biste imali srece u ljubavi" ?
Nikad!
Jednom doduše, neki lik meni i koleginici poklonio neku olovka-gaće za 8.mart!Mi nismo ni skontale da su to olovka-gaće, pa smo dale tu olovku klijentu da potpiše neki dokument. Kad je uzeo olovku, u ruci mu se obmotaše crvene ženske gaće! Čovek se smejao k'o lud...mi "zemljo otvori se i progutaj nas"! 😁
P. S. Veliki su baksuz, ako mene pitaš!

Poslednja izmena:
Nikad!
Jednom doduše, neki lik meni i koleginici poklonio neku olovka-gaće za 8.mart!Mi nismo ni skontale da su to olovka-gaće, pa smo dale tu olovku klijentu da potpiše neki dokument. Kad je uzeo olovku, u ruci mu se obmotaše crvene ženske gaće! Čovek se smejao k'o lud...mi "zemljo otvori se i progutaj nas"! 😁
P. S. Veliki su baksuz, ako mene pitaš!
Vrh :lol: potpis bio siguran

• Haha
Reactions: DUH

Back