Црнокоси vs плавушани

Za mene je Robert Redford ono.. etalon.

1731885640558.png

Poslednja izmena:
jaoj, pa naravno da lupeta čovek samo tako.
Колико сам ја упућен, није он никада рекао да су плавооки и зеленооки потомци ванземаљаца већ је то медији извадили из контекста и тако презентовали широј јавности.

Колико сам ја упућен, није он никада рекао да су плавооки и зеленооки потомци ванземаљаца већ је то медији извадили из контекста и тако презентовали широј јавности.
Dobro nema veze nisam baš upućen u temu zato što ne pratim baš politička zbivanja.. znam da mi je pred oči bio izletio naslov sa tom nekom glupom temom.. izvini ako grešim

Bolje pitanje sta plavokose dame misle o crnokosim i plavokosim muskarcima. Ko im je blizi srcu?

Ja nisam plava, ja sam u stvari po tenu više riđa sa zelenim očima.
Elem, primetila sam da mi crnpurasti muškarci neprijatno mirišu... uglavnom, eto to sam zapamtila. I već kad nekog vidim i priđe mi osetim taj neki miris, ne znam šta je to, ali mi se čini da za mene važi ono slično se sličnim privlači.

A i neko s kim sam se viđala u poslednje vreme isto ima svetao ten, svetliju kosu, obožavam taj miris, onako nežan, ne jak.. a mogu reći da ni malo nije nemuževan. Znači, svako od nas se prima na neke feromone kako kažu :)

Elem, primetila sam da mi crnpurasti muškarci neprijatno mirišu... uglavnom, eto to sam zapamtila. I već kad nekog vidim i priđe mi osetim taj neki miris, ne znam šta je to, ali mi se čini da za mene važi ono slično se sličnim privlači.

A i neko s kim sam se viđala u poslednje vreme isto ima svetao ten, svetliju kosu, obožavam taj miris, onako nežan, ne jak.. a mogu reći da ni malo nije nemuževan. Znači, svako od nas se prima na neke feromone kako kažu :)
Dobro to može biti tvoje subjektivno mišljenje o crnoputim muškarcima, Ja nisam primetio osim od ovih što imaju crnu boju kože.. tu moram priznati da postoji neki za mene neugodan miris.. ja volim žene svetle puti dakle da su što belje mogu da imaju linije od sunčanja od kupaćeg.. što se tiče kose volim džindžer..

A i neko s kim sam se viđala u poslednje vreme isto ima svetao ten, svetliju kosu, obožavam taj miris, onako nežan, ne jak.. a mogu reći da ni malo nije nemuževan. Znači, svako od nas se prim

Znaci vi trazite egzotiku.

Pa dobro slažem se da je to stvar ukusa.. onako meni plavušani su malo možda više isfeminizirani
Какве клевете и генерализације cc

moja onda cela porodica su vanzemaljci, svi imamo svetle oči, što zelene, što plave.
Нису ванземаљци али људи са светлим очима су први пут овде на земљи док они са тамним очима може бити и да су већ живели овде, а и да су први пут, тако кажу, па су врв зато светлооки "ванземаљци" јер њихов дух је први пут овде. Можда их зато и жене мање готиве јер нису исконски земљани
Што се мене тиче не бих се ја више враћао на ову планету, и ово је много, тако да драге даме ако ову сад прилику пропустите да ме имате - нема после назад, одох ја :mrgreen:

Poslednja izmena:
....
Што се мене тиче не бих се ја више враћао на ову планету, и ово је много, тако да драге даме ако ову сад прилику пропустите да ме имате - нема после назад, одох ја :mrgreen:
Dakle drage dame šta se čeka. ...juuurrriiišššš🕶️🕺🏿

Back