Црнокоси vs плавушани

fanstebre

Poznat
Poruka
9.561
Шта се то десило па су девојкама убедљиво више привлачнији црнокоси у односу на плавокосе момке ? Чак се и ћелави боље котирају од плавушана.
Је ли то нешто што је резултат индоктринације околине или се ради о исконској ствари сатканој у генима ?

Шта се то десило па су девојкама убедљиво више привлачнији црнокоси у односу на плавокосе момке ? Чак се и ћелави боље котирају од плавушана.
Је ли то нешто што је резултат индоктринације околине или се ради о исконској ствари сатканој у генима ?
muzevnije izgledaju

Pa ne znam zašto ali plavušani mi nikada nisu bili privlačni.

Od Breda Pita do Roberta Redforda - ni p od privlačni.

Pa zato što su plavušani onako pomalo.. kako da kažem.. nisu muževni.

Volim svetlokose muškarce sa svetlim očima.
1731882478288.png

Muževan brate za 10 ;)

Zezam se. Da li je muškarac muževan ili ne to ne zavisi od njegove kose, zasigurno.
Ma znam naravno nisam tupav nego kad neko kaže plavušan dakle baš tu reč plavušan meni odmah kroz glavu prođe osoba u belim lačama na peglu sa nekom košuljom i džemperom ogrnutom oko vrata da rukavi vise onako spreda.. i kad vidim tu sliku u glavi odmah mi neki tako plavojko iskače

Back