Црногорски језик службени у Врбасу

са овим дивљањем треба одмах да се престане те овај језик у службеној употреби те ова права овој мањини те ово оно овако онако и сл-----оћеш да једеш,посао,кредит....одлично којим језиком говориш српски(којој нацији припадаш без обзира на порекло -српској) може СВЕ -ЧИМ ПОЧНЕ ДА ГА ДРВИ И ПОЗИВА СЕ на своја права тражи на ''свом''језику ово оно нема ништа ни од посла нити било шта друго и.
--пун ми је кофер титоистичких сраља и права националних мањина --КРАЈ--

Спрдачина на основу шупљег спровођења власти. Непоштовање државе и Цркве.

Ja sam veliki Frankofil.

Francuska ima dosta starosedelackih nacionalnih manjina, koji se prikazuju kao Francuzi sa regionalnom odrednicom. Dakle, ne pricam o Arapima, vec prvenstveno Bretoncima, Baskima i Burgundincima (koji su imali svoju nezavisnu drzavu i bili saveznici Engleske, ne Francuske u 100godisnjem ratu).

Neki od ovih naroda imaju svoj jezik, kao Bretonci, koji su u osnovi vise Kelti nego Romani.

Opet, bretonski jezik nije "zvanican" u Bretanji.

Ne zato sto Francuska nije demokratska drzava, ona to jeste. Ona je kolevka demokratije i ljudskih prava i sloboda.

Vec zato sto su ti manjinski jezici idiotarija i glupost.

Ja sam veliki Frankofil.

Francuska ima dosta starosedelackih nacionalnih manjina, koji se prikazuju kao Francuzi sa regionalnom odrednicom. Dakle, ne pricam o Arapima, vec prvenstveno Bretoncima, Baskima i Burgundincima (koji su imali svoju nezavisnu drzavu i bili saveznici Engleske, ne Francuske u 100godisnjem ratu).

Neki od ovih naroda imaju svoj jezik, kao Bretonci, koji su u osnovi vise Kelti nego Romani.

Ne zato sto Francuska nije demokratska drzava, ona to jeste. Ona je kolevka demokratije i ljudskih prava i sloboda.

Треба допрети до твојих мисли...

Француска дозвољава да службени језик буде неки други а не Француски?
Шта лупаш?

Треба допрети до твојих мисли...

Француска дозвољава да службени језик буде неки други а не Француски?
Шта лупаш?

Ah, opet bacam bisere pred svinje.

Back