RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.727
Od kada je slika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kada je slika?
Od kada je slika?
Evo ga opet taj neki Milutin Cerović sa novim tekstom. Trudi se da bude novi Miroslav Ćosović samo još idiotskija verzija.
Ako ništa drugo Ćosović je barem načitan, a ovaj samo prosipa random gluposti.
https://www.aktuelno.me/crna-gora/kako-je-srbija-otela-njegosa/

Pjesma o trobojci iz Crne Gore 1913. godine.
Evo ga opet taj neki Milutin Cerović sa novim tekstom. Trudi se da bude novi Miroslav Ćosović samo još idiotskija verzija.
да тробојка је први пут у Црној Гори уведена уставом из 1905 до тад је била
![]()
Актуелно, Антена М, Монтенегрина то су све Дарко Шуковић и Новак Аџић и Новак Килибарда та идеологија монтенегринска која се наслања на Дукљу да би имали историјску "нит"
Ћосовић је рашчитан и прочитан.Evo ga opet taj neki Milutin Cerović sa novim tekstom. Trudi se da bude novi Miroslav Ćosović samo još idiotskija verzija.

Најјачи пост свих времена!Da su i u Šumadiji prosečan IQ i prosečan nivo testosterona isti kao u CG, imali bismo i tu ludake koji bi dizali barjake sa veprovskom glavom i vikali "Eviva la Foresta!" i pravili Šumadijsku pravoslavnu crkvu.
Kod Crne Gore i njene slike u Srbiji, najviše stvarnost iskrivljuje iluzija o nekakvoj "srpskoj Sparti" ili "zemlji čojstva i junaštva", čemu su doprinele intelektualne i moralne gromade poput Njegoša ili Marka Miljanova. Sa izuzetkom Boke i primorja gde su ljudi pitomiji i normalniji, to je jedno podneblje gde su ljudi surovi, bezdušni, kukavički i nemoralni... a što nema nikakve rasne ili rasističke razloge, već prosto nenormalno teške uslove života koje i šumske zveri jedva prežive, a ne čovek. U takvim uslovima, moralnost i obraz se cene kao svetost i kao najviša vrlina upravo zato što su ekstremno retki a ne, kakva se iluzija stekla u Srbiji, da su te vrline tamo preovlađujuće. Potvrdu toga vidimo upravo u drugoj polovini 20. veka, kad je svako postao pismen i uzeo da govori šta misli i da se organizuje po političkim partijama.

Колико видим о оном због чега си ти отворио тему на овој је већ подоста писано, тако да не видим разлог да постоје две и више тема на којима ће се писати о истом.Spojena je moja tema sa ovom? Prvo ovo nije materijal za temu nego za razmenu kuhinjskih recepata. Ako je onaj ko je postavio ovu temu želio ovakvu elaboraciju onda je neki tabloid bio mjesto za to. Administrator ako ovu i temu koju sam danas postavio vidi kao iste čak i slične onda treba da uredjuje nešto sasvim drugo. Obrišite onu koju sam postavio nemojte ovoj dodavati goriva da se ne ugasi.
a ti bi da osporis da je istorija i u danasnjici, ljudi rekli da nisu srbi i izasli iz zajednice, ovo sto dokazujes mogao bi i za hrvate i makedonce i muslije...ali to nece promeniti istorijsku cinjenicu da sami tvrde da su drugi narod i da sa srbima nemaju nista zajednicko, osim nekih koji kazu da su pravoslavne vere....a mogli bi biti i makedonci i grci, mada mi malo lice na ruse....Ово није птф политика, гдје форумаши не ријетко само наслов прочитају па онда "премудро" одговоре на наслов, већ птф историја.
И сврха теме, у коју је обједињено неколико тема, јесте боље сагледавање историје Црне Горе, да ли су кроз прошлост били посебан етницитет у односу на српски, или је одредница Црногорци, прије тога Дукљани и Зећани, ипак била територијална припадност и поданство.
На теми имамо, и поред неких провокатора и тролова који су повремено настојали "затрпати" тему а што је а форумима неизбјежно, изванредних постова, анализа, размишљања, прилога, Порфирогенит и Скилица су темељито "претресени", имамо и друге рукописе, бројни форумаши су дали велики допринос у бољем сагледавању теме.
Зато не би било лоше, они који се укључују, да макар летимично прегледају барем неке странице, посебно првих 35 страница гдје заиста има добрих постова, и колико је већ могуће кроз постове на овој теми више се бавити историјом Црне Горе а мање политиком.
s kojima verujem nismo isti narod...ako me ne razuverisDa su i u Šumadiji prosečan IQ i prosečan nivo testosterona isti kao u CG, imali bismo i tu ludake koji bi dizali barjake sa veprovskom glavom i vikali "Eviva la Foresta!" i pravili Šumadijsku pravoslavnu crkvu.
Kod Crne Gore i njene slike u Srbiji, najviše stvarnost iskrivljuje iluzija o nekakvoj "srpskoj Sparti" ili "zemlji čojstva i junaštva", čemu su doprinele intelektualne i moralne gromade poput Njegoša ili Marka Miljanova. Sa izuzetkom Boke i primorja gde su ljudi pitomiji i normalniji, to je jedno podneblje gde su ljudi surovi, bezdušni, kukavički i nemoralni... a što nema nikakve rasne ili rasističke razloge, već prosto nenormalno teške uslove života koje i šumske zveri jedva prežive, a ne čovek. U takvim uslovima, moralnost i obraz se cene kao svetost i kao najviša vrlina upravo zato što su ekstremno retki a ne, kakva se iluzija stekla u Srbiji, da su te vrline tamo preovlađujuće. Potvrdu toga vidimo upravo u drugoj polovini 20. veka, kad je svako postao pismen i uzeo da govori šta misli i da se organizuje po političkim partijama.
Наравно да имамо ближу прошлост и ону старију, и наравно да је и задњих неколико деценија део те ближе прошлости, и наравно да може која и о тим дешавањима и процесима да се напише. Нико ником не брани. Али и да се држимо прошлости, мање политике и шта би и како требали.a ti bi da osporis da je istorija i u danasnjici,
Нису сви, имамо значајан број Црногораца (у територијалном смислу) који се народносно и данас, послије деценијске доста јаке индоктринације кроз коју је вршен отклон од српства, изјашњавају Србима..... ljudi rekli da nisu srbi i izasli iz zajednice, ovo sto dokazujes mogao bi i za hrvate i makedonce i muslije...ali to nece promeniti istorijsku cinjenicu da sami tvrde da su drugi narod i da sa srbima nemaju nista zajednicko, osim nekih koji kazu da su pravoslavne vere...
Znaci prethodni post si uputio crnogorcima, a ne meni....posto ja nisam nista izmislio.Наравно да имамо ближу прошлост и ону старију, и наравно да је и задњих неколико деценија део те ближе прошлости, и наравно да може која ио тим дешавањима и процесима да се напише. Нико ником не брани. Али и да се држимо прошлости, мање политиком и шта би и како требали.
Нису сви, имамо значајан број Црногораца (у територијалном смислу) који се народносно и данас, послије деценијске доста јаке индоктринације кроз коју е рађен отклон од српства, изјашњавају Србима.
Нико ником не може оспорити да се данас национално изјашњава како себе види, но исто тако нико нема право да фалсификује историју. А сврха ове теме и јесте боље сагледавање историје Црне Горе.
Не ради се о томе како Црногорци доживљавају себе. То није била моја тема. Моја тема је била, какав третман имају Срби и Српство на томе простору. О томе како неки појединац доживи себе или заједницу којој припада не бих трошио енергију. Да појасним, Српство и Светосавље на некоме простору, и кроз одређену епоху. У овоме случају географски и политички простор Црне Горе.Колико видим о оном због чега си ти отворио тему на овој је већ подоста писано, тако да не видим разлог да постоје две и више тема на којима ће се писати о истом.
Па о свему томе је писано на овој теми прелистај је мало!Не ради се о томе како Црногорци доживљавају себе. То није била моја тема. Моја тема је била, какав третман имају Срби и Српство на томе простору. О томе како неки појединац доживи себе или заједницу којој припада не бих трошио енергију. Да појасним, Српство и Светосавље на некоме простору, и кроз одређену епоху. У овоме случају географски и политички простор Црне Горе.